|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:59 am
Ibris daje po oczach ;P w wersji wiekszej jest lepsze. na tym malym czyms nic nie widac. i chodzilo mi o lewa a nie prawda strone vv' glupia Ib. a to moje dziecko ^^ juz wczesniej pokazywalam innym. tego jeszcze nie widzialem...ale fajniusie...i to wsyzstko tylko myszka?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:02 am
Rynn the Vampire Ib...prawie dokładnie zobrazowałaś mnie i Cienia biggrin tylko ten facet musiałby mieć kre włosy trochę... hej ryncia...chyba ja jednak nie mam talenta crying moge zarzucic jakies linki z kilkoma starszymi pracami ale chyba nie warto sie nimi chwalic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:04 am
XD no coz... to sa Gaile i Grend ;P i tego Grenda mialas mi narysowac, gdy ja narysuje twojego jasnowlosego pana z kotkiem na ramieniu XDD (Grend to moj kochanej tak w ogole. On jest czarna poduszke i obraczke z jego imieniem mam na lewym palcu. A Gaile to po prostu ja, i dlatego jestem nieszczesliwa, bo tego nicka mi zajeli...)
Vykk, myszka, myszka razz i photoshopem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:06 am
Vykk Rynn the Vampire Ib...prawie dokładnie zobrazowałaś mnie i Cienia biggrin tylko ten facet musiałby mieć kre włosy trochę... hej ryncia...chyba ja jednak nie mam talenta crying moge zarzucic jakies linki z kilkoma starszymi pracami ale chyba nie warto sie nimi chwalic.. daaaaaj linkiiii! *ciagnie za rekaw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:07 am
Jaswinder Vykk Ibris daje po oczach ;P w wersji wiekszej jest lepsze. na tym malym czyms nic nie widac. i chodzilo mi o lewa a nie prawda strone vv' glupia Ib. a to moje dziecko ^^ juz wczesniej pokazywalam innym. tego jeszcze nie widzialem...ale fajniusie...i to wsyzstko tylko myszka?? eek wszystko myszką (z pomocą paru program. lekcja przetwarzania informacji... znowu nie słuchałam sweatdrop ) Vykk, śliczny rysunek!!! ja jeszcze nic nie zamiescilem zamieszzcze za kilka minut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:10 am
Vykk Jaswinder Vykk Ibris daje po oczach ;P w wersji wiekszej jest lepsze. na tym malym czyms nic nie widac. i chodzilo mi o lewa a nie prawda strone vv' glupia Ib. a to moje dziecko ^^ juz wczesniej pokazywalam innym. tego jeszcze nie widzialem...ale fajniusie...i to wsyzstko tylko myszka?? eek wszystko myszką (z pomocą paru program. lekcja przetwarzania informacji... znowu nie słuchałam sweatdrop ) Vykk, śliczny rysunek!!! ja jeszcze nic nie zamiescilem zamieszzcze za kilka minut a sorki, to ibris "dziecko było"... :p śliczne Ibris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:10 am
Jas, chyba troche sie pogubilas ;P
Heyka Chris ^^
dobra, ide wypastowac moje glany i zaraz wracam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:11 am