|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:39 pm
opcy Sayokun opcy Sayokun odkrylas austalie sweatdrop australie?!? to one tez istnieje?!?! gonk :3 to jest taka mala wysepka na baltyku wchodzaca w sklad polski tam znajduje sie tajna baza wojskowa Świerk - 01 i fabryka chemikalji przez ktore pociagi skacza... jak one sie nazywaly... kangus 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:39 pm
mowilem juz ze bylem dzis u promotora...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:40 pm
opcy Sayokun ~~lena-undesaid~~ opcy, mowie: s-c-h-o-w-a-j w-i-d-l-y-!!!!! he?? O_O rozumiem ze to jest ta zmiana tematu.... *rtzuca w opcego plastikowym kubkiem* schowasz te widly czy chcesz jeszcze raz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O! przypomniało mi się!!! Sayo - śliczny fotelik BIG THX!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czeesc wink
ja na chwilke, dopuki nie sciagnie mi sie gra smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:41 pm
Jaswinder ~~lena-undesaid~~ no dobra, oficjalnie zmieniamy temat, nowy temat: *zastanawia sie*.... jawinder wymyslta cos!! GUMISIE!!!... a właściwie to po co? temat został zmieniony... GUMISIE Gejowskie Ugrupowanie Malych I Srednich Idiotow Extramalnych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:41 pm
Sayokun opcy tam znajduje sie tajna baza wojskowa Świerk - 01 i fabryka chemikalji przez ktore pociagi skacza... jak one sie nazywaly... kangus 3nodding zdajesz sobie sprawe ze teraz bedziesz musial zaczac sie ukrywac w gorach i do konca zycia odzywial sie kozim serem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:42 pm
Jaswinder O! przypomniało mi się!!! Sayo - śliczny fotelik BIG THX!!! blaugh nie ma za co XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:42 pm
*rzuca w opcego seria kubkow plastikowych* zaraz poleca szklane!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:43 pm
Prinee uciekaj!!! Rzucają widłami, kubkami i żarciem!!! (dobra, z tym żarciem przesadziłam)... Przed chwilą oberwałam widłami po brzuchu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:43 pm
~~lena-undesaid~~ opcy Sayokun ~~lena-undesaid~~ opcy, mowie: s-c-h-o-w-a-j w-i-d-l-y-!!!!! he?? O_O rozumiem ze to jest ta zmiana tematu.... *rtzuca w opcego plastikowym kubkiem* schowasz te widly czy chcesz jeszcze raz?! czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:44 pm
opcy Sayokun opcy tam znajduje sie tajna baza wojskowa Świerk - 01 i fabryka chemikalji przez ktore pociagi skacza... jak one sie nazywaly... kangus 3nodding zdajesz sobie sprawe ze teraz bedziesz musial zaczac sie ukrywac w gorach i do konca zycia odzywial sie kozim serem NIEEE gonk jeszcze trafie na jakies tajne laboratorium o nazwie rysy zakamuflowane tak zeby przypominalo gore
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bo groźnie wygladasz i sie ciebie boja. *polecial pierwszy szklany kubek w strone opcego...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee czeesc wink ja na chwilke, dopuki nie sciagnie mi sie gra smile czesc.. nie bij mnie prosze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:45 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy Sayokun ~~lena-undesaid~~ opcy, mowie: s-c-h-o-w-a-j w-i-d-l-y-!!!!! he?? O_O rozumiem ze to jest ta zmiana tematu.... *rtzuca w opcego plastikowym kubkiem* schowasz te widly czy chcesz jeszcze raz?! czemu ja zawsze mam do czynienia z tymi agresywnymi kobietami?!? agresywnymi eek nie miales chyba jeszcze bliskiego kontaktu z rynn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|