|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:01 am
Ja bym powiedziala, ze sporo osob lubi m&a. co za tym idzie - j-music powoli zaczyna im sie podobac ^^' ale modny w Polsce? ...jeszcze sie z tym nie spotkalam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:02 am
racqel Eurina Vam racqel zauwazyliscie ze J-rock stal sie ostatnio bardzo "modny" w Polsce? Nie... stare a skad jestes? A co to za róznica? Mi osobiscie ten japonski "rock" bardzo nie odpowiada :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:05 am
racqel Ibris, ta kula u nogi to wyraz jakiegos uwiazania/uwiezienia? wink jestem niewolnikiem samej siebie i mojej czarnej poduszki ;P Eurina - kwestia gustu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:08 am
Eurina Vam A co to za róznica? Mi osobiscie ten japonski "rock" bardzo nie odpowiada :/ no, i tu sie zgodze, mi tez srednio, a przynajmniej nie to co udalo mi sie posluchac. Chodzilo mi o to, ze w duzych miastach, gdzie jest duzo fanow m&a i ktorzy za obeznani w komputerach i internecie i przez to bardziej "otwarci" (w sensie nowosci, idei itp. pierdoly) j-rock stal sie taka doczepka do mangi i anime. "Jak sie lubi jedno to wypadaloby i drugie lubic, albo chociaz znac" Ja tak dokonca nie uwazam i wydaje mi sie, ze fani m&a maja czesto tendencje do zamykania sie w sferze tylko kilku aktywnosci czy zainteresowan. ale mimo to xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:09 am
oki ja spadam...ide na obiadek moze wpadne za godzinke czy jakos tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:11 am
Vykk oki ja spadam...ide na obiadek moze wpadne za godzinke czy jakos tak... to narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:14 am
racqel Eurina Vam A co to za róznica? Mi osobiscie ten japonski "rock" bardzo nie odpowiada :/ no, i tu sie zgodze, mi tez srednio, a przynajmniej nie to co udalo mi sie posluchac. Chodzilo mi o to, ze w duzych miastach, gdzie jest duzo fanow m&a i ktorzy za obeznani w komputerach i internecie i przez to bardziej "otwarci" (w sensie nowosci, idei itp. pierdoly) j-rock stal sie taka doczepka do mangi i anime. "Jak sie lubi jedno to wypadaloby i drugie lubic, albo chociaz znac" Ja tak dokonca nie uwazam i wydaje mi sie, ze fani m&a maja czesto tendencje do zamykania sie w sferze tylko kilku aktywnosci czy zainteresowan. ale mimo to xp jak na moj gust, to chyba zalezy od osoby wink ja swojego czasu z j-music mialam stycznosc tylko w ostach z anime. Samo sluchanie j-music zaczelo sie od L'Arc en Ciel, ktorzy mieli opening w DNA^2. spodobaly mi sie ich kawalki i poszlo... nie jestem jakism wielkim fanem i w porownaniu do niektorych wiem naprawde malo. Mimo to j-rock jest dla mnie naprawde w porzadku XD ale mowie, to kwestia gustu. To tak samo jakby wmowic metalowi, ze hip hop i pop jest cudowny. jesli chodzi o zainteresowania to brakuje mi tylko czasu zeby rozwijac czesc z nich ^^' a troche tego jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:24 am
Co moge powiedziec Ibris? No co ja moge na to powiedziec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:26 am
mozesz grzecznie przytaknac a potem zaoferowac sie w pomocy przy rozwieszaniu prania wink
swoja droga, cos tu nagle ucichlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:34 am
malo sie nas chyba zrobilo albo wszyscy poszli zarabiac
pomoge ci - bede z toba duchem ...
to co czekamy na innych, czy idziemy do babci zadzwonic?
moze zaproponujesz jakas rozrywke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:38 am
wiesz no, ja sobie rozrywke juz zaproponowalam XD *glaska wielkie sluchawki na uszach i posyla czule spojrzenie w kierunku photoshopa* I w sumie na tym tez zarabiam, na Gai of koz.
jesli chodzi o dzwonienie do babci... ekm, no coz. idz i zadzwon, jesli masz do kogo. Moja babcia mieszkajaca ze mna zmarla w poniedzialek, a druga przyjechala na jurzejszy pogrzeb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:38 am
wrocilam whee bylam posprzedawac wszystkie moje rybki i czapki i zyskalam fajna sumke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:41 am
Delisa wrocilam whee bylam posprzedawac wszystkie moje rybki i czapki i zyskalam fajna sumke whee Del, materialistko ;P oy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:44 am
Ibris wiesz no, ja sobie rozrywke juz zaproponowalam XD *glaska wielkie sluchawki na uszach i posyla czule spojrzenie w kierunku photoshopa* I w sumie na tym tez zarabiam, na Gai of koz. jesli chodzi o dzwonienie do babci... ekm, no coz. idz i zadzwon, jesli masz do kogo. Moja babcia mieszkajaca ze mna zmarla w poniedzialek, a druga przyjechala na jurzejszy pogrzeb. oj! chyba wszedlem na troche zly temat. bardzo mi przykro. Moja babcia ze strony ojca umarla kiedy bylem jeszcze bardzo mlodziutki i znam ja tylko z trzech zdjec, a dziadek z drugiej strony rodziny umieral od od 1999 do 2001 i to nie bylo przyjemne. Pojechalem go odwiedzic tylko dwa razy, pozniej to juz za bardzo bolalo, nie chcialem go widziec jak cierpi. Mialem zamiar pamietac go jak podrzuca mnie az pod sam sufit jako malego szkraba, jak kroi garnitur na manekinie (byl szewcem - takim prawdziwym), i jak z babcia skladaja sobie zyczenia na swieta. Nie udalo sie. Pamietam go tylko na lozku w domu podlaczonego do rurek, z wzrokiem wpatrzonym w cos dalekiego, dalekiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 7:46 am
*pojawia się nagle śpiewając* What's this, what's this, theres colour everywhere.....aaaach, NBC wymiata!!! 3nodding Avsko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|