|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:04 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii co to znaczy? Melikes icon_whee.gif icon_biggrin.gif icon_heart.gif The thumbnail is up icon_3nodding.gif Is there a shop link you would like for me to add to it? ...mnie się pytasz? ...notu są te nazwy emoticonek ...ale nie wiem czego oczekujesz konkretniej ...Ktos sie pyta czy dac gdzies linka do Twojego sklepu czy coś... ... sweatdrop wiecie - ja tam angielski umiem względnie, ale nie wymagajta za wiele... ... no ja tez wiez ze to emotionki :p i sie domyslam ze chodzi o link....tylko do chole*& ja nie mam zadnego sklepu ^^" jak moge odpowiedziec? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:05 pm
Akiko Tamashii a to rysunke ktory dalam na konkurs:  No i swietna praca ^^ lubie twoja kreske, nie bez powodu cie prosilam o arta xp pzt. "melikes" mi sie kojarzy z ircem albo z czyms podobnym. gdzies lubie zamiast mowic w formie osobowej, uzywaja 3 osoby. no i adresy ikonek... em... i pyta sie czy jest jakis link do sklepu, ktory chcialabys zeby oan cie dodala razz cos takiego, nie wiem XD *i jestem w klasie jezykowej, bejbe muwha!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:06 pm
Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii co to znaczy? Melikes icon_whee.gif icon_biggrin.gif icon_heart.gif The thumbnail is up icon_3nodding.gif Is there a shop link you would like for me to add to it? ...mnie się pytasz? ...notu są te nazwy emoticonek ...ale nie wiem czego oczekujesz konkretniej ...Ktos sie pyta czy dac gdzies linka do Twojego sklepu czy coś... ... sweatdrop wiecie - ja tam angielski umiem względnie, ale nie wymagajta za wiele... ... no ja tez wiez ze to emotionki :p i sie domyslam ze chodzi o link....tylko do chole*& ja nie mam zadnego sklepu ^^" jak moge odpowiedziec? sweatdrop "Sori, i dun't anderstend in inglisz" ... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:08 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii co to znaczy? Melikes icon_whee.gif icon_biggrin.gif icon_heart.gif The thumbnail is up icon_3nodding.gif Is there a shop link you would like for me to add to it? ...mnie się pytasz? ...notu są te nazwy emoticonek ...ale nie wiem czego oczekujesz konkretniej ...Ktos sie pyta czy dac gdzies linka do Twojego sklepu czy coś... ... sweatdrop wiecie - ja tam angielski umiem względnie, ale nie wymagajta za wiele... ... no ja tez wiez ze to emotionki :p i sie domyslam ze chodzi o link....tylko do chole*& ja nie mam zadnego sklepu ^^" jak moge odpowiedziec? sweatdrop "Sori, i dun't anderstend in inglisz" ... 3nodding xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:11 pm
Ibris No i swietna praca ^^ lubie twoja kreske, nie bez powodu cie prosilam o arta xp ja tez chcialbym arta od aki whee ale na to pewie trzeba zapracowac blaugh w koncu sa najwyrzsze klasy wink internet mi wlaczyli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:13 pm
Sayokun Ibris No i swietna praca ^^ lubie twoja kreske, nie bez powodu cie prosilam o arta xp ja tez chcialbym arta od aki whee ale na to pewie trzeba zapracowac blaugh w koncu sa najwyrzsze klasy wink internet mi wlaczyli whee no a jak. pewnie ze trzeba placic ;]. a jakiego sobie zyczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:13 pm
...a ja się nie chwalę, kto mi tą śliczną-ą sygnaturkę narysował! ...ha-haaa! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:14 pm
Sayokun Ibris No i swietna praca ^^ lubie twoja kreske, nie bez powodu cie prosilam o arta xp ja tez chcialbym arta od aki whee ale na to pewie trzeba zapracowac blaugh w koncu sa najwyrzsze klasy wink internet mi wlaczyli whee ja dalam dofinansowanie i dostalam, co chcialam ^^' hey ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:15 pm
Akiko Tamashii Sayokun Ibris No i swietna praca ^^ lubie twoja kreske, nie bez powodu cie prosilam o arta xp ja tez chcialbym arta od aki whee ale na to pewie trzeba zapracowac blaugh w koncu sa najwyrzsze klasy wink internet mi wlaczyli whee no a jak. pewnie ze trzeba placic ;]. a jakiego sobie zyczysz? cos w sstylu tych w sygnaturce razz ale nie spiesz sie bo mam dopiero 700g confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:15 pm
*wchodzi, rozgląda się* 3nodding OHAYO!!! 3nodding *macha łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:17 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Ibris No i swietna praca ^^ lubie twoja kreske, nie bez powodu cie prosilam o arta xp ja tez chcialbym arta od aki whee ale na to pewie trzeba zapracowac blaugh w koncu sa najwyrzsze klasy wink internet mi wlaczyli whee no a jak. pewnie ze trzeba placic ;]. a jakiego sobie zyczysz? cos w sstylu tych w sygnaturce razz ale nie spiesz sie bo mam dopiero 700g confused aha....czyli w tej koszuli bialej i w ogole? nie tak jak teraz jestes ubrany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:19 pm
oye, Jas ^^
J-music to jednak idealny poprawiacz humorku *blogi spokoj i radosc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:19 pm
Jaswinder *wchodzi, rozgląda się* 3nodding OHAYO!!! 3nodding *macha łapką* ohyo ^^ ..widze ze moja sukieneczke nosisz *patrzy na nia i na siebie * ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:20 pm
Ibris oye, Jas ^^ J-music to jednak idealny poprawiacz humorku *blogi spokoj i radosc* zgadzam sie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|