|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:48 pm
Kiart Mhmm...?? Ktos snieg ukradl ...!! sad crying i bardzo dobrze! niech zyje efekt cieplarniany!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:49 pm
Jaswinder Jaswinder w sumie to o niczym *wyciąga widły Opcego z brzuszka* Kto mnie opatrzy? crying Krew mi leci... może jednak ktoś to zrobi? crying na PO nie uwazalem ale moge sprobowac.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:50 pm
Jaswinder Jaswinder w sumie to o niczym *wyciąga widły Opcego z brzuszka* Kto mnie opatrzy? crying Krew mi leci... może jednak ktoś to zrobi? crying buuu crying crying crying *krwawiąc chowa się za fotelikiem, na podłodze pozostaje niewielka plama krwi* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:53 pm
Jaswinder Jaswinder Jaswinder w sumie to o niczym *wyciąga widły Opcego z brzuszka* Kto mnie opatrzy? crying Krew mi leci... może jednak ktoś to zrobi? crying buuu crying crying crying *krwawiąc chowa się za fotelikiem, na podłodze pozostaje niewielka plama krwi* crying crying crying *podchodzi do Jaswinder i bandarzuje ranę* troche musi poboleć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc!.. byles dobry z PO?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:54 pm
opcy Jaswinder Jaswinder Jaswinder w sumie to o niczym *wyciąga widły Opcego z brzuszka* Kto mnie opatrzy? crying Krew mi leci... może jednak ktoś to zrobi? crying buuu crying crying crying *krwawiąc chowa się za fotelikiem, na podłodze pozostaje niewielka plama krwi* crying crying crying jeny!. gonk gonk gonk gonk nie zakrwaw fotela!!! wiesz jak te plamy ciezko schodza?!?! no wiesz?! Ty... ty bez serca jesteś!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:55 pm
opcy czesc!.. byles dobry z PO? mam 4 na semestr a co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ no wiesz?! Ty... ty bez serca jesteś!! aua! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiart Mhmm...?? Ktos snieg ukradl ...!! sad crying i bardzo dobrze! niech zyje efekt cieplarniany! Eh...=='... confused Ide cos zjesc ... znikam na chwilke ... razz :ale dzis ten net jest TRAGICZNY: scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:56 pm
bez serca, bez serca... ostre te widły... szlifowałeś je czy co? KTO SIĘ MNĄ ZAOPIEKUJE?! Delein!!! Gdzie ty jesteś!!! Buuu crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:57 pm
Labudziak opcy czesc!.. byles dobry z PO? mam 4 na semestr a co? no w sumie juz nic .. "sytuacja" opanowana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:57 pm
jaswinder, boli jeszcze?? Może ci opatrunek zmienic, bo nie wiem jak bardzo krwawi... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|