|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:25 pm
Labudziak rak muzgu?? Uuu.. kurde.. spu?czuje wiesz... ale gdy jest w wczesnym stopniu zaawansowanie, jest uleczalny smile *wzdryga sie na slowa labuziaka* ja tam sie boje takich chorob...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:25 pm
opcy Sayokun opcy a moze .. ona mieszka w innym Poznaniu??? ukrywanym przed nam przez organizacje rzadowe *tajemnicza muzyka* ee wiesz ze naprawde sa 2 poznanie w polsce sweatdrop ha!! to ty wiedziales o tym wczesniej a nie poszedles z tym do prasy?!? bo oni nawet sie nie staraja przy ukrywaniu jego http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=105740&lang=plnawet jest na mapie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:26 pm
~~lena-undesaid~~ Labudziak rak muzgu?? Uuu.. kurde.. spu?czuje wiesz... ale gdy jest w wczesnym stopniu zaawansowanie, jest uleczalny smile *wzdryga sie na slowa labuziaka* ja tam sie boje takich chorob... nie ty jedna na tym swiecie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek czyli to tylko przykrywka!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun nie ty jedna na tym swiecie sweatdrop mozemy zmienic temat?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:28 pm
opcy eek czyli to tylko przykrywka!! moze... trzeba to zbadac 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:28 pm
Sayokun opcy eek czyli to tylko przykrywka!! moze... trzeba to zbadac 3nodding ninja aha! wiedzialam! rzad nas oszukuje!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:30 pm
Jaswinder zaraz, zaraz... ja nie powiedziałam, że MAM raka m, tylko, że się go u mnie podejrzewa, to raz, dwa- może to być reż jedna z dwinnych chor podobnych objawach, a trzy - JA NIE ZAMIERZAM SIĘ LECZYĆ!!! thx 3nodding byłam na dworze Sayo i śnieg jest... a mieszkam w tym "prawdziwym" Poznaniu... taaa ja tez XD mozna poznac po kraweznikach ninja pewnie zaraz do mnie dojdzie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:30 pm
~~lena-undesaid~~ Sayokun opcy eek czyli to tylko przykrywka!! moze... trzeba to zbadac 3nodding ninja aha! wiedzialam! rzad nas oszukuje!! Tak! miller jest murzynem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:31 pm
~~lena-undesaid~~ Sayokun opcy eek czyli to tylko przykrywka!! moze... trzeba to zbadac 3nodding ninja aha! wiedzialam! rzad nas oszukuje!! odkrylas austalie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak ~~lena-undesaid~~ Sayokun opcy eek czyli to tylko przykrywka!! moze... trzeba to zbadac 3nodding ninja aha! wiedzialam! rzad nas oszukuje!! Tak! miller jest murzynem! a kwasniewski baba!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|