|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:11 pm
prinee.klamstwo.org jak reklama to reklama ^^
dobra, spadam juz biggrin musze sie wyspac bo jutro na basen ^^ nie chce sie utopic
dobranoc :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:12 pm
a mnie od jutra przez tydzien na gaji nie bedzie crying do zakopca jade, i moze malysza zobacze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:12 pm
Paps Prinee *macha łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:14 pm
~~lena-undesaid~~ a mnie od jutra przez tydzien na gaji nie bedzie crying do zakopca jade, i moze malysza zobacze!!! buuuu crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:15 pm
Jaswinder ~~lena-undesaid~~ a mnie od jutra przez tydzien na gaji nie bedzie crying do zakopca jade, i moze malysza zobacze!!! buuuu crying crying crying co buuu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:16 pm
~~lena-undesaid~~ a mnie od jutra przez tydzien na gaji nie bedzie crying do zakopca jade, i moze malysza zobacze!!! albo jeszcze troche zostane loooooooool zazdroszcze ! ja tez chce crying ale nie dla malysza ! dla moich kochanych FINIĄTEK !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:16 pm
Prinee Vykk Prinee opcy ~~lena-undesaid~~ dobra, pytam sie wszystkich tu obecnych (nawet opcego): kto ogloga pierwsza milosc, albo zna vanillki choc na tyle, ze wie, ze w marcu wydaja nowy album?? dziekuje litosciwej pani ze pozwolila takiemu nicponiowi oddac glos! nie.. a co to ta pierwsza milosc? jakas telenowela? kuuuurdeee sciagnely mi sie dopiero 2 pliki z 10 gry Ragnarok :/ e no a no tego...a masz moze jakiegos cos takiego zeby byly jakies darmowe[pirackie ] serwery jesli tak to zarzuc linka...bo nie zamierzam drabom placic nic kasy a bym sobie pogral razz blaugh xd xp ja sciagam z tego http://iro.ragnarokonline.com/index.asp ^^ a znasdz jakis piracki serwer taki za gre na ktorym nic nie bulisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:18 pm
Vykk Prinee Vykk Prinee opcy ~~lena-undesaid~~ dobra, pytam sie wszystkich tu obecnych (nawet opcego): kto ogloga pierwsza milosc, albo zna vanillki choc na tyle, ze wie, ze w marcu wydaja nowy album?? dziekuje litosciwej pani ze pozwolila takiemu nicponiowi oddac glos! nie.. a co to ta pierwsza milosc? jakas telenowela? kuuuurdeee sciagnely mi sie dopiero 2 pliki z 10 gry Ragnarok :/ e no a no tego...a masz moze jakiegos cos takiego zeby byly jakies darmowe[pirackie ] serwery jesli tak to zarzuc linka...bo nie zamierzam drabom placic nic kasy a bym sobie pogral razz blaugh xd xp ja sciagam z tego http://iro.ragnarokonline.com/index.asp ^^ a znasdz jakis piracki serwer taki za gre na ktorym nic nie bulisz?? nie znam...... no ale popytam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:18 pm
dobra, to ja pomykam sie pakowac *macha wszystkim na dowidzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:19 pm
~~lena-undesaid~~ dobra, to ja pomykam sie pakowac *macha wszystkim na dowidzenia* paaa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:34 pm
nbie bylo mnie przez chwile... Prinee ty chcesz grac na platnych erwerach do ragnaroka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:45 pm
halo czy wszyscy nagle znikli??jak za dotknieciem amgicznej rozdzki..??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|