|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:54 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd O.o xd xd xd *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee XDDDD hej Lethi :c)
Ibri <łapie kule i złazi> zbereznik to moje drugie imie XD
Karinka- bardzo-- swietna sygnaturka--mozna sie zakochac :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:55 am
Ibris Miss_Karina Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd hej Lava...dobrze sie czujesz? XD ja mysle, ze teraz bedzie sezon na chorowanie, cokolwiek ma to znaczyc ^^' *idzie po gripex* oj tak... bede cholernie szczesliwa jak beda ferie gonk bo juz ledwo zyje a musze wytrzymac jeszcze ten tydzien z nawalem pracy i jednym kolosem gonk :Xd (nie bede juz narzekac XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:56 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd O.o xd xd xd *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee XDDDD hej Lethi :c)
Ibri <łapie kule i złazi> zbereznik to moje drugie imie XD
Karinka- bardzo-- swietna sygnaturka--mozna sie zakochac :cD gonk xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:57 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd O.o xd xd xd *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee XDDDD hej Lethi :c) Ibri <łapie kule i złazi> zbereznik to moje drugie imie XD Karinka- bardzo-- swietna sygnaturka--mozna sie zakochac :cDdzieki 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:57 am
Ibris Miss_Karina Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd hej Lava...dobrze sie czujesz? XD ja mysle, ze teraz bedzie sezon na chorowanie, cokolwiek ma to znaczyc ^^' *idzie po gripex* gonk gonk gonk mi kasha pic gripex w syropie gonk gonk gonk to jest potworne !!!!!!! stressed stressed stressed xp xp xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:58 am
Lethiel Ibris Miss_Karina Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd hej Lava...dobrze sie czujesz? XD ja mysle, ze teraz bedzie sezon na chorowanie, cokolwiek ma to znaczyc ^^' *idzie po gripex* gonk gonk gonk mi kasha pic gripex w syropie gonk gonk gonk to jest potworne !!!!!!! stressed stressed stressed xp xp xp gonk ja biore gripex w pastylkach jest lepsze... xd albo po prostu siegam po domowe sposoby (czosnek xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:59 am
Akiko Tamashii Prizes + Categories GRAND PRIZE!: September 03 letter (containing mini wings) Runner Up: Nove 03 letter (containing AFK or OMG hat) Second Runner Up: 100k pure gold Honorable Mentions x5: 10k each Best Lobot!: 10k pure gold Most Romantic: Feb 04 letter Cutest: June 04 letter Best Nandi alone: 5k Best Wari along: 5k Funniest: Nov 04 letter Sexiest: Dec 04 letter OMG that's so us!: July 04 letter Best doll/avatar edit: Nove 04 letter gonk gonk gonk crying a ja nie umiem rysowc zwierzoludzi crying eem.. tylko anthro uznaja czy cos takiego? ^^''' nie ma innych konkursow? (i nie mow, ze nie umiesz, bo umiesz XDDDD) Leth, wierz, wierze.. *podaje tabletki* masz ^^ i herbatke... LH - moglbys stwarzac pzory, zes porzadny ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:59 am
ole Akisiuniesienieczka :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:01 am
Lavagetas_heqetai ole Akisiuniesienieczka :cD O_o o_O nawet wymowic tego nie umiem........................ wiesz...Aki jest o wiele lepsze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:01 am
Ibris eem.. tylko anthro uznaja czy cos takiego? ^^''' nie ma innych konkursow? (i nie mow, ze nie umiesz, bo umiesz XDDDD) Leth, wierz, wierze.. *podaje tabletki* masz ^^ i herbatke... LH - moglbys stwarzac pzory, zes porzadny ;P *kich prych* dziekooje 3nodding whee xd *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:03 am
Ibris Akiko Tamashii Prizes + Categories GRAND PRIZE!: September 03 letter (containing mini wings) Runner Up: Nove 03 letter (containing AFK or OMG hat) Second Runner Up: 100k pure gold Honorable Mentions x5: 10k each Best Lobot!: 10k pure gold Most Romantic: Feb 04 letter Cutest: June 04 letter Best Nandi alone: 5k Best Wari along: 5k Funniest: Nov 04 letter Sexiest: Dec 04 letter OMG that's so us!: July 04 letter Best doll/avatar edit: Nove 04 letter gonk gonk gonk crying a ja nie umiem rysowc zwierzoludzi crying eem.. tylko anthro uznaja czy cos takiego? ^^''' nie ma innych konkursow? (i nie mow, ze nie umiesz, bo umiesz XDDDD) Leth, wierz, wierze.. *podaje tabletki* masz ^^ i herbatke... LH - moglbys stwarzac pzory, zes porzadny ;P eee nie wiem jak to sie zwie :p i sa inne konkursy ale tu mozna wygrac mini skrzydelka i OMG hat xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:04 am
Akiko Tamashii Lavagetas_heqetai ole Akisiuniesienieczka :cD O_o o_O nawet wymowic tego nie umiem........................ wiesz...Aki jest o wiele lepsze razz gonk Ibri-- wole jak ludzie wiedza jaki jestem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:05 am
*podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke?
Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:05 am
Ibris *podaje Leth chusteczki gratis* ...ciekawe czy ja dalej mam temperaturke? Aki, wiem, ze mini wings sa fajne vv' moj wishlist. pzt. gdzie te konkursy orgranizuja? ;P link? nio miniskrzydelka sa fajne ale...drogie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|