|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:52 pm
opcy zostalem tylko ja .. straszne nie?! a te wredne baby kiedy sobie poszly??nawer papa nie powiedzily
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:55 pm
Vykk opcy zostalem tylko ja .. straszne nie?! a te wredne baby kiedy sobie poszly??nawer papa nie powiedzily ano poszly... strasznie agresywne dzis.. a nawet pelni ksiezyca niema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:56 pm
opcy Vykk opcy zostalem tylko ja .. straszne nie?! a te wredne baby kiedy sobie poszly??nawer papa nie powiedzily ano poszly... strasznie agresywne dzis.. a nawet pelni ksiezyca niema xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:59 pm
no przecież powiedziałam paps? naucz się czytać ty wredny facecie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:00 pm
lena też się pożegnała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:01 pm
Jaswinder no przecież powiedziałam paps? naucz się czytać ty wredny facecie!!! oki moj blad...ale moze tobyc wina nastorju podobnego do checi mordu...ale skoro sie pozegnalas to co tu jeszcze robisz?? ale prinee sie nie pozegnala razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:01 pm
lena też się pożegnała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:03 pm
a tak se patrzę... chłopak mnie wygania do wyrka... nie dam mu tej satysfakcji... 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:04 pm
Jaswinder a tak se patrzę... chłopak mnie wygania do wyrka... nie dam mu tej satysfakcji... 3nodding blaugh lene to widzilem...ale przegapilem ciebie a prinee na pewno sie nie pozegnala chyab ze ukrywa sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:04 pm
Jaswinder no przecież powiedziałam paps? naucz się czytać ty wredny facecie!!! xd no ladnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:05 pm
to co robimy? robimy coś tutaj, czy idziemy? *siada w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:06 pm
opcy Jaswinder no przecież powiedziałam paps? naucz się czytać ty wredny facecie!!! xd no ladnie przyzwyczailem sie ze mnie loja za to ze jestem facetem za to ze jestem zboczony i w ogle nie ch se gada ile chce...nie bedejej ripostowal bo nie mam humorka na taka zabawe...w ogole nie mam humorka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 3:08 pm
Jaswinder to co robimy? robimy coś tutaj, czy idziemy? *siada w fotelu* mozemy podyskutowac na egzystencjalne tematy.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|