|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:52 pm
Labudziak Ibris witamy ^^ a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding a ja nie stare proponuje oferte wakacyjna "to heaven szpileczka" dla poprawienia nastroju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:55 pm
Sayokun Labudziak Ibris witamy ^^ a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding a ja nie stare proponuje oferte wakacyjna "to heaven szpileczka" dla poprawienia nastroju wink  ciebie ta igla wyraznie bardzo intryguje razz no, ale co kto lubi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:56 pm
Ibris Sayokun Labudziak Ibris witamy ^^ a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding a ja nie stare proponuje oferte wakacyjna "to heaven szpileczka" dla poprawienia nastroju wink  ciebie ta igla wyraznie bardzo intryguje razz no, ale co kto lubi XD no dostalem nowa na dzien dziadka tytanowa z super ostrym koncem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:58 pm
Sayokun Ibris Sayokun Labudziak Ibris witamy ^^ a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding a ja nie stare proponuje oferte wakacyjna "to heaven szpileczka" dla poprawienia nastroju wink  ciebie ta igla wyraznie bardzo intryguje razz no, ale co kto lubi XD no dostalem nowa na dzien dziadka tytanowa z super ostrym koncem keidys mnie kolega przez pol lekcji kul szpilka :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:59 pm
Sayokun Ibris Sayokun Labudziak Ibris witamy ^^ a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding a ja nie stare proponuje oferte wakacyjna "to heaven szpileczka" dla poprawienia nastroju wink  ciebie ta igla wyraznie bardzo intryguje razz no, ale co kto lubi XD no dostalem nowa na dzien dziadka tytanowa z super ostrym koncem tylko sie nie zabij, dobrze Sayo? L., ja na szczescie z tego juz wyroslam ^^'' ale pamietam, ze sie mnie bali. A raczej moich Dark'a i Daisuke (moje glany)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:34 pm
eek
właśnie zassałem TRESORy pełna lasacja mózgu dźwiękiem
eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:42 pm
powinnam powiedziec teraz "tak, kukus, mamusia kupi rowerek"? ^^ znow balowales? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:12 pm
a to ktos poza mna tu jeszcze siedzi? ^^' oye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:14 pm
Ibris a to ktos poza mna tu jeszcze siedzi? ^^' oye a no ja sie jeszcze tu paletam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|