|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:33 am
Kiart Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee a ja nic nie dostalem od miesiaca ... crying gonk *przytuuuuuuuuuuuuuul* napewno coś dostaniesh 3nodding 3nodding 3nodding nie smootaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:33 am
Kiart Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee a ja nic nie dostalem od miesiaca ... crying gonk ja tez nie crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:34 am
Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee co masz co masz? whee gratuluje! xd kiart-ja tez nic raz nie mialam od miesiaca az tu nagle cos mi na ekranie latalo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:35 am
opcy Kiart Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee a ja nic nie dostalem od miesiaca ... crying gonk ja tez nie crying crying crying crying crying crying O.o *pooszcza kiarta i przytuuuuuula obcego* przestac smootac xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:35 am
opcy ja tez nie crying crying crying crying crying crying no dobra przesadzilem.. ale mogl by sie jakis event trafic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:37 am
Eh... Nie tylko ja nie mam szczescia do box'ow i linkow... sad
gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:37 am
Delisa Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee co masz co masz? whee gratuluje! xd kiart-ja tez nic raz nie mialam od miesiaca az tu nagle cos mi na ekranie latalo 3nodding nio moowie ze maske lowcy potworoow XP .. brzydkie.. nie mam cio z tym zrobic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:39 am
no ja w sumie szczescie mam.. bo od 10 grudnia mam: Pink Link: 5 Blue Gift Box: 2 Wooden Trunk: 3 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:40 am
Lethiel Delisa Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee co masz co masz? whee gratuluje! xd kiart-ja tez nic raz nie mialam od miesiaca az tu nagle cos mi na ekranie latalo 3nodding nio moowie ze maske lowcy potworoow XP .. brzydkie.. nie mam cio z tym zrobic xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:42 am
Lethiel Delisa Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee co masz co masz? whee gratuluje! xd kiart-ja tez nic raz nie mialam od miesiaca az tu nagle cos mi na ekranie latalo 3nodding nio moowie ze maske lowcy potworoow XP .. brzydkie.. nie mam cio z tym zrobic xd wiesz ja z chcecia przyjme XD jak ci siem nie podoba to sprzedaj w markecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:43 am
Delisa Lethiel Delisa Lethiel dostalam pink boxa O.o ..... yay !!!!!! whee whee whee co masz co masz? whee gratuluje! xd kiart-ja tez nic raz nie mialam od miesiaca az tu nagle cos mi na ekranie latalo 3nodding nio moowie ze maske lowcy potworoow XP .. brzydkie.. nie mam cio z tym zrobic xd wiesz ja z chcecia przyjme XD jak ci siem nie podoba to sprzedaj w markecie 3nodding wlasnie taki mam tajniacki zamiar ninja .. tylko nie wiem po ile idą .. bede sprawdzic moosiala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:51 am