|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:33 pm
Ibris Vykk Ibris *kuehuu!* a myslalam, ze koniec z kaszelkiem ><' Nov, tugeder ale nie tylko XD powiem ci jak sie spotkamy. i odloz tego bejsbola, bos nie dres yno metal ;P racja lepiej z pieszczochy napiprzac xd xp glan attack? ;P Novelin, niiiiiiiiiiiiiii ^.^ tylko oszczedzaj kasiorke, bejbe. OK :} Hmm a może czarny bejsbol z ćwiekami ??? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:34 pm
czesc Jas!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:34 pm
novelin Ibris Vykk Ibris *kuehuu!* a myslalam, ze koniec z kaszelkiem ><' Nov, tugeder ale nie tylko XD powiem ci jak sie spotkamy. i odloz tego bejsbola, bos nie dres yno metal ;P racja lepiej z pieszczochy napiprzac xd xp glan attack? ;P Novelin, niiiiiiiiiiiiiii ^.^ tylko oszczedzaj kasiorke, bejbe. OK :} Hmm a może czarny bejsbol z ćwiekami ??? XD no, ale tylko ze skorzana rekojescia ostatecznie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:38 pm
novelin sprytne ^^ Bardzo dobrze to cecha prawdziwych Polakow, takich ja np. MY biggrin no.. w konspiracji to jestesmy najlepsi... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:40 pm
to chyba od Wedrowycza... Siwa, juz wiem skad nazwisko Jakubka ^^ *reflex*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czy ja taka prawdziwa polka jestem to nie wiem mój dziadek urodził się w Berlinie, a moja rodzinka mieszka we Francji... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy novelin sprytne ^^ Bardzo dobrze to cecha prawdziwych Polakow, takich ja np. MY biggrin no.. w konspiracji to jestesmy najlepsi... ninja Hehe taa, przekrety, spiski to jest to biggrin rotfl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:43 pm
novelin opcy novelin sprytne ^^ Bardzo dobrze to cecha prawdziwych Polakow, takich ja np. MY biggrin no.. w konspiracji to jestesmy najlepsi... ninja Hehe taa, przekrety, spiski to jest to biggrin rotfl a tak na serio to jedyne co tak na prawde potrafimy to obalac komunizm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|