Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6906 6907 6908 6909 6910 6911 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:44 am

Papatki Karin i nie bierz prochow XDD milego ^^
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:45 am

moze nie bedziemy juz mowic o wieku bo sie naprawde stara poczuje.....
redface

Enter_Sandgirl

Enter_Sandgirl

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:46 am

papapaapaaapapapappapapatki Karina!!
*macha na pozegnanie*
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:49 am

Enter_Sandgirl
redface
hahah
nie przesadzaj, z wiekiem nabieramy doswiadczenia, robimy sie madrzejsi i wciaz popelniamy te same bledy
niestety

racqel

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:51 am

Racqel, niektorzy sie cofaja... wiem to z tego "doswiadczenia" wink

moglby mi sie tak pojawic jakis PinkLink vv'
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:51 am

no niestety.............
ale moze za ktoryms razem sie nauczymy....... ich nie popelniac

Enter_Sandgirl

Delein

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:53 am

racqel
Enter_Sandgirl
redface
hahah
nie przesadzaj, z wiekiem nabieramy doswiadczenia, robimy sie madrzejsi i wciaz popelniamy te same bledy
niestety

Nie no bomba, jakbym miała te same błędy powtarzac, to wolałabym się chyba powiesić..
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:56 am

Kazdemu sie cos zdarza kolejny raz. Ja np. jestem naiwna i optymistyczna i czesto z tego powodu wciaz robie te same bledy. Ile razy sie juz na czyms przejechalam, tak tyle razy bede wierzyc, ze teraz bedzie inaczej a dalej jest tak samo.

dobra, mam nadzieje, ze cos z tego zrozumieliscie ;P

Gailenquen

Enter_Sandgirl

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:56 am

czasem sie zdarza popelnic te same bledy ....
choc sie tyle razy mowilo:
juz nigdy, nigdy nigdy wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:57 am

No ale chyba nie jeste tak zle, przeciez zycie z kazdym dniem przynosi nam cos nowego, ciekawego, strasznego/smiesznego. Zycie to wielka przygoda! Bawmy sie dobrze
- ale mi humorek sie zrobil.

Tak apropos przygod:
Jutro jade do Manchesteru spotkac sie z ludzmi z ktorymi sie nie widzialem, nie znam i nie rozmawialem, wiedza tylko ze mam przyjechac. Na razie nie wiem jeszcze jak tam dojade ani ile mnie to bedzie kosztowac! Zastanawiam sie tylko kogo spotkam i co zobacze po drodze. Strasznie zaluje, ze nie mam tu ze soba aparatu gonk

racqel

Delein

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:59 am

racqel
No ale chyba nie jeste tak zle, przeciez zycie z kazdym dniem przynosi nam cos nowego, ciekawego, strasznego/smiesznego. Zycie to wielka przygoda! Bawmy sie dobrze

Tak apropos przygod:
Jutro jade do Manchesteru spotkac sie z ludzmi z ktorymi sie nie widzialem, nie znam i nie rozmawialem, wiedza tylko ze mam przyjechac. Na razie nie wiem jeszcze jak tam dojade ani ile mnie to bedzie kosztowac! Zastanawiam sie tylko kogo spotkam i co zobacze po drodze. Strasznie zaluje, ze nie mam tu ze soba aparatu gonk

Nawet nie masz pojęcia jak ci zazdrosze...dobra, przyjmijmy że za 6 lat będę sie tam wybierać...przenocujesz mnie aż znajdę własny kąt? blaugh
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:00 am

Ibris
Kazdemu sie cos zdarza kolejny raz. Ja np. jestem naiwna i optymistyczna i czesto z tego powodu wciaz robie te same bledy. Ile razy sie juz na czyms przejechalam, tak tyle razy bede wierzyc, ze teraz bedzie inaczej a dalej jest tak samo.

dobra, mam nadzieje, ze cos z tego zrozumieliscie ;P
pewnie o ludzi ci chodzi?

"ach! ci omylni!"

Sandgirl > Tak, ale jak sie zastanowisz, to po ktoryms razie przestaniesz ten blad popelniac, chyba. sad

racqel

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:02 am

Tak was obserwuję i obserwuję, i zaczynam Cię lubić Racq 3nodding

Witam wszystkich...

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:02 am

O ludzi... prawda ^^'''

Delein, pojedziemy razem XD tylko, ze ja kawalek dalej do Szkocji albo mnie wyslecie paczka do Irlandii wink

Gailenquen

racqel

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:04 am

Delein
racqel

Tak apropos przygod:

Nawet nie masz pojęcia jak ci zazdrosze...dobra, przyjmijmy że za 6 lat będę sie tam wybierać...przenocujesz mnie aż znajdę własny kąt? blaugh

Wiesz, zrobilbym to z wielka checia (juz niejedna osoba przyjezdzajaca do L'poolu mieszkala najpierw u nas), tylko mam takie coraz silniejsze wrazenie, ze w tym roku zostawiam Anglie. Niestety nie moge wysiedziec dlugo na jednym miejscu i chyba nadchodzi czas na zmiany. Moze Australia?

Mozemy sie zalozyc, bedziemy utrzymywac kontakt, a za 6 lat zobaczymy kto kogo bedzie mogl gdzie przenocowac? wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6906 6907 6908 6909 6910 6911 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games