|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:44 am
Papatki Karin i nie bierz prochow XDD milego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:45 am
moze nie bedziemy juz mowic o wieku bo sie naprawde stara poczuje..... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:46 am
papapaapaaapapapappapapatki Karina!! *macha na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:49 am
Enter_Sandgirl moze nie bedziemy juz mowic o wieku bo sie naprawde stara poczuje..... redface hahah nie przesadzaj, z wiekiem nabieramy doswiadczenia, robimy sie madrzejsi i wciaz popelniamy te same bledy niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:51 am
Racqel, niektorzy sie cofaja... wiem to z tego "doswiadczenia" wink
moglby mi sie tak pojawic jakis PinkLink vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:51 am
no niestety............. ale moze za ktoryms razem sie nauczymy....... ich nie popelniac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:53 am
racqel Enter_Sandgirl moze nie bedziemy juz mowic o wieku bo sie naprawde stara poczuje..... redface hahah nie przesadzaj, z wiekiem nabieramy doswiadczenia, robimy sie madrzejsi i wciaz popelniamy te same bledy niestety Nie no bomba, jakbym miała te same błędy powtarzac, to wolałabym się chyba powiesić..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:56 am
Kazdemu sie cos zdarza kolejny raz. Ja np. jestem naiwna i optymistyczna i czesto z tego powodu wciaz robie te same bledy. Ile razy sie juz na czyms przejechalam, tak tyle razy bede wierzyc, ze teraz bedzie inaczej a dalej jest tak samo.
dobra, mam nadzieje, ze cos z tego zrozumieliscie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:56 am
czasem sie zdarza popelnic te same bledy .... choc sie tyle razy mowilo: juz nigdy, nigdy nigdy wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:57 am
No ale chyba nie jeste tak zle, przeciez zycie z kazdym dniem przynosi nam cos nowego, ciekawego, strasznego/smiesznego. Zycie to wielka przygoda! Bawmy sie dobrze - ale mi humorek sie zrobil.
Tak apropos przygod: Jutro jade do Manchesteru spotkac sie z ludzmi z ktorymi sie nie widzialem, nie znam i nie rozmawialem, wiedza tylko ze mam przyjechac. Na razie nie wiem jeszcze jak tam dojade ani ile mnie to bedzie kosztowac! Zastanawiam sie tylko kogo spotkam i co zobacze po drodze. Strasznie zaluje, ze nie mam tu ze soba aparatu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:59 am
racqel No ale chyba nie jeste tak zle, przeciez zycie z kazdym dniem przynosi nam cos nowego, ciekawego, strasznego/smiesznego. Zycie to wielka przygoda! Bawmy sie dobrze - ale mi humorek sie zrobil. Tak apropos przygod: Jutro jade do Manchesteru spotkac sie z ludzmi z ktorymi sie nie widzialem, nie znam i nie rozmawialem, wiedza tylko ze mam przyjechac. Na razie nie wiem jeszcze jak tam dojade ani ile mnie to bedzie kosztowac! Zastanawiam sie tylko kogo spotkam i co zobacze po drodze. Strasznie zaluje, ze nie mam tu ze soba aparatu gonk Nawet nie masz pojęcia jak ci zazdrosze...dobra, przyjmijmy że za 6 lat będę sie tam wybierać...przenocujesz mnie aż znajdę własny kąt? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:00 am
Ibris Kazdemu sie cos zdarza kolejny raz. Ja np. jestem naiwna i optymistyczna i czesto z tego powodu wciaz robie te same bledy. Ile razy sie juz na czyms przejechalam, tak tyle razy bede wierzyc, ze teraz bedzie inaczej a dalej jest tak samo. dobra, mam nadzieje, ze cos z tego zrozumieliscie ;P pewnie o ludzi ci chodzi? "ach! ci omylni!" Sandgirl > Tak, ale jak sie zastanowisz, to po ktoryms razie przestaniesz ten blad popelniac, chyba. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:02 am
Tak was obserwuję i obserwuję, i zaczynam Cię lubić Racq 3nodding
Witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:02 am
O ludzi... prawda ^^'''
Delein, pojedziemy razem XD tylko, ze ja kawalek dalej do Szkocji albo mnie wyslecie paczka do Irlandii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:04 am
Delein racqel No ale chyba nie jeste tak zle, przeciez zycie z kazdym dniem przynosi nam cos nowego, ciekawego, strasznego/smiesznego. Zycie to wielka przygoda! Bawmy sie dobrze - ale mi humorek sie zrobil. Tak apropos przygod: Jutro jade do Manchesteru spotkac sie z ludzmi z ktorymi sie nie widzialem, nie znam i nie rozmawialem, wiedza tylko ze mam przyjechac. Na razie nie wiem jeszcze jak tam dojade ani ile mnie to bedzie kosztowac! Zastanawiam sie tylko kogo spotkam i co zobacze po drodze. Strasznie zaluje, ze nie mam tu ze soba aparatu gonk Nawet nie masz pojęcia jak ci zazdrosze...dobra, przyjmijmy że za 6 lat będę sie tam wybierać...przenocujesz mnie aż znajdę własny kąt? blaugh Wiesz, zrobilbym to z wielka checia (juz niejedna osoba przyjezdzajaca do L'poolu mieszkala najpierw u nas), tylko mam takie coraz silniejsze wrazenie, ze w tym roku zostawiam Anglie. Niestety nie moge wysiedziec dlugo na jednym miejscu i chyba nadchodzi czas na zmiany. Moze Australia? Mozemy sie zalozyc, bedziemy utrzymywac kontakt, a za 6 lat zobaczymy kto kogo bedzie mogl gdzie przenocowac? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|