|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:52 pm
Cze Vykk... BROŃ MNIE PRZED LATAJĄCYMI WIDŁAMI!!! *chowa się za Vykk'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:52 pm
opcy Prinee opcy czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!? to zle? biggrin no ale masz widly biggrin i nie zawachaj sie ich uzyc XD czyt. takimi ktore mnie chca lać.. a z tego co widze, to mjestem tylko ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:53 pm
~~lena-undesaid~~ dobra, pytam sie wszystkich tu obecnych (nawet opcego): kto ogloga pierwsza milosc, albo zna vanillki choc na tyle, ze wie, ze w marcu wydaja nowy album?? dziekuje litosciwej pani ze pozwolila takiemu nicponiowi oddac glos! nie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:54 pm
Jaswinder Cze Vykk... BROŃ MNIE PRZED LATAJĄCYMI WIDŁAMI!!! *chowa się za Vykk'a* teraz to ty sie lepiej przed kubkami chowaj, bo jeszcze nmiechcacy w ciebie trafie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:54 pm
Jaswinder Cze Vykk... BROŃ MNIE PRZED LATAJĄCYMI WIDŁAMI!!! *chowa się za Vykk'a* heh nie wiem czy taK SIE CHOWASZ BO JESTEM NA SUFICIE...a z reszta jest mi wszytko jedno... stare zabijcie mnie i w ogole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:55 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ dobra, pytam sie wszystkich tu obecnych (nawet opcego): kto ogloga pierwsza milosc, albo zna vanillki choc na tyle, ze wie, ze w marcu wydaja nowy album?? dziekuje litosciwej pani ze pozwolila takiemu nicponiowi oddac glos! nie.. a co to ta pierwsza milosc? jakas telenowela? kuuuurdeee sciagnely mi sie dopiero 2 pliki z 10 gry Ragnarok :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:56 pm
doobra, jaswinder sie stresuje, a stres skraca zycie, zwlaszcza, jak sie ma zabandarzowany brzuch, opcy zawieszam bron, i delikatnie cie prosze zebyc te widly odlozyl. *odklada caly zapac kubkow na bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:57 pm
~~lena-undesaid~~ doobra, jaswinder sie stresuje, a stres skraca zycie, zwlaszcza, jak sie ma zabandarzowany brzuch, opcy zawieszam bron, i delikatnie cie prosze zebyc te widly odlozyl. *odklada caly zapac kubkow na bok* a co ty tak do niego o te widly? Sayo tez ma widly (chyba...^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:58 pm
ale to opcy trafil jaswinder w brzuch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:01 pm
Prinee opcy ~~lena-undesaid~~ dobra, pytam sie wszystkich tu obecnych (nawet opcego): kto ogloga pierwsza milosc, albo zna vanillki choc na tyle, ze wie, ze w marcu wydaja nowy album?? dziekuje litosciwej pani ze pozwolila takiemu nicponiowi oddac glos! nie.. a co to ta pierwsza milosc? jakas telenowela? kuuuurdeee sciagnely mi sie dopiero 2 pliki z 10 gry Ragnarok :/ e no a no tego...a masz moze jakiegos cos takiego zeby byly jakies darmowe[pirackie ] serwery jesli tak to zarzuc linka...bo nie zamierzam drabom placic nic kasy a bym sobie pogral razz blaugh xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:03 pm
~~lena-undesaid~~ ale to opcy trafil jaswinder w brzuch to nie było tak, że on mnie tymi widłami walnął, tylko jak przyszedł, to chciałam go przytulić na powitanie i się nadziałam... widzisz opcy? bronię cię... *schodzi z dywanu, przytula opcego (na powitanie 3nodding ), uważa na sterczące widły*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:05 pm
Vykk Prinee opcy ~~lena-undesaid~~ dobra, pytam sie wszystkich tu obecnych (nawet opcego): kto ogloga pierwsza milosc, albo zna vanillki choc na tyle, ze wie, ze w marcu wydaja nowy album?? dziekuje litosciwej pani ze pozwolila takiemu nicponiowi oddac glos! nie.. a co to ta pierwsza milosc? jakas telenowela? kuuuurdeee sciagnely mi sie dopiero 2 pliki z 10 gry Ragnarok :/ e no a no tego...a masz moze jakiegos cos takiego zeby byly jakies darmowe[pirackie ] serwery jesli tak to zarzuc linka...bo nie zamierzam drabom placic nic kasy a bym sobie pogral razz blaugh xd xp ja sciagam z tego http://iro.ragnarokonline.com/index.asp ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:08 pm
a jakby kto chciał, to walic na www.djfranka.ziomek.us -- moj bloasek, prosiem, dawajcie komenty!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|