|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:18 am
Miss_Karina Sayokun 'wchodzi i pada na kanape' nigdy... wiecej... nie... byc... aktorem... xp a czemu? xd wink witka koffane szkraby ^_^kogo szkrabem nazywasz co? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:20 am
Karin, herbatka to ja ci moge zapodac. Polewam dzisiaj kazdemu wink
*patrzy za okno* az mi sie zimno robi jak patrze na ten snieg vv' sypie u mnie macabrycznie... nagle sie zimy zachcialo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:20 am
Ibris Karin, herbatka to ja ci moge zapodac. Polewam dzisiaj kazdemu wink *patrzy za okno* az mi sie zimno robi jak patrze na ten snieg vv' sypie u mnie macabrycznie... nagle sie zimy zachcialo. W Gliwicach sypało przez ostatnie dwa dni, a dzisiaj to wszystko spłynęło...szlag by to ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:21 am
racqel Miss_Karina Sayokun 'wchodzi i pada na kanape' nigdy... wiecej... nie... byc... aktorem... xp a czemu? xd wink witka koffane szkraby ^_^kogo szkrabem nazywasz co? wink heh XZD moje normalne powitanko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:21 am
juz po raz drugi dzisiaj widze koperte z iwdomoscia a jak otwieram skrzynke to pusto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:23 am
heya,
wrocilem do domu i po prostu padam. swiat oszalal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun juz po raz drugi dzisiaj widze koperte z iwdomoscia a jak otwieram skrzynke to pusto jak Novelin kiedys do mnie pisala to tez nie dostalam PM, a koperta byla. I co najlepsze, po paru miechach te PM doszly - dzisiaj czytalam ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ach, no to kurde teraz masz zadanie: nastepnym razem zagalopujesz i opiszesz swoje wrażenia...ja za pierwszym razem myślałam, ze z siodła wylecę, tak mnie wytelepało, ze nie potrafiłam nazajutrz wstać...ale byłam mała, miałam dosć dużego kasztana, więc to nie dziwne 3nodding Avsko Karin ^^ Więc zaczynając od zakupów w Harrodsie, przez włóczenie się po Londynie, Cambidge i Yorku aż do kupienia sobie małego domku gdzieś poza cywilizacją... A props Harrodsa, to robie dla nich herbate! Tak, przyznaje sie pracuje w fabryce herbaty (bwahahah, zawsze jak to mowie to nie moge sie powstrzymac) ale czego to czlowiek nie robi zeby spelniac marzenia i oddawac dlugi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:24 am
Delein Ibris Karin, herbatka to ja ci moge zapodac. Polewam dzisiaj kazdemu wink *patrzy za okno* az mi sie zimno robi jak patrze na ten snieg vv' sypie u mnie macabrycznie... nagle sie zimy zachcialo. W Gliwicach sypało przez ostatnie dwa dni, a dzisiaj to wszystko spłynęło...szlag by to == u mnie tesh - - auc XP moj łeb.... <łyk proszka i klep na kanape> XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:25 am
Miss_Karina heh XZD moje normalne powitanko wink to rozumiem, myslalem, ze to do tej mlodziezy co sie tu kreci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:27 am
racqel A props Harrodsa, to robie dla nich herbate! Tak, przyznaje sie pracuje w fabryce herbaty (bwahahah, zawsze jak to mowie to nie moge sie powstrzymac) ale czego to czlowiek nie robi zeby spelniac marzenia i oddawac dlugi.... Przywiozłam sobie dwa lata temu taką puszeczkę...strasznie słono za nią zapłaciłam == ale opłacało się, bo była wyśmienita ^^...nawet z kumpelą tam się zgubiłyśmy krążąc windą po różnych piętrach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:27 am
racqel A props Harrodsa, to robie dla nich herbate! Tak, przyznaje sie pracuje w fabryce herbaty (bwahahah, zawsze jak to mowie to nie moge sie powstrzymac) ale czego to czlowiek nie robi zeby spelniac marzenia i oddawac dlugi.... zawsze mialam wrazenie, ze z moja herbatka jest cos nie w porzadku ;P fajna robota ^^ z herbata *popija z kubka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:28 am
racqel Miss_Karina heh XZD moje normalne powitanko wink to rozumiem, myslalem, ze to do tej mlodziezy co sie tu kreci xp dopiero teraz sie zorientowalam ze jestes starszy ode mnie o ok. 2 lata XDD i szkraby to tez do tej mlodziezy co tutaj przychodzi na gaie XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:29 am
Miss_Karina racqel Miss_Karina heh XZD moje normalne powitanko wink to rozumiem, myslalem, ze to do tej mlodziezy co sie tu kreci xp dopiero teraz sie zorientowalam ze jestes starszy ode mnie o ok. 2 lata XDD i szkraby to tez do tej mlodziezy co tutaj przychodzi na gaie XD wink bedziecie mieli szybciej zmarszczki, o... wink paps Del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|