|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:16 am
tak w sumie to kobiet sie o wiek nie pyta wink
Prinee... ja mam babcie w siemianowicach vv' (wlasnie u mnie jest) Rammstein to nic, ale Apocalyptica! poszlabym sobie... oj tak....\
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:17 am
Ibris Delein Avsko!! blaugh Ibris: ja zamierzam na studiach sobie zarobić kasę, odkładać, potem wynająć jakieś bule jakie mieszkanko w Wielkiej Brytanii i wędrować pieszo od wsi do wsi. miejmy nadzieje, ze ludzie w tych wsiach beda zyczliwi biggrin mozesz nam kartki wyslac XD Prinee - do Finlandii to ciebie wyslemy ;P (koncerty Nightwisha *_* a potem pojechac do Szwecji na Opeth'a... oł bejbe) Kartki? Gołębie pocztowe! blaugh Rac: mój kumpel był w zeszłym roku w Australii na 8 miesięcy...może i ładny kraj, ale ludzie tacy średni...nie wiem, może to tylko w Melbourne, może to moje uprzedzenia ale ja bym wolała do Nowej Zelandii jak już..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:17 am
Ibris tak w sumie to kobiet sie o wiek nie pyta wink Prinee... ja mam babcie w siemianowicach vv' (wlasnie u mnie jest) Rammstein to nic, ale Apocalyptica! poszlabym sobie... oj tak....\ on nie pyta, on zgaduje xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:18 am
Ibris tak w sumie to kobiet sie o wiek nie pyta wink Prinee... ja mam babcie w siemianowicach vv' (wlasnie u mnie jest) Rammstein to nic, ale Apocalyptica! poszlabym sobie... oj tak....\ no wlasnie Apocalyptica.... dlatego teraz zaluje ze nie mam tych biletow ! ale wtedy nie wiedzialam ze oni beda grac ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:19 am
Ibris tak w sumie to kobiet sie o wiek nie pyta wink Prinee... ja mam babcie w siemianowicach vv' (wlasnie u mnie jest) Rammstein to nic, ale Apocalyptica! poszlabym sobie... oj tak....\ Oj ja ich uwielbiam...i poszłabym na 1000%, ale już dałam kase na bilety na Iron Maiden ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:20 am
Rynn ;P heh
Rac, wiesz.. praca belfra ogolnie jest niewdzieczna ^^' pzt. co do roznych imprez w miastach.. Katowice maja dobrze, bo maja spodek XD [dobrze, ze rodzina na Slasku, mozna jezdzic]. A taki Tarnow? nawet nie kazdy wie, gdzie to lezy w ogole ^^' tu sie nic nie dzieje, strasznie zamkniete miasto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:22 am
Ibris Rynn ;P heh Rac, wiesz.. praca belfra ogolnie jest niewdzieczna ^^' pzt. co do roznych imprez w miastach.. Katowice maja dobrze, bo maja spodek XD [dobrze, ze rodzina na Slasku, mozna jezdzic]. A taki Tarnow? nawet nie kazdy wie, gdzie to lezy w ogole ^^' tu sie nic nie dzieje, strasznie zamkniete miasto... Ja mam względnie blisko i do Katowic i do stadiony chorzowskiego, więc pod tym względem nie mam co narzekac...tylko kasy brak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:22 am
Delein miejmy nadzieje, ze ludzie w tych wsiach beda zyczliwi biggrin mozesz nam kartki wyslac XD Prinee - do Finlandii to ciebie wyslemy ;P (koncerty Nightwisha *_* a potem pojechac do Szwecji na Opeth'a... oł bejbe) Kartki? Gołębie pocztowe! blaugh Rac: mój kumpel był w zeszłym roku w Australii na 8 miesięcy...może i ładny kraj, ale ludzie tacy średni...nie wiem, może to tylko w Melbourne, może to moje uprzedzenia ale ja bym wolała do Nowej Zelandii jak już.. tylko ze ja nie chce do Melbourne, ja chce do prawdziwej Australii. Mam tu znajomego Z N Zelandii > pokrecony gosc strasznie. Rynn > bezpieczne 18?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:24 am
Prinee Setsuna Dragonclaw racqel A wiesz, to dziwne jest, ale ludzi tutaj sa naprawde dosc zyczliwi, szczegolnie ci starsi, bo dzieciaki to raczej diably i demony wcielone. Nie chcialbym byc tutaj nauczycielem... dzieciaki do kto roku życia? wink i wierz mi, nie chciałbyś być nauczycielem mojego rocznika blaugh biggrin przez moj rocznikw mojej szkole odszedl tylko ejden nauczyciel, glebilismy go rok ^^ ale fajnie bylo mnie wywalal co lekcje z sali ale i tak nie wychodzilam wink teraz chcemy wywalic babke od anglika ale jakos nam nie idzie ^^ a to słabi jesteście blaugh moja klasa zdołała się pozbyć babki od muzyki w ciągu pierwszego semestru 3nodding biedactwo miało załamanie nerwowe... ostatnio słyszałam od naszego katechety (próbującego usprawiedliwić to że nic z nami nie robi) że od wprowadzenia religii w szkołach (nie mineło zbyt wiele lat od tego czasu) około 60 księży musiało się leczyć jesteśmy strrrrrraszni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:25 am
Coś więcej o sobie? Hmm....1.65 50 kg wagi, jasnoszare oczy z ciemnymi obwódkami, włosy długie brązowe.
Uwielbiam rysować, ponad rysowanie ubóstwiam książki, szczególnie Jhonatana Carolla. Podziwiam Salvadora Dalego i jego twórczość. Słucham dosć ciężkiej muzyki, ale też jazzu. Lubię zdobywac wiedzę, chociaż niekoniecznie w szkole. Uwielbiam nurkowanie i świat podwodny, nieodmiennie mnie fascynuje i zadziwia. Zwięrzęta wodne to moje ulubione stworzenia. Szczególnie przepadam za mantami, ośmiornicami i rekinkami przydennymi.
Coś jeszcze? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:26 am
*wchodzi, potyka się o dywan* Cze all!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|