|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:51 am
Ide lowic rybki. biggrin Bede pozniej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:53 am
Milego lowienia razz (niektore arciki nie chca sie otworzyc >< sick)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:56 am
Ibris Sei chan Nyu=^_^= A full metal alchemist jpf ma ponoć wydawać, chyba że ja cos xle spojrzałam w zapowiedzi sweatdrop dobrze, dobrze biggrin tylko my wlasnie nie wiemy kiedy ma wyjsc ^^' A co do NGE to nie wiem. ja tylko czytalam jak w zeszytach kiedys wychodzilo ;P i anime. tez swietne ^___^ Jest miesiąc na pisany 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:58 am
Sei chan Ibris Sei chan Nyu=^_^= A full metal alchemist jpf ma ponoć wydawać, chyba że ja cos xle spojrzałam w zapowiedzi sweatdrop dobrze, dobrze biggrin tylko my wlasnie nie wiemy kiedy ma wyjsc ^^' A co do NGE to nie wiem. ja tylko czytalam jak w zeszytach kiedys wychodzilo ;P i anime. tez swietne ^___^ Jest miesiąc na pisany 3nodding no to powiedz mi kiedy biggrin *silence is everywhere oO'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:01 am
Ibris no to powiedz mi kiedy biggrin *silence is everywhere oO'* Nie powiem ci bo nie moge wejść teraz na więcej stron bo mi już całkiem transfer padnie musisz sama na jpf zajrzeć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:05 am
Hey Kiart ^^ Dlugo cie nie widzialam ;P
Sei - thx za info ^^ sprawdze pozniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:06 am
Ibris Hey Kiart ^^ Dlugo cie nie widzialam ;P Sei - thx za info ^^ sprawdze pozniej. bywalem tu 1h dziennie .... tak to mialem troszke nauki gonk ... blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:10 am
Kiart Ibris Hey Kiart ^^ Dlugo cie nie widzialam ;P Sei - thx za info ^^ sprawdze pozniej. bywalem tu 1h dziennie .... tak to mialem troszke nauki gonk ... blaugh wink ja przez caly tydzien siedzialam zdolowana w domu ^^' a teraz ostatni tydzien przed feriami i kupa roboty, jeez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:17 am
Ibris Kiart Ibris Hey Kiart ^^ Dlugo cie nie widzialam ;P Sei - thx za info ^^ sprawdze pozniej. bywalem tu 1h dziennie .... tak to mialem troszke nauki gonk ... blaugh wink ja przez caly tydzien siedzialam zdolowana w domu ^^' a teraz ostatni tydzien przed feriami i kupa roboty, jeez... ja mam jeszcze 2 tygodnie chodzenia do szkoly ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:19 am
*klepie ze zrozumieniem po ramieniu* badz menszczysna razz
jak tak patrze na to co sie dzieje za oknem *sniezyca*, to nie chce isc na cmentarz, gdzie bedzie wialo gorzej niz nad morzem w czasie sztormu vv' udana pogoda na taka 'uroczystosc'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:19 am
czesc wam smile
a ja mam jeszcze tydzien ferii, a codziennie sie nudze w domu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:23 am
Prinee czesc wam smile a ja mam jeszcze tydzien ferii, a codziennie sie nudze w domu ^^ Ja jeszcze tydzień szkoły mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|