|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:06 am
Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? hieh.. ja mam w domciu tajniaste mietowe choosteczki... tylko ze wyjatkowo szybko mi siem koncza O.o xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:07 am
Jaswinder Cze wszystkim, kt przyszli, a ich nie zauważyłam... w kuchni byłam (kolację jadłam) w każdym razie CZEŚĆ *maha łapką* witaj *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:08 am
Lethiel Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? hieh.. ja mam w domciu tajniaste mietowe choosteczki... tylko ze wyjatkowo szybko mi siem koncza O.o xd zrob sobie inhalacje, to ci katar od razu przejdzie razz hey, Jas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:08 am
Ibris Lethiel Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? hieh.. ja mam w domciu tajniaste mietowe choosteczki... tylko ze wyjatkowo szybko mi siem koncza O.o xd zrob sobie inhalacje, to ci katar od razu przejdzie razz hey, Jas. O.o ... szczwane ninja .. ale teraz mi siem nie chce z przed kompooterka rooshac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:09 am
Lethiel Jaswinder Cze wszystkim, kt przyszli, a ich nie zauważyłam... w kuchni byłam (kolację jadłam) w każdym razie CZEŚĆ *maha łapką* witaj *przytul* whee *przytul* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:10 am
Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? jeszcze czego xp nie chce miec kolejnej rywalki gonk crying juz dosyc sie zdolowalam...ludzie sa za dobrzy - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:10 am
Akiko Tamashii Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? jeszcze czego xp nie chce miec kolejnej rywalki gonk crying juz dosyc sie zdolowalam...ludzie sa za dobrzy - -' a bo ja na pewno rysuje lepiej od ciebie vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:13 am
Ibris Akiko Tamashii Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? jeszcze czego xp nie chce miec kolejnej rywalki gonk crying juz dosyc sie zdolowalam...ludzie sa za dobrzy - -' a bo ja na pewno rysuje lepiej od ciebie vv' nyo ja nie wiem co za sekrecik jeszcze ukrywasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:14 am
heja wszystkiim!! co tam sie dzialo ciekawago przez ostatnie 3 dni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:14 am
Akiko Tamashii Ibris Akiko Tamashii Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? jeszcze czego xp nie chce miec kolejnej rywalki gonk crying juz dosyc sie zdolowalam...ludzie sa za dobrzy - -' a bo ja na pewno rysuje lepiej od ciebie vv' nyo ja nie wiem co za sekrecik jeszcze ukrywasz xp oj aki przestan sie dolowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:15 am
Akiko Tamashii nyo ja nie wiem co za sekrecik jeszcze ukrywasz xp zaden xd ja sie juz obnazylam cala. hey Opcy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:17 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Ibris Akiko Tamashii Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? jeszcze czego xp nie chce miec kolejnej rywalki gonk crying juz dosyc sie zdolowalam...ludzie sa za dobrzy - -' a bo ja na pewno rysuje lepiej od ciebie vv' nyo ja nie wiem co za sekrecik jeszcze ukrywasz xp oj aki przestan sie dolowac xd ja sie nie doluje....tylko.....chcialabym zajac jakies dobre miejsce <:] ...............biore udzial w kilku(nastu) konkursach zeby kupic/wygrac OMG hat albo mini skrzydelka (obydwa) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:17 am
opcy heja wszystkiim!! co tam sie dzialo ciekawago przez ostatnie 3 dni? *przytuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|