|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:23 pm
oni maja taaaakie ladne glosiki =^^= *zapuscila na w-ampie Orange Range*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:26 pm
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Ibris No i swietna praca ^^ lubie twoja kreske, nie bez powodu cie prosilam o arta xp ja tez chcialbym arta od aki whee ale na to pewie trzeba zapracowac blaugh w koncu sa najwyrzsze klasy wink internet mi wlaczyli whee no a jak. pewnie ze trzeba placic ;]. a jakiego sobie zyczysz? cos w sstylu tych w sygnaturce razz ale nie spiesz sie bo mam dopiero 700g confused aha....czyli w tej koszuli bialej i w ogole? nie tak jak teraz jestes ubrany? tak jek TERAZ jestem ubrany :3 XD dzieki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:33 pm
chcesz polatac?? 'wyjmoje igle...'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:35 pm
Sayokun chcesz polatac?? 'wyjmoje igle...'  ...nie no - pamiętaj, ze posiadam zdolność przemiany w smoka ...więc jak będe chciał to sam sobie polatam ...bez żadnej igły... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:35 pm
Ja- Yosei Sayokun chcesz polatac?? 'wyjmoje igle...'  ...nie no - pamiętaj, ze posiadam zdolność przemiany w smoka ...więc jak będe chciał to sam sobie polatam ...bez żadnej igły... ... ok XD kto chce igle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:37 pm
... ... stare ...ee - Sayo - może byś sie jej wpierw spytał, czy chce polatać? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:38 pm
Ja- Yosei ... ... stare ...ee - Sayo - może byś sie jej wpierw spytał, czy chce polatać? sweatdrop tez XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:38 pm
Sayokun Ja- Yosei Sayokun chcesz polatac?? 'wyjmoje igle...'  ...nie no - pamiętaj, ze posiadam zdolność przemiany w smoka ...więc jak będe chciał to sam sobie polatam ...bez żadnej igły... ... ok XD kto chce igle wink Raz mialam igle w rekach na sesji. Moja postac nie byla jezcze wprowadzona i czekalam okolo godzinki... skonczylo sie tym, ze mialam poklute palce, splamiona karte postaci i cala strone w zeszycie b5 soczyscie zachlapana. igly sa be vv' tym sie uszy przebija...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:39 pm
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak tam leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:41 pm
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak tam leci? zawsze mogloby byc gorzej czy lepiej... hey ^^' jej, caly czas mam wrazenie, ze ktos stoi za mna vv' a w pokoju jestem sama.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:46 pm
Ibris Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak tam leci? zawsze mogloby byc gorzej czy lepiej... hey ^^' jej, caly czas mam wrazenie, ze ktos stoi za mna vv' a w pokoju jestem sama. ...uważaj ... eek ...to moze byc zboczeniec, podofil, morderca eek ...albo co gorsza ...Ksiądz!!! eek ...(czyli wszystko w jednym i jeszcze gożej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:51 pm
Ja- Yosei Ibris Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak tam leci? zawsze mogloby byc gorzej czy lepiej... hey ^^' jej, caly czas mam wrazenie, ze ktos stoi za mna vv' a w pokoju jestem sama. ...uważaj ... eek ...to moze byc zboczeniec, podofil, morderca eek ...albo co gorsza ...Ksiądz!!! eek ...(czyli wszystko w jednym i jeszcze gożej) przekleci exhibicjonisci, teraz wiem czemu nie lubie mojego proboszcza! chociaz zboczency to nie sa az tacy zli... wink ja sie tylko boje duchow i wlasnie powoli schodze z tego swiata. nie lubie mojej wyobrazni w takich chwilach - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|