|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:42 am
zalatwione ^^
wiecie, chyba nie ma sensu szukac na sile tematu.. jak bedzie chcialo to samo przyjdzie *zieeeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:43 am
Labudziak Vykk Labudziak No.. ja tu tak wpad?em ca?kiem przypadkiem xd no to przynamnije sobvie troche pogawedze blaugh spoko smile damy rade.. ale...o czym?> XD e no ten tego...moze najprostrze teematy beda najlepsze... blaugh a wlasnie slyszal ktos o mandze elfen lied??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:44 am
hejka.. czemu ludzie co dzin sie inaczej przebieraja??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:49 am
a ja jeszcze caly tydzien do ferii... sprawdzian z histy, pytanko z niemca vv' i pewnie jeszcze z geografii w poniedzialek. oj... niedobrze
hey Eurinka
A o mandzie nie slyszalam. Wiecie kiedy wydaja albo juz wydali Hagaren u nas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:55 am
Ibris a ja jeszcze caly tydzien do ferii... sprawdzian z histy, pytanko z niemca vv' i pewnie jeszcze z geografii w poniedzialek. oj... niedobrze hey Eurinka A o mandzie nie slyszalam. Wiecie kiedy wydaja albo juz wydali Hagaren u nas? nie slyszlem nic o tym...a cio to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:56 am
Labudziak Eurina Vam Vykk Eurina Vam Labudziak siema siema.. Ludzie sie zchodz?..widze smile bo nareszcie ferie! smile jak ja ci zazdroszcze... U mnie cale 2 tygodnie leniuchowania! biggrin Nareszcie narysuje nowe obrazki i przepisze wiersze do zeszytu :] *cieszy sie whee * a mi zostal jeszcze tydzieXD a mi jeszcze cale 3 tygodnie boshe jak ja wam zazdroszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:57 am
Vykk Ibris a ja jeszcze caly tydzien do ferii... sprawdzian z histy, pytanko z niemca vv' i pewnie jeszcze z geografii w poniedzialek. oj... niedobrze hey Eurinka A o mandzie nie slyszalam. Wiecie kiedy wydaja albo juz wydali Hagaren u nas? nie slyszlem nic o tym...a cio to?? Hagaren - Hagane no Renkinjutsushi - FullMetal Alchemist biggrin Ja na to czekam, moze wreszcie zaczne kupowac jakas mange. I mieli tez wydac DNAngel =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|