|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:29 am
Vykk Paolka1990 Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( Ojej biggrin jakie wyznanie :] ja Ciebie tez Kofam :***** chociaz czasem mam nerwice przez Ciebie razz .A z tym Bi to juz przeszłość :d ehehhe stare przeszlosc question e no tego...powiedz mi ze masz wiecej niz 15lat.. Nie nie mam wiecej niz 15 lat :] dovnie ja sobie tu tylko zartuje razz a ty wszytsko na powaznie bierzesz :d heheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:30 am
Prinee Vykk Paolka1990 Prinee Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( Ojej biggrin jakie wyznanie :] ja Ciebie tez Kofam :***** chociaz czasem mam nerwice przez Ciebie razz .A z tym Bi to juz przeszłość :d ehehhe stare przeszlosc question e no tego...powiedz mi ze masz wiecej niz 15lat.. ej... !!1 a ty co! dziewczyne chcesz mi ukrasc ? blaugh ( jej zdjecie jest w galerii ) ^^ nie zamierzam cie odbijac... blaugh mam swoja a co do zdeicia to moze zaraz sobie zobacze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:30 am
Eh...
gdzie ta sniezyca ...??
confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:31 am
*wchodzi siada pod sciana i placze* ludzie mam znowu problem z gaia tym razem chodzi o PM. otoz napisalam dzisiaj pare wiadomosci do kilku ludkow no i potem chodzac sobe i piszac w roznych topicach no i pokazala mi sie chmurka z wiadomoscia no i jak zwykle zajzalam na moj inbox a tam ... nic zadnej informacji tak powtarza mi sie czesto i nie wiem co mam z tym zrobic... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:31 am
Kiart Eh... gdzie ta sniezyca ...?? confused a u mnie jest snieg ;( czemu sie tak dlugo nie odzywales?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:33 am
Paolka1990 Nie nie mam wiecej niz 15 lat :] dovnie ja sobie tu tylko zartuje razz a ty wszytsko na powaznie bierzesz :d heheh a kto powiedzial ze biore na serio??...no cosh nie zawsze da sie wyczuc cynizm w tym co sie pisze...lepiej jest na zywo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk Paolka1990 Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( Ojej biggrin jakie wyznanie :] ja Ciebie tez Kofam :***** chociaz czasem mam nerwice przez Ciebie razz .A z tym Bi to juz przeszłość :d ehehhe stare przeszlosc question e no tego...powiedz mi ze masz wiecej niz 15lat.. ej... !!1 a ty co! dziewczyne chcesz mi ukrasc ? blaugh ( jej zdjecie jest w galerii ) ^^ Nie martw sie nic nas nie rozdzieli biggrin heart wkoncu przebywamy ze soba od przedszkola pamietam jak mnie perfidnie szarpałaś za włosy stare mały gnomie razz ała moje cebulki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
axiaPL *wchodzi siada pod sciana i placze* ludzie mam znowu problem z gaia tym razem chodzi o PM. otoz napisalam dzisiaj pare wiadomosci do kilku ludkow no i potem chodzac sobe i piszac w roznych topicach no i pokazala mi sie chmurka z wiadomoscia no i jak zwykle zajzalam na moj inbox a tam ... nic zadnej informacji tak powtarza mi sie czesto i nie wiem co mam z tym zrobic... crying A mnie od grudnia nie dziala Edit Profile ... crying neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:34 am
axiaPL *wchodzi siada pod sciana i placze* ludzie mam znowu problem z gaia tym razem chodzi o PM. otoz napisalam dzisiaj pare wiadomosci do kilku ludkow no i potem chodzac sobe i piszac w roznych topicach no i pokazala mi sie chmurka z wiadomoscia no i jak zwykle zajzalam na moj inbox a tam ... nic zadnej informacji tak powtarza mi sie czesto i nie wiem co mam z tym zrobic... crying nie wiem...moze napisz zazalenie do adminow gaii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:35 am
taaa Paolka juz wtedy sie kochalysmy heart a to szarpanie to wiesz dowod milosci eheheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:36 am
Vykk axiaPL *wchodzi siada pod sciana i placze* ludzie mam znowu problem z gaia tym razem chodzi o PM. otoz napisalam dzisiaj pare wiadomosci do kilku ludkow no i potem chodzac sobe i piszac w roznych topicach no i pokazala mi sie chmurka z wiadomoscia no i jak zwykle zajzalam na moj inbox a tam ... nic zadnej informacji tak powtarza mi sie czesto i nie wiem co mam z tym zrobic... crying nie wiem...moze napisz zazalenie do adminow gaii... k. dzienx sprawdze moj angielski tylko gdzie to sie pisze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:42 am
axiaPL Vykk axiaPL *wchodzi siada pod sciana i placze* ludzie mam znowu problem z gaia tym razem chodzi o PM. otoz napisalam dzisiaj pare wiadomosci do kilku ludkow no i potem chodzac sobe i piszac w roznych topicach no i pokazala mi sie chmurka z wiadomoscia no i jak zwykle zajzalam na moj inbox a tam ... nic zadnej informacji tak powtarza mi sie czesto i nie wiem co mam z tym zrobic... crying nie wiem...moze napisz zazalenie do adminow gaii... k. dzienx sprawdze moj angielski tylko gdzie to sie pisze?? wyloguj sie a potem wez poszukaj problemow z aktywacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:46 am