Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6908 6909 6910 6911 6912 6913 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:16 am

tak w sumie to kobiet sie o wiek nie pyta wink

Prinee... ja mam babcie w siemianowicach vv' (wlasnie u mnie jest) Rammstein to nic, ale Apocalyptica! poszlabym sobie... oj tak....\
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:17 am

Ibris
Delein
Setsuna Dragonclaw
hello smile

Avsko!! blaugh

Ibris: ja zamierzam na studiach sobie zarobić kasę, odkładać, potem wynająć jakieś bule jakie mieszkanko w Wielkiej Brytanii i wędrować pieszo od wsi do wsi.

miejmy nadzieje, ze ludzie w tych wsiach beda zyczliwi biggrin mozesz nam kartki wyslac XD

Prinee - do Finlandii to ciebie wyslemy ;P (koncerty Nightwisha *_* a potem pojechac do Szwecji na Opeth'a... oł bejbe)

Kartki? Gołębie pocztowe! blaugh

Rac: mój kumpel był w zeszłym roku w Australii na 8 miesięcy...może i ładny kraj, ale ludzie tacy średni...nie wiem, może to tylko w Melbourne, może to moje uprzedzenia ale ja bym wolała do Nowej Zelandii jak już..

Delein

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:17 am

Ibris

Prinee... ja mam babcie w siemianowicach vv' (wlasnie u mnie jest) Rammstein to nic, ale Apocalyptica! poszlabym sobie... oj tak....\

on nie pyta, on zgaduje xd heart
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:18 am

Ibris

no wlasnie Apocalyptica.... dlatego teraz zaluje ze nie mam tych biletow ! ale wtedy nie wiedzialam ze oni beda grac ;(

eddh

racqel

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:18 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:19 am

Ibris

Oj ja ich uwielbiam...i poszłabym na 1000%, ale już dałam kase na bilety na Iron Maiden ==

Delein

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:19 am

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:20 am

Rynn ;P heh

Rac, wiesz.. praca belfra ogolnie jest niewdzieczna ^^' pzt. co do roznych imprez w miastach.. Katowice maja dobrze, bo maja spodek XD [dobrze, ze rodzina na Slasku, mozna jezdzic]. A taki Tarnow? nawet nie kazdy wie, gdzie to lezy w ogole ^^' tu sie nic nie dzieje, strasznie zamkniete miasto...

Gailenquen

eddh

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:21 am

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:22 am

Ibris
Rynn ;P heh

Rac, wiesz.. praca belfra ogolnie jest niewdzieczna ^^' pzt. co do roznych imprez w miastach.. Katowice maja dobrze, bo maja spodek XD [dobrze, ze rodzina na Slasku, mozna jezdzic]. A taki Tarnow? nawet nie kazdy wie, gdzie to lezy w ogole ^^' tu sie nic nie dzieje, strasznie zamkniete miasto...

Ja mam względnie blisko i do Katowic i do stadiony chorzowskiego, więc pod tym względem nie mam co narzekac...tylko kasy brak sweatdrop

Delein

racqel

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:22 am

Delein

miejmy nadzieje, ze ludzie w tych wsiach beda zyczliwi biggrin mozesz nam kartki wyslac XD

Prinee - do Finlandii to ciebie wyslemy ;P (koncerty Nightwisha *_* a potem pojechac do Szwecji na Opeth'a... oł bejbe)

Kartki? Gołębie pocztowe! blaugh

Rac: mój kumpel był w zeszłym roku w Australii na 8 miesięcy...może i ładny kraj, ale ludzie tacy średni...nie wiem, może to tylko w Melbourne, może to moje uprzedzenia ale ja bym wolała do Nowej Zelandii jak już..
tylko ze ja nie chce do Melbourne, ja chce do prawdziwej Australii. Mam tu znajomego Z N Zelandii > pokrecony gosc strasznie.

Rynn > bezpieczne 18?
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:24 am

Prinee
Setsuna Dragonclaw
racqel
A wiesz, to dziwne jest, ale ludzi tutaj sa naprawde dosc zyczliwi, szczegolnie ci starsi, bo dzieciaki to raczej diably i demony wcielone. Nie chcialbym byc tutaj nauczycielem...

dzieciaki do kt󲥧o roku życia? wink

i wierz mi, nie chciałbyś być nauczycielem mojego rocznika blaugh

biggrin przez moj rocznikw mojej szkole odszedl tylko ejden nauczyciel, glebilismy go rok ^^ ale fajnie bylo mnie wywalal co lekcje z sali ale i tak nie wychodzilam wink teraz chcemy wywalic babke od anglika ale jakos nam nie idzie ^^

a to słabi jesteście blaugh

moja klasa zdołała się pozbyć babki od muzyki w ciągu pierwszego semestru 3nodding biedactwo miało załamanie nerwowe...

ostatnio słyszałam od naszego katechety (próbującego usprawiedliwić to że nic z nami nie robi) że od wprowadzenia religii w szkołach (nie mineło zbyt wiele lat od tego czasu) około 60 księży musiało się leczyć

jesteśmy strrrrrraszni 3nodding

Setsuna Dragonclaw

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:25 am

Coś więcej o sobie? Hmm....1.65 50 kg wagi, jasnoszare oczy z ciemnymi obwódkami, włosy długie brązowe.

Uwielbiam rysować, ponad rysowanie ubóstwiam książki, szczególnie Jhonatana Carolla.
Podziwiam Salvadora Dalego i jego twórczość.
Słucham dosć ciężkiej muzyki, ale też jazzu.
Lubię zdobywac wiedzę, chociaż niekoniecznie w szkole.
Uwielbiam nurkowanie i świat podwodny, nieodmiennie mnie fascynuje i zadziwia. Zwięrzęta wodne to moje ulubione stworzenia. Szczególnie przepadam za mantami, ośmiornicami i rekinkami przydennymi.

Coś jeszcze? :>
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:26 am

racqel

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:26 am

*wchodzi, potyka się o dywan* Cze all!!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6908 6909 6910 6911 6912 6913 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games