|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:32 am
Ibris Miss_Karina racqel Miss_Karina heh XZD moje normalne powitanko wink to rozumiem, myslalem, ze to do tej mlodziezy co sie tu kreci xp dopiero teraz sie zorientowalam ze jestes starszy ode mnie o ok. 2 lata XDD i szkraby to tez do tej mlodziezy co tutaj przychodzi na gaie XD wink bedziecie mieli szybciej zmarszczki, o... wink paps Del jasne XD kobiety prawie zawsze beda młode!!!! pap Del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:36 am
Ibris bedziecie mieli szybciej zmarszczki, o... wink paps Del dlaczego szybciej, ja jestem wiecznym dzieckiem > KidA Delein - ta herbate co ja sobie przywiozlas, to panie obok mojego stanowiska robia wiesz? a czasem im pomagam, ale nie boj sie, nie plujemy do srodka - chociaz nie wiem dlaczego. Hej Karina w koncu ktos "stary"! Nie obrazac sie dzieci, ale nie spodziewalem sie ze na Gai bedzie tak duzo mlodziezy (heh, w kocu moge tak o kims powiedziec wink ) Ale bardzo przyjemnie sie z wami gawedzi robaczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:38 am
szkraby, robaczki... jejku, jejku jaki awans spoleczny razz hehe
Rac, kazdy facet zawsze bedzie dzieckiem wink roznica jest tylko w wielkosci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ibris bedziecie mieli szybciej zmarszczki, o... wink paps Del dlaczego szybciej, ja jestem wiecznym dzieckiem > KidA Delein - ta herbate co ja sobie przywiozlas, to panie obok mojego stanowiska robia wiesz? a czasem im pomagam, ale nie boj sie, nie plujemy do srodka - chociaz nie wiem dlaczego. Hej Karina w koncu ktos "stary"! Nie obrazac sie dzieci, ale nie spodziewalem sie ze na Gai bedzie tak duzo mlodziezy (heh, w kocu moge tak o kims powiedziec wink ) Ale bardzo przyjemnie sie z wami gawedzi robaczki. No wiesz, teraz to sie będę sprawdzać każdą puszkę, którą tam kupię blaugh Wypraszam sobie, ja tu jestem juz prawie (jeszcze miesiąc whee ) pełnoletnia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jasne XD kobiety prawie zawsze beda młode!!!! pap Del oj tak! A podobno zniszczeni przez zycie mezczyzni sa atrakcyjni... wiec wszytko ok. ja bede zniszczony zyciem Karina wiecznie mloda a Delein bedzie miala zmarszczki dopiero kiedy ja bede wyrywal siwe wlosy garsciami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:40 am
Delein racqel Ibris bedziecie mieli szybciej zmarszczki, o... wink paps Del dlaczego szybciej, ja jestem wiecznym dzieckiem > KidA Delein - ta herbate co ja sobie przywiozlas, to panie obok mojego stanowiska robia wiesz? a czasem im pomagam, ale nie boj sie, nie plujemy do srodka - chociaz nie wiem dlaczego. Hej Karina w koncu ktos "stary"! Nie obrazac sie dzieci, ale nie spodziewalem sie ze na Gai bedzie tak duzo mlodziezy (heh, w kocu moge tak o kims powiedziec wink ) Ale bardzo przyjemnie sie z wami gawedzi robaczki. No wiesz, teraz to sie będę sprawdzać każdą puszkę, którą tam kupię blaugh Wypraszam sobie, ja tu jestem juz prawie (jeszcze miesiąc whee ) pełnoletnia! -__- mi jeszcze zostalo poltora miesiaca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:41 am
a mi ponad 3 lata. czuje sie mloda ^^' bardzo mloda...
hey Sandgirl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tam bym chciala na zawsze pozostac dzieckiem...... ale niestety czas plynie.......... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Say nie przejmuj sie XDD
ok ide sie polozyc bo ten bol jest nieznosny - - moze bede pozniej ^^ papatki wam szkraby XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:42 am
racqel oj tak! A podobno zniszczeni przez zycie mezczyzni sa atrakcyjni... wiec wszytko ok. ja bede zniszczony zyciem Karina wiecznie mloda a Delein bedzie miala zmarszczki dopiero kiedy ja bede wyrywal siwe wlosy garsciami blaugh whee ...uznaję to jako komplement
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:43 am
Enter_Sandgirl ja tam bym chciala na zawsze pozostac dzieckiem...... ale niestety czas plynie.......... crying oooooo starszyzna *zaslania twarz rekoma i cofa sie w ciemny kat* Do przeczytania Karina !!! Zwalcz bol chemia, wez prochy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:44 am
racqel Enter_Sandgirl ja tam bym chciala na zawsze pozostac dzieckiem...... ale niestety czas plynie.......... crying oooooo starszyzna *zaslania twarz rekoma i cofa sie w ciemny kat* Do przeczytania Karina !!! Zwalcz bol chemia, wez prochy! wzielam i nie pomaga XP do przeczytania biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:44 am
Delein racqel oj tak! A podobno zniszczeni przez zycie mezczyzni sa atrakcyjni... wiec wszytko ok. ja bede zniszczony zyciem Karina wiecznie mloda a Delein bedzie miala zmarszczki dopiero kiedy ja bede wyrywal siwe wlosy garsciami blaugh whee ...uznaję to jako komplement rzecz oczywista
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|