Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6952 6953 6954 6955 6956 6957 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:45 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:46 am

Raticiel
zobaczyli moje rysunki i padli z wrażenia xd
wlasnie patrze

narka Yosei

Vykk

Miss_Karina

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:47 am

Raticiel
ni moge znalezc stronki blaugh whee
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:47 am

Vykk
Miss_Karina
Vykk
licker[RE]
pict005
pict002
kiss
Gaara
Fokalor
Darkness Falls
no na razie wystarczy...to jest czesc tego co stworzylem mniejwiecej 1/3 lub polowa tego co mam na kompie...a na komppie mam malutko...ale za to te najlepsze ...ostatnio nie dodawalem nic nowego bo skaer mi cos nie teges

hm... prace całkiem dobre, a najciekawsze dla mnie były Gaara i Fokalor
reszta jest srednia, ale mimo wszystko jest dobrze. jesli moge cos doradzic to popracuj nad anatomią i proporcjami człowieka. :3 i wtedy coraz lepiej ci p󪤦#261; prace wink :3
wiemz anatomia tez mam czasem problemy ale najgorzej mi wychodza dlonie z tych wszystkich czesci ciala...a niektore mialybyc takie zz zalozenia lekko zdeformowane...

a jeszcze to moge pokazac...story 06
jeden z kadrow mikro historyjki...mimo ze wszystkie rysunki z tej serii sa o jednym to jednak widze sam roznice w kresce jak chocby tutaj

e tam, nie jest tak źle... tylko gdzie ich twarze? wink poza tym bardzo mi się podoba...
Zobacz moje bazgroły! surprised

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:48 am

Miss_Karina
Raticiel
ni moge znalezc stronki blaugh whee

Nasze pierzaste aniolki - strona 11, gdzieś w środku whee chyba ten dziad Yume mi ich nie usunął??? eek
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:49 am

Raticiel
fajniutkie ale najbardziej mi sie podoba to w wersji SD xd

Vykk

Raticiel

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:53 am

Vykk
Raticiel

waaai 3nodding dzięki dzięki heart fakt, wiele osób mówi, że robię fajne sd-czki sweatdrop chciałabym rysować nieco "poważniej" ale nie mogę się oprzeć rysowaniu wielkich oczek whee
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:54 am

Raticiel
Vykk
Miss_Karina
Vykk
licker[RE]
pict005
pict002
kiss
Gaara
Fokalor
Darkness Falls
no na razie wystarczy...to jest czesc tego co stworzylem mniejwiecej 1/3 lub polowa tego co mam na kompie...a na komppie mam malutko...ale za to te najlepsze ...ostatnio nie dodawalem nic nowego bo skaer mi cos nie teges

hm... prace całkiem dobre, a najciekawsze dla mnie były Gaara i Fokalor
reszta jest srednia, ale mimo wszystko jest dobrze. jesli moge cos doradzic to popracuj nad anatomią i proporcjami człowieka. :3 i wtedy coraz lepiej ci p󪤦#261; prace wink :3
wiemz anatomia tez mam czasem problemy ale najgorzej mi wychodza dlonie z tych wszystkich czesci ciala...a niektore mialybyc takie zz zalozenia lekko zdeformowane...

a jeszcze to moge pokazac...story 06
jeden z kadrow mikro historyjki...mimo ze wszystkie rysunki z tej serii sa o jednym to jednak widze sam roznice w kresce jak chocby tutaj

e tam, nie jest tak źle... tylko gdzie ich twarze? wink poza tym bardzo mi się podoba...
Zobacz moje bazgroły! surprised
widzilem ...a twarze sa tak zostrawione specjalnie... blaugh nei bede mwil dlaczego chociaz jelsi bys mnie blizej poznala to bys wiedziala...z reszta z mojeog poprzedniego siga tez moznabylo sie domyslec razz xp

Vykk

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:55 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:55 am

Raticiel
Vykk
Raticiel

waaai 3nodding dzięki dzięki heart fakt, wiele osób mówi, że robię fajne sd-czki sweatdrop chciałabym rysować nieco "poważniej" ale nie mogę się oprzeć rysowaniu wielkich oczek whee
crying nie moge wejsc do pierzastych aniolkow jakis blad jest crying crying crying

Miss_Karina

Vykk

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 7:01 am

Miss_Karina
Raticiel
Vykk
Raticiel

crying nie moge wejsc do pierzastych aniolkow jakis blad jest crying crying crying
mi dobrze wczytalo...
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 7:04 am

witajcie whee blaugh

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss_Karina

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 7:05 am

hej Leti whee 4laugh 3nodding
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 7:06 am

Miss_Karina
hej Leti whee 4laugh 3nodding
*przytuuul* karinko whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

Vykk

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 7:07 am

Lethiel
witajcie whee blaugh
hejka Lethi... wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6952 6953 6954 6955 6956 6957 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games