|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:02 am
Prinee Vykk to lepiej sobie skombinuj jakies pirackie serwery..ja nie znam dlatego nie chce sciagac...puki co mam sicagniete priston ale ale nie wiem czy jest platne...bo jeszcze nie zainstalowalem wiesz..... mi kumpela bedzie mowila co i jak ^^ ona gra bezplatnie wink to jakbys mogla to podziel sie tymi informacjami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:07 am
Vykk Prinee Vykk to lepiej sobie skombinuj jakies pirackie serwery..ja nie znam dlatego nie chce sciagac...puki co mam sicagniete priston ale ale nie wiem czy jest platne...bo jeszcze nie zainstalowalem wiesz..... mi kumpela bedzie mowila co i jak ^^ ona gra bezplatnie wink to jakbys mogla to podziel sie tymi informacjami... OK wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:09 am
Prinee Vykk Prinee Vykk to lepiej sobie skombinuj jakies pirackie serwery..ja nie znam dlatego nie chce sciagac...puki co mam sicagniete priston ale ale nie wiem czy jest platne...bo jeszcze nie zainstalowalem wiesz..... mi kumpela bedzie mowila co i jak ^^ ona gra bezplatnie wink to jakbys mogla to podziel sie tymi informacjami... OK wink thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:16 am
Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:18 am
Skojarzyła mi sie Ania i cukierek biggrin heh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:18 am
Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:20 am
Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:23 am
Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( aha...e no ja nie wiem jak dziewczyna 15letnia moze mowic o sowjej swiadomosci sexualnej...no chyba ze 1990 to data 18 urodzin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:24 am
Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( Ojej biggrin jakie wyznanie :] ja Ciebie tez Kofam :***** chociaz czasem mam nerwice przez Ciebie razz .A z tym Bi to juz przeszłość :d ehehhe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:24 am
Vykk Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( aha...e no ja nie wiem jak dziewczyna 15letnia moze mowic o sowjej swiadomosci sexualnej...no chyba ze 1990 to data 18 urodzin blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:26 am
Paolka1990 Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( Ojej biggrin jakie wyznanie :] ja Ciebie tez Kofam :***** chociaz czasem mam nerwice przez Ciebie razz .A z tym Bi to juz przeszłość :d ehehhe a ty myslisz ze co ? razz aniolek jestes ?:> heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( aha...e no ja nie wiem jak dziewczyna 15letnia moze mowic o sowjej swiadomosci sexualnej...no chyba ze 1990 to data 18 urodzin blaugh Hehe jaki kolo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paolka1990 Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( Ojej biggrin jakie wyznanie :] ja Ciebie tez Kofam :***** chociaz czasem mam nerwice przez Ciebie razz .A z tym Bi to juz przeszłość :d ehehhe stare przeszlosc question e no tego...powiedz mi ze masz wiecej niz 15lat..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:27 am
Paolka1990 Vykk Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( aha...e no ja nie wiem jak dziewczyna 15letnia moze mowic o sowjej swiadomosci sexualnej...no chyba ze 1990 to data 18 urodzin blaugh Hehe jaki kolo biggrin O.o question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:27 am
Vykk Paolka1990 Prinee Vykk Prinee Paul dlaczego mi nie powiedzialas ze jestes BI ?!! biggrin ??czy ja o czyms nie wiem?? a kto to paul?? Paul to paolka1990 nie wazne co ci sie skojarzylo!!! dlaczego mi nie powiedzialas co ?! razz ja cie tak kocham a ty mnie oklamujesz!!!! ;( Ojej biggrin jakie wyznanie :] ja Ciebie tez Kofam :***** chociaz czasem mam nerwice przez Ciebie razz .A z tym Bi to juz przeszłość :d ehehhe stare przeszlosc question e no tego...powiedz mi ze masz wiecej niz 15lat.. ej... !!1 a ty co! dziewczyne chcesz mi ukrasc ? blaugh ( jej zdjecie jest w galerii ) ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|