|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:59 am
Labudziak Eurina Vam Labudziak a mi zostal jeszcze tydzieXD a zrobiles cos ciekawego w tym czasie? Czy zwykle nudzenie sie wink Wiele ciekawych rzeczy smile pozna³em kilku fajnych ludzi smile to fajnie smile ja zaywazylam, ze ostatnio wiele nowych osob do nas dolaczylo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:02 am
Eurina Vam Labudziak Eurina Vam Labudziak a mi zostal jeszcze tydzieXD a zrobiles cos ciekawego w tym czasie? Czy zwykle nudzenie sie wink Wiele ciekawych rzeczy smile pozna³em kilku fajnych ludzi smile to fajnie smile ja zaywazylam, ze ostatnio wiele nowych osob do nas dolaczylo smile e tam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:03 am
Ibris Vykk Ibris a ja jeszcze caly tydzien do ferii... sprawdzian z histy, pytanko z niemca vv' i pewnie jeszcze z geografii w poniedzialek. oj... niedobrze hey Eurinka A o mandzie nie slyszalam. Wiecie kiedy wydaja albo juz wydali Hagaren u nas? nie slyszlem nic o tym...a cio to?? Hagaren - Hagane no Renkinjutsushi - FullMetal Alchemist biggrin Ja na to czekam, moze wreszcie zaczne kupowac jakas mange. I mieli tez wydac DNAngel =^^= full metala to i ja chce kupowac ale nie wiem czy bede mial kase a co do dna to tylko obilo mi ise o uszy ale nie zbyt wiem o czym to jest...tak samo jak hagane... a wiecie ze wychodzi u nas ragnarok??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy znacie moze adresy stron z ladnymi mangami? Ja wpisalam pare hasel ale znalazlo mi tylko "blondynki,brunetki, ostre laski itp, henati" :/ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ibris Hagaren - Hagane no Renkinjutsushi - FullMetal Alchemist biggrin Ja na to czekam, moze wreszcie zaczne kupowac jakas mange. I mieli tez wydac DNAngel =^^= full metala to i ja chce kupowac ale nie wiem czy bede mial kase a co do dna to tylko obilo mi ise o uszy ale nie zbyt wiem o czym to jest...tak samo jak hagane... a wiecie ze wychodzi u nas ragnarok?? no Hagaren to wlasnie FullMetal Alchemist, tylko ze to ma dluga nazwe i albo pisza Hagaren albo FMA ;P Patrz wyzej. Co do Ragnaroka, to mam cala serie anime i szczerze mowiac - troszke nudne to jest ^^ Zapowiadalo sie super, ale troche sie przejechalam. Mimo to, przyjemnie sobie czasem ogladnac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:09 am
Eurina Vam Czy znacie moze adresy stron z ladnymi mangami? Ja wpisalam pare hasel ale znalazlo mi tylko "blondynki,brunetki, ostre laski itp, henati" :/ xp ja mam dojinshe yaoicowe... razz to raczej Aki powinnam pokazac. A skany mang... wiem gdzie jest Hagaren i Naruto ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:13 am
Ibris Eurina Vam Czy znacie moze adresy stron z ladnymi mangami? Ja wpisalam pare hasel ale znalazlo mi tylko "blondynki,brunetki, ostre laski itp, henati" :/ xp ja mam dojinshe yaoicowe... razz to raczej Aki powinnam pokazac. A skany mang... wiem gdzie jest Hagaren i Naruto ^^' zapodaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:14 am