|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:21 am
On ma zawsze takie orginalne wejscia i wyjscia, ehh... papa Yosei ^^'
Vykk, masz te rysunki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:26 am
Ibris On ma zawsze takie orginalne wejscia i wyjscia, ehh... papa Yosei ^^' Vykk, masz te rysunki? no wlasnie Vykk... ja nie mam czasu za bardzo.... tak na marginesie to hejos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:26 am
hey! co robicie? *jedzac kolacje* ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:27 am
Miho_14 Ibris On ma zawsze takie orginalne wejscia i wyjscia, ehh... papa Yosei ^^' Vykk, masz te rysunki? no wlasnie Vykk... ja nie mam czasu za bardzo.... tak na marginesie to hejos xd Vykk'a josh chyba nie ma.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:27 am
muwaha razz Heyka Miho, hey Aki, co jesz? XDDD *wyciaga tabliczke z napisem "dokarm, prosze"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:30 am
Ibris muwaha razz Heyka Miho, hey Aki, co jesz? XDDD *wyciaga tabliczke z napisem "dokarm, prosze"* eeee suchy chleb dla konia? xd * podaje jej skibke chleba z serem i mortadela razz * xd chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:30 am
Christoff_Gangrell Vykk'a josh chyba nie ma..... mraa... to na co ja czekam....? ble , jak nie bedzie rysunkow to ja ide. ide porysowac XD hejos aki whee eee....... no to papaq wszystkim sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:32 am
*bierze od Aki* wyglada na niskokaloryczne... jeden kij ;P *pozera* dziekuje.
Miho a ty rysujesz? ^^ masz cos ladnego, co mozesz nam pokazac? XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:32 am
Miho_14 Christoff_Gangrell Vykk'a josh chyba nie ma..... mraa... to na co ja czekam....? ble , jak nie bedzie rysunkow to ja ide. ide porysowac XD hejos aki whee eee....... no to papaq wszystkim sweatdrop xp papa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:34 am
ee.. beznadziejnie. wszyscy sobie ida ^^'' Aki, a ty masz gdzies swoja galerie prac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:34 am
Ibris *bierze od Aki* wyglada na niskokaloryczne... jeden kij ;P *pozera* dziekuje. Miho a ty rysujesz? ^^ masz cos ladnego, co mozesz nam pokazac? XDDD niskokaloryczne? wmawiaj sobie blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:35 am
Ibris *bierze od Aki* wyglada na niskokaloryczne... jeden kij ;P *pozera* dziekuje. Miho a ty rysujesz? ^^ masz cos ladnego, co mozesz nam pokazac? XDDD nie wydaje mi sie zebym miala cos ladnego, a poza tym i tak robie na papierze i mam nieposkanowane i w ogole......... sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:36 am
Miho_14 Ibris *bierze od Aki* wyglada na niskokaloryczne... jeden kij ;P *pozera* dziekuje. Miho a ty rysujesz? ^^ masz cos ladnego, co mozesz nam pokazac? XDDD nie wydaje mi sie zebym miala cos ladnego, a poza tym i tak robie na papierze i mam nieposkanowane i w ogole......... sweatdrop sweatdrop sweatdrop wykrecaj sie dalej ;P i tak cie kiedys dopadne w ciemnym zaulku i bede chciala rysunki zobaczyc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:39 am
a ja bede na konkursiki kolorowac, a jak skoncze tyo wam pokaze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:40 am
Akiko Tamashii a ja bede na konkursiki kolorowac, a jak skoncze tyo wam pokaze xd ale tyo dopiero jutro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|