|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:25 am
Okej, ja ide na pogrzeb. Badzcie ze mna duchem, to sie moze nie rozplacze vv'
Milego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:25 am
Ibris Heyka Prin ^.^ Ja tez tydzien do szkolki... a potem ferie i Warszawo przybywam XDD bozee... jak pomysle ze znow bede sie musiala meczyc z baba od angielskiego... ktora juz mi postawila chyba z trzy paly... z baba z chemii !!!!! ktora mnie tak wkurza ze ostatnia przez pol lekcji sie z nia klucilam..... to mnie normalnie cos trafia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:26 am
Ibris *klepie ze zrozumieniem po ramieniu* badz menszczysna razz jak tak patrze na to co sie dzieje za oknem *sniezyca*, to nie chce isc na cmentarz, gdzie bedzie wialo gorzej niz nad morzem w czasie sztormu vv' udana pogoda na taka 'uroczystosc'... Eh.... u mnie to co napadalo w nocy to juz topnieje ... crying Chcialbym by teraz byla sniezyca ...^^ biggrin biggrin WItaj Prinee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:28 am
wrocilem Ibris Okej, ja ide na pogrzeb. Badzcie ze mna duchem, to sie moze nie rozplacze vv' Milego bedziemy...a przynajmniej ja bede papa sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:36 am
kiart podaj mi sowje gg...albo napisz do mnie 3320200
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:48 am
biggrin a ja znow sciagam ta gre.... :/ juz 2 dzien !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:51 am
Prinee biggrin a ja znow sciagam ta gre.... :/ juz 2 dzien ! a zamierzasz grac na paltnych serwerach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:54 am
Vykk Prinee biggrin a ja znow sciagam ta gre.... :/ juz 2 dzien ! a zamierzasz grac na paltnych serwerach?? nie...raczej nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:58 am
Prinee Vykk Prinee biggrin a ja znow sciagam ta gre.... :/ juz 2 dzien ! a zamierzasz grac na paltnych serwerach?? nie...raczej nie.... to lepiej sobie skombinuj jakies pirackie serwery..ja nie znam dlatego nie chce sciagac...puki co mam sicagniete priston ale ale nie wiem czy jest platne...bo jeszcze nie zainstalowalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:59 am
Vykk Prinee Vykk Prinee biggrin a ja znow sciagam ta gre.... :/ juz 2 dzien ! a zamierzasz grac na paltnych serwerach?? nie...raczej nie.... to lepiej sobie skombinuj jakies pirackie serwery..ja nie znam dlatego nie chce sciagac...puki co mam sicagniete priston ale ale nie wiem czy jest platne...bo jeszcze nie zainstalowalem wiesz..... mi kumpela bedzie mowila co i jak ^^ ona gra bezplatnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|