|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:17 pm
*pojawia sie w calkowicie normalny sposob nie wzbudzajacy zadnych podejzen* ninja czesc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:18 pm
novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:18 pm
a mi jest niedobrze i zimno ^^' czesc wszytkim, speszyl to Nov ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:19 pm
Vykk novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy No to raczej, *wyciagam bejsbola* chocmy komus spuscic manto biggrin jestem w bojowym nastroju dzisiEj razz Heyka Ib, Opcy and Vykk razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:21 pm
novelin Vykk novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy No to raczej, *wyciagam bejsbola* chocmy komus spuscic manto biggrin jestem w bojowym nastroju dzisiEj razz Heyka Ib, Opcy and Vykk razz gorzej jak moj brat ^^... niedobrze... Siwa, mam plany na wakacje XD z toba of koz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:22 pm
novelin Vykk novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy No to raczej, *wyciagam bejsbola* chocmy komus spuscic manto biggrin jestem w bojowym nastroju dzisiEj razz Heyka Ib, Opcy and Vykk razz z checia ale Batle system jeszcze nie gotowy xp gonk stressed chyba ze bedziemy bic sie we wlasnym gronie a na konic wezmiemy sobie po jednym senzu an glowke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:23 pm
Ibris novelin Vykk novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy No to raczej, *wyciagam bejsbola* chocmy komus spuscic manto biggrin jestem w bojowym nastroju dzisiEj razz Heyka Ib, Opcy and Vykk razz gorzej jak moj brat ^^... niedobrze... Siwa, mam plany na wakacje XD z toba of koz XD O jaaa o jaa znowu będziemy tugeder biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:25 pm
Vykk novelin Vykk novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy No to raczej, *wyciagam bejsbola* chocmy komus spuscic manto biggrin jestem w bojowym nastroju dzisiEj razz Heyka Ib, Opcy and Vykk razz z checia ale Batle system jeszcze nie gotowy xp gonk stressed chyba ze bedziemy bic sie we wlasnym gronie a na konic wezmiemy sobie po jednym senzu an glowke xd hehe dobre, dobre - ale jednak nie bede bic rodakow i to jeszcze takich wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:27 pm
novelin Vykk novelin Vykk novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy No to raczej, *wyciagam bejsbola* chocmy komus spuscic manto biggrin jestem w bojowym nastroju dzisiEj razz Heyka Ib, Opcy and Vykk razz z checia ale Batle system jeszcze nie gotowy xp gonk stressed chyba ze bedziemy bic sie we wlasnym gronie a na konic wezmiemy sobie po jednym senzu an glowke xd hehe dobre, dobre - ale jednak nie bede bic rodakow i to jeszcze takich wink no to kogo lejemy xd question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:27 pm
*kuehuu!* a myslalam, ze koniec z kaszelkiem ><'
Nov, tugeder ale nie tylko XD powiem ci jak sie spotkamy. i odloz tego bejsbola, bos nie dres yno metal ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:29 pm
Vykk novelin Vykk novelin Vykk novelin *wpada przez drzwi, zapominajac otworzyc* Bry wieczór razz yay dregowlosa przysla wkoncu bedzie ciekawie... hejka opcy No to raczej, *wyciagam bejsbola* chocmy komus spuscic manto biggrin jestem w bojowym nastroju dzisiEj razz Heyka Ib, Opcy and Vykk razz z checia ale Batle system jeszcze nie gotowy xp gonk stressed chyba ze bedziemy bic sie we wlasnym gronie a na konic wezmiemy sobie po jednym senzu an glowke xd hehe dobre, dobre - ale jednak nie bede bic rodakow i to jeszcze takich wink no to kogo lejemy xd question *rozglada sie, wpatrujac w zachod* hehe biggrin Ib - czy mam się bać??? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *kuehuu!* a myslalam, ze koniec z kaszelkiem ><' Nov, tugeder ale nie tylko XD powiem ci jak sie spotkamy. i odloz tego bejsbola, bos nie dres yno metal ;P racja lepiej z pieszczochy napiprzac xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:31 pm
Vykk Ibris *kuehuu!* a myslalam, ze koniec z kaszelkiem ><' Nov, tugeder ale nie tylko XD powiem ci jak sie spotkamy. i odloz tego bejsbola, bos nie dres yno metal ;P racja lepiej z pieszczochy napiprzac xd xp glan attack? ;P Novelin, niiiiiiiiiiiiiii ^.^ tylko oszczedzaj kasiorke, bejbe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|