|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:46 am
Raticiel zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd wlasnie patrze narka Yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:47 am
Raticiel zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd ni moge znalezc stronki blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:47 am
Vykk Miss_Karina Vykk licker[RE]pict005pict002kissGaaraFokalorDarkness Fallsno na razie wystarczy...to jest czesc tego co stworzylem mniejwiecej 1/3 lub polowa tego co mam na kompie...a na komppie mam malutko...ale za to te najlepsze ...ostatnio nie dodawalem nic nowego bo skaer mi cos nie teges hm... prace całkiem dobre, a najciekawsze dla mnie były Gaara i Fokalor reszta jest srednia, ale mimo wszystko jest dobrze. jesli moge cos doradzic to popracuj nad anatomią i proporcjami człowieka. :3 i wtedy coraz lepiej ci p#261; prace wink :3 wiemz anatomia tez mam czasem problemy ale najgorzej mi wychodza dlonie z tych wszystkich czesci ciala...a niektore mialybyc takie zz zalozenia lekko zdeformowane... a jeszcze to moge pokazac... story 06jeden z kadrow mikro historyjki...mimo ze wszystkie rysunki z tej serii sa o jednym to jednak widze sam roznice w kresce jak chocby tutaje tam, nie jest tak źle... tylko gdzie ich twarze? wink poza tym bardzo mi się podoba... Zobacz moje bazgroły! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:48 am
Miss_Karina Raticiel zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd ni moge znalezc stronki blaugh whee Nasze pierzaste aniolki - strona 11, gdzieś w środku whee chyba ten dziad Yume mi ich nie usunął??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:49 am
Raticiel zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd fajniutkie ale najbardziej mi sie podoba to w wersji SD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:53 am
Vykk Raticiel zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd fajniutkie ale najbardziej mi sie podoba to w wersji SD xd waaai 3nodding dzięki dzięki heart fakt, wiele osób mówi, że robię fajne sd-czki sweatdrop chciałabym rysować nieco "poważniej" ale nie mogę się oprzeć rysowaniu wielkich oczek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:54 am
Raticiel Vykk Miss_Karina Vykk licker[RE]pict005pict002kissGaaraFokalorDarkness Fallsno na razie wystarczy...to jest czesc tego co stworzylem mniejwiecej 1/3 lub polowa tego co mam na kompie...a na komppie mam malutko...ale za to te najlepsze ...ostatnio nie dodawalem nic nowego bo skaer mi cos nie teges hm... prace całkiem dobre, a najciekawsze dla mnie były Gaara i Fokalor reszta jest srednia, ale mimo wszystko jest dobrze. jesli moge cos doradzic to popracuj nad anatomią i proporcjami człowieka. :3 i wtedy coraz lepiej ci p#261; prace wink :3 wiemz anatomia tez mam czasem problemy ale najgorzej mi wychodza dlonie z tych wszystkich czesci ciala...a niektore mialybyc takie zz zalozenia lekko zdeformowane... a jeszcze to moge pokazac... story 06jeden z kadrow mikro historyjki...mimo ze wszystkie rysunki z tej serii sa o jednym to jednak widze sam roznice w kresce jak chocby tutaje tam, nie jest tak źle... tylko gdzie ich twarze? wink poza tym bardzo mi się podoba... Zobacz moje bazgroły! surprised widzilem ...a twarze sa tak zostrawione specjalnie... blaugh nei bede mwil dlaczego chociaz jelsi bys mnie blizej poznala to bys wiedziala...z reszta z mojeog poprzedniego siga tez moznabylo sie domyslec razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:55 am
Raticiel Vykk Raticiel zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd fajniutkie ale najbardziej mi sie podoba to w wersji SD xd waaai 3nodding dzięki dzięki heart fakt, wiele osób mówi, że robię fajne sd-czki sweatdrop chciałabym rysować nieco "poważniej" ale nie mogę się oprzeć rysowaniu wielkich oczek whee crying nie moge wejsc do pierzastych aniolkow jakis blad jest crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 7:01 am
Miss_Karina Raticiel Vykk Raticiel zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd fajniutkie ale najbardziej mi sie podoba to w wersji SD xd waaai 3nodding dzięki dzięki heart fakt, wiele osób mówi, że robię fajne sd-czki sweatdrop chciałabym rysować nieco "poważniej" ale nie mogę się oprzeć rysowaniu wielkich oczek whee crying nie moge wejsc do pierzastych aniolkow jakis blad jest crying crying crying mi dobrze wczytalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 7:04 am