|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:51 pm
Kukus Suney Kukus Suney dark wampirek Suney no patrzcie najpierw tu potem tam ale czary xd ...a piekne to one są whee Jak widać sposób noszenia opaski zalezy od fryzury ==" ja mam pytanko nie mozemy przejsc w jakies osobne miejsce zeby porozmawiac???? stare bo oni mnie troche stresują a chcem sie o coś ciebie powarznie zapytać wink biggrin odpowiem za nią... na serio to nie bocian dzieci przynosi kurna stressed kukus ty tylko o jednym.....albo sie bluzki rozpina spiacym dziewczynom albo o dzieciach mysli wszystko u ciebie musi sie z sex'em kojazyc sweatdrop stare przepraszam... tobie też jak zaczniesz się interesować dziewczętami będzie tak czasem odbijało po tygodniu bez kobiety stressed ja juz ponad 3 tygodnie bez niej jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:52 pm
dark wampirek Kukus Suney naprawd etak zabrzmialo???chodzilo mi o to zeby jakos sie do rozmowy wdarl ale nie chodzilo mi o nasze sprawy.....a wy mogli byscie spasowadz jedzcie sobie do bunkrow tylko nad moze nie trawcie chodz i tam jest zajebi....(chlopaki nie placzą) xd stare wink to się nazywa Hel... baza wojskowa... tam jest więcej bunkrów niż ludzi no to jak jż znacie cel swojej wyprawy to możecie jechać 3nodding Miłej podróży, wyślijcie mi kartkę. ja dopiero z tamtąd wrócił... i nie moge jechać, bo nie mogę chodzić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam piękną panią *podchodzi i całuje w ręke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:54 pm
Cześć smile Nie wiem jak inni, ale ja obserwuję to, co sie tutaj dzieje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:54 pm
Hura heart - heart ... oni ze mnie i kukusa Dewiantów robia .. napomoc chowa sie za plecy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:56 pm
BeeWolf Hura heart - heart ... oni ze mnie i kukusa Dewiantów robia .. napomoc chowa sie za plecy ! masz racje wy nie jesteście dewiantami ja też nie... my jesteśmy erotomanami.. bo to rodzinne u nas blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wolf bank chodzi dobijmy targu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Hura heart - heart ... oni ze mnie i kukusa Dewiantów robia .. napomoc chowa sie za plecy ! "ONI" tzn. kto smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:57 pm
Delein dark wampirek Suney Delein A Pisarza dalj nie ma... *siada na fotelu* Smutno mi crying *przytula*nie martw sie przyjdzie napewno wink A jak nie przyjdzie to... domokun Nie, nie pobiłabym go, bo on przynajmniej mnie nie napada, gdy śpię *wzrok na Kukusa* stare czego chcesz ode mnie... nawet cie nie ruszyłem... miałaś jakiś sen erotyczny... wiem że dziewczętom się często zdarzają fantazje erotyczne na mooj temat... ale to tylko twoja wyobraźnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:57 pm
Omega Sun BeeWolf Hura heart - heart ... oni ze mnie i kukusa Dewiantów robia .. napomoc chowa sie za plecy ! "ONI" tzn. kto smile ? eeee, reszta??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:58 pm
Omega Sun BeeWolf Hura heart - heart ... oni ze mnie i kukusa Dewiantów robia .. napomoc chowa sie za plecy ! "ONI" tzn. kto smile ? no "ONI" xp patrza na nas z kosmosu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 1:59 pm
dark wampirek Omega Sun BeeWolf Hura heart - heart ... oni ze mnie i kukusa Dewiantów robia .. napomoc chowa sie za plecy ! "ONI" tzn. kto smile ? eeee, reszta?? aha, czyli zmowa wink Myslalam, ze tylko jakies pojedyncze jednostki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|