|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:57 am
Shinn-chan Do tego pokoju nie dalo sie wejsc... nie mial drzwi... a z reszta... *wchodzi* *znikl w ciemnosciach* yay !! dreszczyk whee .. mraaaaaaa... *wlazi za nim* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:58 am
Lethiel Ibris moze to skladzic pelny czekolady? O.o ........ whee whee whee *rozmashony wzrok* sorki mushu znikac, a wy uwazajcie na siebie jak bedziecie buszowac w....ej! to jest moja pracownia! tylko Bee mi kiedys zamurował mi drzwi!!! sorki, ale moja pracownia to TOP SECRET!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:58 am
i co? *wychyla sie z fotela* macie tam ta czekolade?
Karinka ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:59 am
Lethiel Shinn-chan Do tego pokoju nie dalo sie wejsc... nie mial drzwi... a z reszta... *wchodzi* *znikl w ciemnosciach* yay !! dreszczyk whee .. mraaaaaaa... *wlazi za nim* ninja *wylania sie z ciemnosci* buuu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:59 am
Miss_Karina Lethiel Ibris moze to skladzic pelny czekolady? O.o ........ whee whee whee *rozmashony wzrok* sorki mushu znikac, a wy uwazajcie na siebie jak bedziecie buszowac w....ej! to jest moja pracownia! tylko Bee mi kiedys zamurował mi drzwi!!! sorki, ale moja pracownia to TOP SECRET! nyo to pa pa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:00 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Do tego pokoju nie dalo sie wejsc... nie mial drzwi... a z reszta... *wchodzi* *znikl w ciemnosciach* yay !! dreszczyk whee .. mraaaaaaa... *wlazi za nim* ninja *wylania sie z ciemnosci* buuu blaugh nie wlazic juz do tego pomieszczenia ok?... esh...co z wami szkraby mam? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:01 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Do tego pokoju nie dalo sie wejsc... nie mial drzwi... a z reszta... *wchodzi* *znikl w ciemnosciach* yay !! dreszczyk whee .. mraaaaaaa... *wlazi za nim* ninja *wylania sie z ciemnosci* buuu blaugh O.o ... piiiiiiiiiisk !! *fireball* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:01 pm
Miss_Karina Lethiel Ibris moze to skladzic pelny czekolady? O.o ........ whee whee whee *rozmashony wzrok* sorki mushu znikac, a wy uwazajcie na siebie jak bedziecie buszowac w....ej! to jest moja pracownia! tylko Bee mi kiedys zamurował mi drzwi!!! sorki, ale moja pracownia to TOP SECRET!A wiec to Twoj pokuj?? coz to by wyjasnialo te gazety.. *wyjmuje gazety 'hot boys', 'boys show'..itp...* Pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:02 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Do tego pokoju nie dalo sie wejsc... nie mial drzwi... a z reszta... *wchodzi* *znikl w ciemnosciach* yay !! dreszczyk whee .. mraaaaaaa... *wlazi za nim* ninja *wylania sie z ciemnosci* buuu blaugh nie wlazic juz do tego pomieszczenia ok?... esh...co z wami szkraby mam? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Do tego pokoju nie dalo sie wejsc... nie mial drzwi... a z reszta... *wchodzi* *znikl w ciemnosciach* yay !! dreszczyk whee .. mraaaaaaa... *wlazi za nim* ninja *wylania sie z ciemnosci* buuu blaugh nie wlazic juz do tego pomieszczenia ok?... esh...co z wami szkraby mam? xd ale.. buuuuu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to nie ma czekolady... vv' *pada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:03 pm
Shinn-chan Miss_Karina Lethiel Ibris moze to skladzic pelny czekolady? O.o ........ whee whee whee *rozmashony wzrok* sorki mushu znikac, a wy uwazajcie na siebie jak bedziecie buszowac w....ej! to jest moja pracownia! tylko Bee mi kiedys zamurował mi drzwi!!! sorki, ale moja pracownia to TOP SECRET!A wiec to Twoj pokuj?? coz to by wyjasnialo te gazety.. *wyjmuje gazety 'hot boys', 'boys show'..itp...* Pa pa *przybiega do niego* daj daj! xd a masz "on i on" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:04 pm
Hey Kari, zatynkowalas w srodku Lethi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:06 pm
Akiko Tamashii Shinn-chan Miss_Karina Lethiel Ibris moze to skladzic pelny czekolady? O.o ........ whee whee whee *rozmashony wzrok* sorki mushu znikac, a wy uwazajcie na siebie jak bedziecie buszowac w....ej! to jest moja pracownia! tylko Bee mi kiedys zamurował mi drzwi!!! sorki, ale moja pracownia to TOP SECRET!A wiec to Twoj pokuj?? coz to by wyjasnialo te gazety.. *wyjmuje gazety 'hot boys', 'boys show'..itp...* Pa pa *przybiega do niego* daj daj! xd a masz "on i on" xd on i on...niebo i grom? ^^' ach te polskie seriale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 12:06 pm
Shinn-chan Hey Kari, zatynkowalas w srodku Lethi O.o .... buuuuuuuu crying .. pomooooocyy !! xd *glosik zza ściany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|