|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:46 am
Porto jest dobre, a skrzypce smutne. Czesc wszystkim *rosiada sie wygodnie z kieliszkiem w dloni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:48 am
...Sayonara, Christoff! ... ...Witaj Ibris! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:49 am
Christoff_Gangrell Ja- Yosei Akiko Tamashii *siada na kanape smutna*....chcialabym miec mini skrzydelka :[ ...a ile rzeczy ja bym chciał mieć xd ...ale c�ż ... Noooooooooo aj podobnie..... crying przy moich zarobakach to predzej na emeryture w reallu przejde niż kupie choćby połowe z tego co bym chciau.... sweatdrop Dobra ja uciekam... dozo baczenia 3maita sie.....*pufff-znaka w chmurze platk�w sakury* paaa.... nie no...ja jeszcze miec dochud z konkursikow , nawet moge je wygrac(skrzydelka) ale nie mam takiego talentu :/ *wzdycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:51 am
Akiko, bo cie skrzywdze, jak mi jeszcze raz powiesz, ze nie masz talentu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:51 am
...Przepraszam bardzo, Aki - ale Ty na talent nie masz co narzekać, bo zostałaś bardzo hojnie obdarowana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:53 am
Ja- Yosei ...Przepraszam bardzo, Aki - ale Ty na talent nie masz co narzekać, bo zostałaś bardzo hojnie obdarowana. Ey... moj facet od fizy powiedzial, ze geniusze sa skromni XD To tylko pozory, pozory... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:54 am
jakbym miala talent to bym wygrywala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:57 am
Akiko Tamashii jakbym miala talent to bym wygrywala xp *przygotowuje sie do krzywdy* kazdy ma swoj wlasny styl, posiada zakres umiejetnosci i wciaz sie ksztaltuje. jak widzialam prace niektorych na DA albo chociaz na ArtArenie, to mi szczena opadla. Ale z drugiej strony, dlaczego ludzie chwala twoje czy moje prace? cos w tym musi byc ;P i jest. To tylko kwestia czasu i praktyki... za pare lat jak pojade do japonii, to bede chodzila do sklepu kupowac yaoice twojego autorstwa, a wieczorami zasiade do animowania ^^ simple
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:58 am
...talentu nie mierzy się ilością wygranych ...ważne, ze dla ludzi Cię otaczających masz ten talent i jak najbardziej potrafisz go wykorzystać 3nodding ...i nie marudź xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:00 pm
co to znaczy?
Melikes icon_whee.gif icon_biggrin.gif icon_heart.gif
The thumbnail is up icon_3nodding.gif Is there a shop link you would like for me to add to it?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:01 pm
a to rysunke ktory dalam na konkurs:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:02 pm
Akiko Tamashii co to znaczy? Melikes icon_whee.gif icon_biggrin.gif icon_heart.gif The thumbnail is up icon_3nodding.gif Is there a shop link you would like for me to add to it? ...mnie się pytasz? ...notu są te nazwy emoticonek ...ale nie wiem czego oczekujesz konkretniej ...Ktos sie pyta czy dac gdzies linka do Twojego sklepu czy coś... ... sweatdrop wiecie - ja tam angielski umiem względnie, ale nie wymagajta za wiele... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:04 pm
Akiko Tamashii a to rysunke ktory dalam na konkurs:  ...no i co? ...i SUPA jest! ... ... biggrin surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|