|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:32 am
Shinn-chan Lethiel *skacze na niego* witaj shinnooś wink whee *przytuuul* *lezy na ziemi* co za mile przywitanie ^^'' Zawsze mozesz mnie tak witac razz *wąch, wąch* ladne perfumy blaugh xd xd hieh... xd *zlazi z niego* gadu znowu dziala whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:33 am
ja tam dziadu nie cierpie XP ciagle mnie denerwuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:35 am
Lethiel Shinn-chan Lethiel *skacze na niego* witaj shinnooś wink whee *przytuuul* *lezy na ziemi* co za mile przywitanie ^^'' Zawsze mozesz mnie tak witac razz *wąch, wąch* ladne perfumy blaugh xd xd hieh... xd *zlazi z niego* gadu znowu dziala whee whee whee to dobrze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:40 am
*podchodzi do sciany, gdzie odstaje kawalek farby i zaczyna skubac*
*skubie spory kawalek sciany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:40 am
Shinn-chan *podchodzi do sciany, gdzie odstaje kawalek farby i zaczyna skubac* *skubie spory kawalek sciany*
O.o *przytlącza siem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:41 am
Shinn-chan *podchodzi do sciany, gdzie odstaje kawalek farby i zaczyna skubac* *skubie spory kawalek sciany*
*przylancza sie* razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:42 am
Lethiel Shinn-chan *podchodzi do sciany, gdzie odstaje kawalek farby i zaczyna skubac* *skubie spory kawalek sciany*
O.o *przytlącza siem* xd yay ! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm... co tam moze byc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bylem dzis u promotora i 4 raz powiedzial mi cos innego na temat pracy gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk ale to podobno standard... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Shinn-chan *podchodzi do sciany, gdzie odstaje kawalek farby i zaczyna skubac* *skubie spory kawalek sciany*
*przylancza sie* razz yay !! wiecej skoobaczy whee xd *skoobie dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:44 am
Lethiel Akiko Tamashii Shinn-chan *podchodzi do sciany, gdzie odstaje kawalek farby i zaczyna skubac* *skubie spory kawalek sciany*
*przylancza sie* razz yay !! wiecej skoobaczy whee xd *skoobie dalej* skubanie!!! eek ja heart skubanie!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii Shinn-chan *podchodzi do sciany, gdzie odstaje kawalek farby i zaczyna skubac* *skubie spory kawalek sciany*
*przylancza sie* razz yay !! wiecej skoobaczy whee xd *skoobie dalej* wink to jest fascynujace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zzz... *wcisniete w fotel slucha Apocalyptici* psujecie sciane, skubcie dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|