|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:58 pm
Jaswinder bez serca, bez serca... ostre te widły... szlifowałeś je czy co? KTO SIĘ MNĄ ZAOPIEKUJE?! Delein!!! Gdzie ty jesteś!!! Buuu crying crying crying w lesie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder bez serca, bez serca... ostre te widły... szlifowałeś je czy co? KTO SIĘ MNĄ ZAOPIEKUJE?! Delein!!! Gdzie ty jesteś!!! Buuu crying crying crying no przecie ci zabarzandowałam sieroto!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ jaswinder, boli jeszcze?? Może ci opatrunek zmienic, bo nie wiem jak bardzo krwawi... smile jush zlizałam... thx *wychodzi zza fotelika, chowa się za leną przed opcym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:00 pm
~~lena-undesaid~~ Jaswinder bez serca, bez serca... ostre te widły... szlifowałeś je czy co? KTO SIĘ MNĄ ZAOPIEKUJE?! Delein!!! Gdzie ty jesteś!!! Buuu crying crying crying no przecie ci zabarzandowałam sieroto!! i ja tu jestem bez serca.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:01 pm
niiiiiie one sa do... do.. samoobrony!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:01 pm
BUUUUU crying crying crying nie krzyczcie na siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:02 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Jaswinder bez serca, bez serca... ostre te widły... szlifowałeś je czy co? KTO SIĘ MNĄ ZAOPIEKUJE?! Delein!!! Gdzie ty jesteś!!! Buuu crying crying crying no przecie ci zabarzandowałam sieroto!! i ja tu jestem bez serca.... stare ale agresywna co nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder BUUUUU crying crying crying nie krzyczcie na siebie... CZY JA KRZYCZE ?!?!?! scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy niiiiiie one sa do... do.. samoobrony! nio proshu - Lepper się znalazł NYU...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy niiiiiie one sa do... do.. samoobrony! uwarzaj, bo za chwile to ci nawet te widły nie pomogą! I ja mam serce, bo sie nia przynajmniej opiekuje, ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:04 pm
~~lena-undesaid~~ opcy niiiiiie one sa do... do.. samoobrony! uwarzaj, bo za chwile to ci nawet te widły nie pomogą! I ja mam serce, bo sie nia przynajmniej opiekuje, ha! THX lena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|