|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:51 pm
co seksi?! redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:52 pm
Jaswinder co seksi?! redface redface redface a jak myslisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:54 pm
opcy Jaswinder co seksi?! redface redface redface a jak myslisz? że... niby ja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:54 pm
Jaswinder opcy Jaswinder co seksi?! redface redface redface a jak myslisz? że... niby ja? siur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:55 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder co seksi?! redface redface redface a jak myslisz? że... niby ja? siur redface redface redface THX redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:56 pm
*biega i podskakuje* nananannanna hahahhha *diaboliczy smiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:57 pm
fajowo wyglądasz z normalnym ciałem i tą czachą na głowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:58 pm
opcy *biega i podskakuje* nananannanna hahahhha *diaboliczy smiech* czego się tak cieszysz? boję się... *wskakuje na latający dywanik i odlatuje pod sufit* nie złapiesz mnie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:59 pm
Jaswinder fajowo wyglądasz z normalnym ciałem i tą czachą na głowie 3nodding tez thx.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:00 pm
Jaswinder opcy *biega i podskakuje* nananannanna hahahhha *diaboliczy smiech* czego się tak cieszysz? boję się... *wskakuje na latający dywanik i odlatuje pod sufit* nie złapiesz mnie!!! *ignoruje prawo powszechnego ciążenia i wbiega na sufit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:01 pm
a pamiętam, jak cię poznałam, na chatterboxie, wtedy jeszcze nie należałam do gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:02 pm
Jaswinder a pamiętam, jak cię poznałam, na chatterboxie, wtedy jeszcze nie należałam do gildii... ja nalezalem .. ale gildia lezala wtedy przez jakis tydzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:02 pm
opcy Jaswinder a pamiętam, jak cię poznałam, na chatterboxie, wtedy jeszcze nie należałam do gildii... ja nalezalem .. ale gildia lezala wtedy przez jakis tydzien... pamiętam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:03 pm
ale w sumie, tak na dobrą sprawę, to ty mnie przekonałeś, żeby się tu pojawić... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 4:04 pm
Jaswinder opcy Jaswinder a pamiętam, jak cię poznałam, na chatterboxie, wtedy jeszcze nie należałam do gildii... ja nalezalem .. ale gildia lezala wtedy przez jakis tydzien... pamiętam blaugh ogolnie to teraz wiekszosc czasu siedze w gildii...ewentualnie czaterboks (bo kocham chaos) albo ten komputerowt topic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|