|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:04 am
racqel Sayokun 'wchodzi i pada na kanape' nigdy... wiecej... nie... byc... aktorem... xp oooo! Pan nas chce czyms zainteresowac. Prosimy bardzo. xp spac... zzzzzzzzzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:05 am
racqel Delein Racqel- ja się właśnie szykuję na rockotekę ^^ Zartujesz! A mi tak brakuje takich imprez! Browar i Rock to jest to. ehhh. Mam w szczecinie najlepszego kolege z ktorym zawsze chodzimy do klubu Hormon (heh) i tam zdecydowanie sie rockotekujemy. zbyt czesto, bo czasami nie wracam przez tydzien do domu. Kocur! Pozdrawiam zwierzaku!!!!!! No. Z drugiej strony mam kumpla ktory nie cierpi takich wieczorow "Jak mozna przy tym tanczyc", tylko nie myslcie ze to jakis koles od techno, co to to nie! To wlasnie on mnie wkrecil w muzyke w ogole i do dzis jest moim prywatnym guru w wielu sprawach. Tak naprawde to uwielbia chodzic z nami na rockoteki i narzekac. Semasz Suwak ty pokrecony batonie!!! No. Chetnie bym sie z toba przeszedl, ale to niemozliwe, Gliwice za daleko od Liverpool'u. snifff. O.o...mieszkasz w Liverpoolu?!...kurde, ja bym na Twoim miejscu naprawde każdą noc poza domem spędzała, przecież tam jest tyle lokali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:06 am
Prinee Ibris Upior w operze ^^ skoro nie bylam na Aleksandrze to chce isc na to, ale kumpel powiedzial, ze jednak dzis nie mozemy isc. Delein, mozemy sie zamienic wink *patrzy za okno* tylko ta pogoda nie taka jak potrzeba... a ja odkad mam ferie to siedze caly czas w domu tylko raz bylam na basenie.... a chcialabym pojechac do stadniny koni... poklusowac na Rodeoa albo najlepiej na Alkierzu..... ehh... ^^ ja bylam na Aleksandrze wink i mi sie film baaaardzo podobal, a upior w operze ogladne tylko jak pojawi sie na serwerze, bo ja wiekszosc filmow ogladam z serwera mi sie marzyl maratonik z Lotrem w wersji rozszerzonej *_* w kinie whoaaa... hey Sayo ^^ *potrzasa* nie spij XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:08 am
Delein O.o...mieszkasz w Liverpoolu?!...kurde, ja bym na Twoim miejscu naprawde każdą noc poza domem spędzała, przecież tam jest tyle lokali... tylko jakosc nie ta, i muzyka inna, i ludzie niefajni... Zastanawia mnie tylko jak ci Beatelsi sie tu uchowali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:08 am
Prinee a ja odkad mam ferie to siedze caly czas w domu tylko raz bylam na basenie.... a chcialabym pojechac do stadniny koni... poklusowac na Rodeoa albo najlepiej na Alkierzu..... ehh... ^^ Ech, jak ja dawno nie jeździłam...a tak bym sobie znowu pocwałowała o 4 rano po polach...ech *wspomina* Ibris: ja mam taki maratonik co ile chcę na dvd ^^v...a na maratonie byłąm w wakacje w ruinach teatru, ale to były wersje nierozszerzone...i tak był wypas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:10 am
racqel Delein O.o...mieszkasz w Liverpoolu?!...kurde, ja bym na Twoim miejscu naprawde każdą noc poza domem spędzała, przecież tam jest tyle lokali... tylko jakosc nie ta, i muzyka inna, i ludzie niefajni... Zastanawia mnie tylko jak ci Beatelsi sie tu uchowali? Nie doceniasz chyba tego... ja całe życie marzyłam żeby mieszkać w Anglii. I po studiach mam zamiar tam wyjechać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:11 am
Sayokun 'wchodzi i pada na kanape' nigdy... wiecej... nie... byc... aktorem... xp a czemu? xd wink witka koffane szkraby ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:11 am
racqel Delein O.o...mieszkasz w Liverpoolu?!...kurde, ja bym na Twoim miejscu naprawde każdą noc poza domem spędzała, przecież tam jest tyle lokali... tylko jakosc nie ta, i muzyka inna, i ludzie niefajni... Zastanawia mnie tylko jak ci Beatelsi sie tu uchowali? moze wyjatek potwierdza regule? ^^' Delein, na dvd mi sie nie udalo dorwac Lotra rozszerzonego, zostaje mi tylko kompa. Ale brakuje mi 3 czesci - kumpel chorowal i nie moglam sie z nim spotkac vv' mialam nawet isc z nim do innego znajomego na nocny maraton, ale jak zawsze cos nie wypalilo ^^' szczescie, nie ma bata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:12 am
Delein Prinee a ja odkad mam ferie to siedze caly czas w domu tylko raz bylam na basenie.... a chcialabym pojechac do stadniny koni... poklusowac na Rodeoa albo najlepiej na Alkierzu..... ehh... ^^ Ech, jak ja dawno nie jeździłam...a tak bym sobie znowu pocwałowała o 4 rano po polach...ech *wspomina* Ibris: ja mam taki maratonik co ile chcę na dvd ^^v...a na maratonie byłąm w wakacje w ruinach teatru, ale to były wersje nierozszerzone...i tak był wypas ^^ ja jeszcze nie cwalowalam ^^ ani nie galopowalam ale jakos nie spieszy mi sie do tego narazie moge klusowac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:13 am
Ibris Delein, na dvd mi sie nie udalo dorwac Lotra rozszerzonego, zostaje mi tylko kompa. Ale brakuje mi 3 czesci - kumpel chorowal i nie moglam sie z nim spotkac vv' mialam nawet isc z nim do innego znajomego na nocny maraton, ale jak zawsze cos nie wypalilo ^^' szczescie, nie ma bata. Ach, rozszerzony Powrót Króla to jest po prostu ósmy cud świata! Kurde jakbym nie musiałą się szykować, to teraz bym sobie puściła 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:14 am
Miss_Karina Sayokun 'wchodzi i pada na kanape' nigdy... wiecej... nie... byc... aktorem... xp a czemu? xd wink witka koffane szkraby ^_^*rzuc na Karin* ^__^ hey jak nauka filozofii? XD Delein, nie dobijaj mnie XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:14 am
Delein racqel Delein O.o...mieszkasz w Liverpoolu?!...kurde, ja bym na Twoim miejscu naprawde każdą noc poza domem spędzała, przecież tam jest tyle lokali... tylko jakosc nie ta, i muzyka inna, i ludzie niefajni... Zastanawia mnie tylko jak ci Beatelsi sie tu uchowali? Nie doceniasz chyba tego... ja całe życie marzyłam żeby mieszkać w Anglii. I po studiach mam zamiar tam wyjechać. a ja marze zeby mieszkac w ukochanej Szwajcarii =^_^= ale wymagana jest dobra znajomosc niemca blaugh whee
a co tam bedziesz robila Del? ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:15 am
wczoraj mialam kolosa i jakos dobrze poszlo =^.^= a teraz odpoczywam, bo wczesniej zerwalam sie ze studioow bo mi łeb rozbolał XP sweatdrop ide po herbatke i proszki, za minutke bede =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:16 am
Delein racqel Delein O.o...mieszkasz w Liverpoolu?!...kurde, ja bym na Twoim miejscu naprawde każdą noc poza domem spędzała, przecież tam jest tyle lokali... tylko jakosc nie ta, i muzyka inna, i ludzie niefajni... Zastanawia mnie tylko jak ci Beatelsi sie tu uchowali? Nie doceniasz chyba tego... ja całe życie marzyłam żeby mieszkać w Anglii. I po studiach mam zamiar tam wyjechać. zapraszam, tylko ze czasami rzeczywistosc bardzo rozni sie od wyobrazen. Uwierz mi bywalem w swiecie, anglia rzeczywista nie przypomina nic co widzialem wczesniej. Niesamowita mieszanka kulturowa z jednej strony sprawia, ze ludzie sa bardziej otwarci, ale prowadzi tez do ekstremalnych aktow przemocy. Wczoraj breaking news'em bylo zadzganie nozem pary ludzi przez 14-latka. Rowniez wczoraj malo brakowalo, a razem z kumplem skonczylibysmy noc w szpitalu. Tak jak w Polsce. Zupelnie tak samo. Tylko chleba tu nikt nie umie robic, a od tego ich jedzenia to zwariowac mozna. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:16 am
Prinee Delein Prinee a ja odkad mam ferie to siedze caly czas w domu tylko raz bylam na basenie.... a chcialabym pojechac do stadniny koni... poklusowac na Rodeoa albo najlepiej na Alkierzu..... ehh... ^^ Ech, jak ja dawno nie jeździłam...a tak bym sobie znowu pocwałowała o 4 rano po polach...ech *wspomina* Ibris: ja mam taki maratonik co ile chcę na dvd ^^v...a na maratonie byłąm w wakacje w ruinach teatru, ale to były wersje nierozszerzone...i tak był wypas ^^ ja jeszcze nie cwalowalam ^^ ani nie galopowalam ale jakos nie spieszy mi sie do tego narazie moge klusowac biggrin Ach, no to kurde teraz masz zadanie: nastepnym razem zagalopujesz i opiszesz swoje wrażenia...ja za pierwszym razem myślałam, ze z siodła wylecę, tak mnie wytelepało, ze nie potrafiłam nazajutrz wstać...ale byłam mała, miałam dosć dużego kasztana, więc to nie dziwne 3nodding Avsko Karin ^^ Więc zaczynając od zakupów w Harrodsie, przez włóczenie się po Londynie, Cambidge i Yorku aż do kupienia sobie małego domku gdzieś poza cywilizacją...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|