|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 7:50 am
Miss_Karina okej...zmywam sie bo mam troche roboty XP do zobaczonka!!! ^^ opcy... sorki ze tak powiem ale ja dresiarzy niezbyt lubie -_-" a czy ja zrobilem cos co by wskazywalo ze lubie?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 7:51 am
Eurina Vam Raticiel Kukus Raticiel a co przeskrobałeś??? eek witam ponownie niewitanych przez mnie... 3nodding w zasadzie to nic... a dokładnie to mam moralniaka gdyż nie zrobiłem zupełnie nic sweatdrop a chyba powinienem, tak mi się wydaje gonk never mind... długa historia i zaplątana xp uwielbiam długie i zaplątane historie... 3nodding nie powinno nas to interesowac.... neutral w sumie racja... *ach ta ciekawość* baka rat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 7:54 am
opcy Miss_Karina okej...zmywam sie bo mam troche roboty XP do zobaczonka!!! ^^ opcy... sorki ze tak powiem ale ja dresiarzy niezbyt lubie -_-" a czy ja zrobilem cos co by wskazywalo ze lubie?!? nie, wyraźnie widać, że pokazujesz ich wady 3nodding tak 3maj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 7:58 am
Raticiel Eurina Vam Raticiel Kukus w zasadzie to nic... a dokładnie to mam moralniaka gdyż nie zrobiłem zupełnie nic sweatdrop a chyba powinienem, tak mi się wydaje gonk never mind... długa historia i zaplątana xp uwielbiam długie i zaplątane historie... 3nodding nie powinno nas to interesowac.... neutral w sumie racja... *ach ta ciekawość* baka rat xd powiem tak... nie mam ochoty tego opowiadać... za dużo rzeczy, których i tak prawdopodobnie byście nie zrozumieli z powodu różnic kulturowych... więc nie będę nic mówił poza tym co już powiedziałem... dodać mogę jedynie tyle, że czasem anielska cierpliwość wcale nie jest zaletą, a wręcz staje się przywarą i to nieznośną dla jej posiadacza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:01 am
Kukus powiem tak... nie mam ochoty tego opowiadać... za dużo rzeczy, których i tak prawdopodobnie byście nie zrozumieli z powodu różnic kulturowych... więc nie będę nic mówił poza tym co już powiedziałem... dodać mogę jedynie tyle, że czasem anielska cierpliwość wcale nie jest zaletą, a wręcz staje się przywarą i to nieznośną dla jej posiadacza sweatdrop wierz lub nie, ale wiem coś o tym... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:03 am
jupi... stare *siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:04 am
a może ktokolwiek z was wie...? szukam jednego anime, nie wiem czy ktoś mi odpowie na topiku o M&A...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:05 am
no sześć, bejbe... *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:06 am
Raticiel a może ktokolwiek z was wie...? szukam jednego anime, nie wiem czy ktoś mi odpowie na topiku o M&A... jakiego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:06 am
Kukus no sześć, bejbe... *tulimy tulimy* ech.. witaj kukusiku sad *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:07 am
o dziewczynie z klasztoru, taki totalny staroć z polonii1 chyba miała na imię Maria, wyjechała z tego klasztoru żeby się opiekować dziećmi jakiegoś bogatego faceta whee i potem sie w sobie zakochali i takie tam... i wybuchła II wojna światowa... i nie wiem, dziura w pamięci, może z 9 czy 10 latek miałam wtedy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|