|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:45 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy Sayokun ~~lena-undesaid~~ opcy, mowie: s-c-h-o-w-a-j w-i-d-l-y-!!!!! he?? O_O rozumiem ze to jest ta zmiana tematu.... *rtzuca w opcego plastikowym kubkiem* schowasz te widly czy chcesz jeszcze raz?! czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!? to zle? biggrin no ale masz widly biggrin i nie zawachaj sie ich uzyc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:46 pm
opcy Prinee czeesc wink ja na chwilke, dopuki nie sciagnie mi sie gra smile czesc.. nie bij mnie prosze! to schowaj do l.icha te widly!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!? mrrrrrau . . . . . a wolałbyś mieć do czynienia z agresywnymi mężczyznami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun opcy Sayokun i fabryka chemikalji przez ktore pociagi skacza... jak one sie nazywaly... kangus 3nodding zdajesz sobie sprawe ze teraz bedziesz musial zaczac sie ukrywac w gorach i do konca zycia odzywial sie kozim serem NIEEE gonk jeszcze trafie na jakies tajne laboratorium o nazwie rysy zakamuflowane tak zeby przypominalo gore wtedy bedzies musial zostac mudżahedinem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:47 pm
Prinee to zle? biggrin no ale masz widly biggrin i nie zawachaj sie ich uzyc XD prinee, za kim ty jesteś?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:48 pm
Jaswinder opcy czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!? mrrrrrau . . . . . a wolałbyś mieć do czynienia z agresywnymi mężczyznami? nie ma agresywnych mezczyzn sa tylko przedszkolaki, napalency i zboczency
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!? mrrrrrau . . . . . a wolałbyś mieć do czynienia z agresywnymi mężczyznami? eek ........... stare ................. scream tak mniej wiecej wyglada moja reakcja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sayokun opcy Sayokun i fabryka chemikalji przez ktore pociagi skacza... jak one sie nazywaly... kangus 3nodding zdajesz sobie sprawe ze teraz bedziesz musial zaczac sie ukrywac w gorach i do konca zycia odzywial sie kozim serem NIEEE gonk jeszcze trafie na jakies tajne laboratorium o nazwie rysy zakamuflowane tak zeby przypominalo gore wtedy bedzies musial zostac mudżahedinem.. ciekawe na co bym wtedy trafil sweatdrop az sie boje pomyslec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:49 pm
opcy Prinee czeesc wink ja na chwilke, dopuki nie sciagnie mi sie gra smile czesc.. nie bij mnie prosze! nie zamierzam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:50 pm
witam ponownie...wkoncu wrobilem... *wskakuje na suficik i siada na foteliku zamyka oczy i proboje dojsc do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra, pytam sie wszystkich tu obecnych (nawet opcego): kto ogloga pierwsza milosc, albo zna vanillki choc na tyle, ze wie, ze w marcu wydaja nowy album??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee opcy czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!? to zle? biggrin no ale masz widly biggrin i nie zawachaj sie ich uzyc XD czyt. takimi ktore mnie chca lać..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:51 pm