|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:27 pm
Ragnarok zabija XD
L. tez mialam miec dzisiaj sesje, ale nie moglam isc vv' juz 3 tydzien nie gramy! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:27 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:31 pm
Labudziak Prinee ale to niestety tylko ejden dzien szkoda ze nie moge tak miec przynjamiej 2 razy w tygodniu razz ale bym miala figure ^^ byyylabym piekna (heheh) a teraz mnie kolezanka wciaga w Regnaroka ^^ i bez tego masz zajebist? figure...ah.. dzieeki *caluje w policzek* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:35 pm
ja mam basen raz w tygodniu... ale do ferii mam zwolnienie z wf. i jem za duzo slodyczy ^^ ty sie Prinee ciesz z tego, co masz. za niedlugo zaczne wyznawac zasade, ze czarny wyszczupla i dlatgo nosze takie ciuchy oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:38 pm
Ibris ja mam basen raz w tygodniu... ale do ferii mam zwolnienie z wf. i jem za duzo slodyczy ^^ ty sie Prinee ciesz z tego, co masz. za niedlugo zaczne wyznawac zasade, ze czarny wyszczupla i dlatgo nosze takie ciuchy oO' ja niestety cwicze na wf :/ a mamy takiego debilnego i zboczonego faceta..... ja tez jem duuzo slodyczy ^^ i na dodatek nie jadam miesa ^^ bo jestem wegetarianka..... wiecie co zauwazylam ze ratownicy na basenach sa zboczeni ! serio.... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:40 pm
Prinee Ibris ja mam basen raz w tygodniu... ale do ferii mam zwolnienie z wf. i jem za duzo slodyczy ^^ ty sie Prinee ciesz z tego, co masz. za niedlugo zaczne wyznawac zasade, ze czarny wyszczupla i dlatgo nosze takie ciuchy oO' ja niestety cwicze na wf :/ a mamy takiego debilnego i zboczonego faceta..... ja tez jem duuzo slodyczy ^^ i na dodatek nie jadam miesa ^^ bo jestem wegetarianka..... wiecie co zauwazylam ze ratownicy na basenach sa zboczeni ! serio.... ^^ moj ksiadz od religi w podstawowce tez byl zboczony. i dlatego uciekalismy z religii vv' i nie wyobrazam sobie zycia bez miesa ^^ a konkretnie to bez drobiu *mniam mniam*. i nie martw sie Prin, tez mam tylko 160cm ^^ gdybym byla chociaz drobna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:44 pm
Ibris Prinee Ibris ja mam basen raz w tygodniu... ale do ferii mam zwolnienie z wf. i jem za duzo slodyczy ^^ ty sie Prinee ciesz z tego, co masz. za niedlugo zaczne wyznawac zasade, ze czarny wyszczupla i dlatgo nosze takie ciuchy oO' ja niestety cwicze na wf :/ a mamy takiego debilnego i zboczonego faceta..... ja tez jem duuzo slodyczy ^^ i na dodatek nie jadam miesa ^^ bo jestem wegetarianka..... wiecie co zauwazylam ze ratownicy na basenach sa zboczeni ! serio.... ^^ moj ksiadz od religi w podstawowce tez byl zboczony. i dlatego uciekalismy z religii vv' i nie wyobrazam sobie zycia bez miesa ^^ a konkretnie to bez drobiu *mniam mniam*. i nie martw sie Prin, tez mam tylko 160cm ^^ gdybym byla chociaz drobna... nie wiem..... mnie jakos do miesa nie ciagne..... wrecz sie tego brzydze.... nie wiem jak mozna wyjadac wnetrznosci zwlok zwierzat.... razz no ale kazdy ma wybor razz nie moge przestac sluchac coma- pierwsze wyjscie z mroku ^^ swietne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:46 pm
witamy ^^
a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:47 pm
Ibris witamy ^^ a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding a ja nie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:49 pm
Labudziak Ibris witamy ^^ a ja wciaz slucham j-music i czuje sie szczesliwa i prawie spelniona. Asian Kung-Fu Genration rlz xd 3nodding a ja nie stare ^^' kazdy ma swoj sposob na poprawienie nastroju... ja i tak sie tylko dobrze trzymam. powinno byc gorzej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|