|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:44 pm
opcy novelin opcy novelin sprytne ^^ Bardzo dobrze to cecha prawdziwych Polakow, takich ja np. MY biggrin no.. w konspiracji to jestesmy najlepsi... ninja Hehe taa, przekrety, spiski to jest to biggrin rotfl a tak na serio to jedyne co tak na prawde potrafimy to obalac komunizm... ehh... no niestety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:45 pm
opcy novelin opcy novelin sprytne ^^ Bardzo dobrze to cecha prawdziwych Polakow, takich ja np. MY biggrin no.. w konspiracji to jestesmy najlepsi... ninja Hehe taa, przekrety, spiski to jest to biggrin rotfl a tak na serio to jedyne co tak na prawde potrafimy to obalac komunizm... ee tam gowno prawda jedyne co portafimy naprawde dobrze robic to narzekac...ot cali polacy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:45 pm
novelin opcy a tak na serio to jedyne co tak na prawde potrafimy to obalac komunizm... ehh... no niestety... i nazekac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:47 pm
Jaswinder spoko, uważam... JA JESTEM SPRYTNA oczywiscie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:49 pm
Vykk opcy novelin opcy novelin sprytne ^^ Bardzo dobrze to cecha prawdziwych Polakow, takich ja np. MY biggrin no.. w konspiracji to jestesmy najlepsi... ninja Hehe taa, przekrety, spiski to jest to biggrin rotfl a tak na serio to jedyne co tak na prawde potrafimy to obalac komunizm... ee tam gowno prawda jedyne co portafimy naprawde dobrze robic to narzekac...ot cali polacy... hehe tak prawda... sama sie lapie czesto ze narzekam na byle gowno - za przeproszeniem... ale walcze z tym ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:49 pm
opcy Jaswinder spoko, uważam... JA JESTEM SPRYTNA oczywiscie! xd ktoś w to wątpi? *rozgląda się jadowitym wzrokiem bazyliszka po obecnych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:52 pm
Jaswinder opcy Jaswinder spoko, uważam... JA JESTEM SPRYTNA oczywiscie! xd ktoś w to wątpi? *rozgląda się jadowitym wzrokiem bazyliszka po obecnych* bazyliszka? a to nie jest grozne, moge podniesc lapke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:54 pm
novelin ee tam gowno prawda jedyne co portafimy naprawde dobrze robic to narzekac...ot cali polacy... hehe tak prawda... sama sie lapie czesto ze narzekam na byle gowno - za przeproszeniem... ale walcze z tym ^^najlepiej zaczac walke od samego siebie...praca u podstaw podstawa tworzenia narodu...ehh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:54 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder spoko, uważam... JA JESTEM SPRYTNA oczywiscie! xd ktoś w to wątpi? *rozgląda się jadowitym wzrokiem bazyliszka po obecnych* *chowa sie za fotelem* pewnie jeszcze moim?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:55 pm
Vykk najlepiej zaczac walke od samego siebie...praca u podstaw podstawa tworzenia narodu...ehh sweatdrop w takim razie jestesmy zgubieni! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:57 pm
E tam, tak źle nie jest.
Damy rade smile
btw. cos mi sie zdaje ze bede sie zmywac zaraz sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:58 pm
mykam lulu... jutro do kosciola na 8... paps
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya,
dobry wieczor. moze ktos mi wyro rozlozyc? jestem bez czucia w lewej nodze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|