|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:41 am
witajcie 4laugh .. teoretycznie mam teraz szlaban na neciq.. ale w praktyce twisted whee xd .. jestem dopooki mnie nie dopadną ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:42 am
wy sie zmowilyscie na pewno... vv'
hejka Leth ^^ za co szlaban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:42 am
Lethiel witajcie 4laugh .. teoretycznie mam teraz szlaban na neciq.. ale w praktyce twisted whee xd .. jestem dopooki mnie nie dopadną ninja no hey :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:43 am
Lethiel witajcie 4laugh .. teoretycznie mam teraz szlaban na neciq.. ale w praktyce twisted whee xd .. jestem dopooki mnie nie dopadną ninja O.o Leti? ty i szlaban? xd witajcie szkraby koffane ^_^ (spalam bo mi leb bolal -_-)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:44 am
Ibris wy sie zmowilyscie na pewno... vv' hejka Leth ^^ za co szlaban? ech.. za calokshtalt blaugh xd szwedanie siem przez tydzien ze znajomkami po promenadzie zamiast powrootu do domq o przyzwoitej godzinie i hm.. balaganik w pokoiku blaugh .. ale jush sprzatnelam whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:45 am
Akiko Tamashii Lethiel witajcie 4laugh .. teoretycznie mam teraz szlaban na neciq.. ale w praktyce twisted whee xd .. jestem dopooki mnie nie dopadną ninja no hey :] 4laugh *przytuuuuuuuul* Karinko *przytuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:46 am
Miss_Karina Lethiel witajcie 4laugh .. teoretycznie mam teraz szlaban na neciq.. ale w praktyce twisted whee xd .. jestem dopooki mnie nie dopadną ninja O.o Leti? ty i szlaban? xd witajcie szkraby koffane ^_^ (spalam bo mi leb bolal -_-)hejah :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:48 am
Karin XD jak glowka, "szkrabie"? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:48 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Lethiel witajcie 4laugh .. teoretycznie mam teraz szlaban na neciq.. ale w praktyce twisted whee xd .. jestem dopooki mnie nie dopadną ninja O.o Leti? ty i szlaban? xd witajcie szkraby koffane ^_^ (spalam bo mi leb bolal -_-)hejah :] hejah Aki Hej Leti whee >
Ibri thx xd przeszło mi, szkrabie jeden xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:49 am
Olei olei olei olej ihuuuuu! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:51 am
Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd O.o xd xd xd *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:52 am
Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd zbereznik XDD na jodle szczytujesz! *robi ze sniegu kulke i rzuca* zejdz do ludzi ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:52 am
Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd hej Lava...dobrze sie czujesz? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:53 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Olei olei olei olej ihuuuuu! xd hej Lava...dobrze sie czujesz? XD ja mysle, ze teraz bedzie sezon na chorowanie, cokolwiek ma to znaczyc ^^' *idzie po gripex*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:54 am
Prizes + Categories
GRAND PRIZE!: September 03 letter (containing mini wings) Runner Up: Nove 03 letter (containing AFK or OMG hat) Second Runner Up: 100k pure gold Honorable Mentions x5: 10k each
Best Lobot!: 10k pure gold Most Romantic: Feb 04 letter Cutest: June 04 letter Best Nandi alone: 5k Best Wari along: 5k Funniest: Nov 04 letter Sexiest: Dec 04 letter OMG that's so us!: July 04 letter Best doll/avatar edit: Nove 04 letter
gonk gonk gonk crying a ja nie umiem rysowc zwierzoludzi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|