|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:18 pm
opcy Jaswinder szkoda, że nikt nie zagląda na topik galeria par... ja się tam produkuje i nic... jak założyli to się wszyscy rzucili i coś przestali... na naszej galerii jest już więcej ludu 3nodding no do galerii sie duzo osob dopisalo .. nawet ja.. domokun widziałam... ja wsadziłam 13 fotek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:19 pm
opcy Jaswinder m#281;, że zaraz... DoReMi też by musiała odpocząć... ile ona musi znieść biedactwo... kto? DoReMi... tak nazwałam swój komputer... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:20 pm
Jaswinder opcy Jaswinder szkoda, że nikt nie zagląda na topik galeria par... ja się tam produkuje i nic... jak założyli to się wszyscy rzucili i coś przestali... na naszej galerii jest już więcej ludu 3nodding no do galerii sie duzo osob dopisalo .. nawet ja.. domokun widziałam... ja wsadziłam 13 fotek ja mam jeszcze jedno (dla odmiany aktualne) ktore zamieszcze jak nadejdzie czas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:22 pm
Jaswinder opcy Jaswinder m#281;, że zaraz... DoReMi też by musiała odpocząć... ile ona musi znieść biedactwo... kto? DoReMi... tak nazwałam swój komputer... 3nodding moj sie zwie grzejnik i ma 7 latek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:23 pm
najbardziej aktualna moja fotka to ta ze śmietnikiem... w śmietniku znaczy się... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:24 pm
heh, bo oni się przebrali do mini playback show za MT...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:26 pm
dobra, tio ja zmykam lulu, do zobaczyska 3nodding bye *przytula, całuje w policzek* papatki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:27 pm
Jaswinder dobra, tio ja zmykam lulu, do zobaczyska 3nodding bye *przytula, całuje w policzek* papatki heart pai pai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:29 pm
heart heart heart .:[PAPS]:. heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:30 pm
domokun heart tez ide spac..................
(-.-)zZzZzZzZz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 5:40 pm
ninja * rozglada sie * chyba wszyscy spia....
void main(void) { opcy->SetExistence(False); };
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|