|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:47 am
Kiart Potrzebuje stronki z grami na pc i ps2 do [bit]torrenta...!! np. cos w podobie do suprnova.org ...ale ta juz niestety nie funkcjonuje .. crying ... [z gory dzienki za rozne linki ... razz ] wink jest w zasadzie torrentreactor.to tyle ze na razie lezy .. ma byc za 2-3 dni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:50 am
opcy Kiart Potrzebuje stronki z grami na pc i ps2 do [bit]torrenta...!! np. cos w podobie do suprnova.org ...ale ta juz niestety nie funkcjonuje .. crying ... [z gory dzienki za rozne linki ... razz ] wink jest w zasadzie torrentreactor.to tyle ze na razie lezy .. ma byc za 2-3 dni wink thx... WITAJ Delisa :daje ciasteczko:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:53 am
hej wszyskim ktorzy doszli smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:54 am
wroocilam.. jush mam choomorek troshq lepshy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:55 am
Lethiel wroocilam.. jush mam choomorek troshq lepshy 3nodding wink :za oknem snieg topnieje crying :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:57 am
Kiart Lethiel wroocilam.. jush mam choomorek troshq lepshy 3nodding wink :za oknem snieg topnieje crying : witaj 4laugh *przytuuuuul* u mnie jush sniegu prawie wcale nie ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:59 am
umnie w cholere nasypalo... musialem za lopate chwycic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:59 am
Lethiel Kiart Lethiel wroocilam.. jush mam choomorek troshq lepshy 3nodding wink :za oknem snieg topnieje crying : witaj 4laugh *przytuuuuul* u mnie jush sniegu prawie wcale nie ma sad A u mnie napjierw nasypie ...potem stopnieje... znowusz nasypie i znowusz stopnieje ...==' confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:00 am
Kiart Lethiel Kiart Lethiel wroocilam.. jush mam choomorek troshq lepshy 3nodding wink :za oknem snieg topnieje crying : witaj 4laugh *przytuuuuul* u mnie jush sniegu prawie wcale nie ma sad A u mnie napjierw nasypie ...potem stopnieje... znowusz nasypie i znowusz stopnieje ...==' confused nio wlasnie u mnie tesh xd skąd ty ?? O.o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:00 am
u mnie odrobinka a im mniej tym lepiej 3nodding bo inaczej jest ciężko jechać po lesie samochodem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:01 am
opcy umnie w cholere nasypalo... musialem za lopate chwycic 3nodding loool.... ja tesh chce snieg whee tylko ze teraz chora troshq jestem.. wiec zadusho bym sie nim nie nacieshyla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:01 am
Lethiel Kiart Lethiel Kiart Lethiel wroocilam.. jush mam choomorek troshq lepshy 3nodding wink :za oknem snieg topnieje crying : witaj 4laugh *przytuuuuul* u mnie jush sniegu prawie wcale nie ma sad A u mnie napjierw nasypie ...potem stopnieje... znowusz nasypie i znowusz stopnieje ...==' confused nio wlasnie u mnie tesh xd skąd ty ?? O.o xd Lodz ..^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|