|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:05 pm
~~lena-undesaid~~ opcy niiiiiie one sa do... do.. samoobrony! uwarzaj, bo za chwile to ci nawet te widły nie pomogą! I ja mam serce, bo sie nia przynajmniej opiekuje, ha! xp ja nawet BARDZO uwazam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
biggrin biggrin biggrin nie ma za co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
do samoobrony... a co? ktoś cię to na gildii zarżnie siekierą? tak tymi widłami wymachujesz, że zaraz wydłubiesz Labudziakowi oko... *robi unik przed lecącymi widłami, uderza głową w ścianę*...ała... nie pierwszy raz... i nie ostatni... sierota ze mnie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:07 pm
Labudziak ~~lena-undesaid~~ ja czy jaswinder?? biggrin ty stare niechcia�bym byc twoim dzieckiem xd ja bym na twoim miejscu uwazal ... ja mam przenajmniej widly do obrony... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak 2 kondony przy ka�dym stosunku??? przynajmniej 2..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:09 pm
Jaswinder do samoobrony... a co? ktoś cię to na gildii zarżnie siekierą? tak tymi widłami wymachujesz, że zaraz wydłubiesz Labudziakowi oko... *robi unik przed lecącymi widłami, uderza głową w ścianę*...ała... nie pierwszy raz... i nie ostatni... sierota ze mnie... sweatdrop ja sobie wypraszam ja niczym nie wymachuje! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:10 pm
Labudziak opcy Labudziak ~~lena-undesaid~~ ja czy jaswinder?? biggrin ty stare niechcia�bym byc twoim dzieckiem xd ja bym na twoim miejscu uwazal ... ja mam przenajmniej widly do obrony... xd a ja ogniste rꫡwice smile a ja paznokcie i zęby, kolezanka mnie nauczyla celnie gryzc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:11 pm