|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:51 am
jeez, ja juz nie nadazam z pisaniem ^^ czesc Yosei.
Falcone, DC i Imesh bodajze... znajomi sciagali wink A OST z Naruto jest faktycznie super. tak samo jak z FullMetal Alchemist ^.^ L'arc en Ciel, tez niezle daja ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:52 am
ok ide polowic papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...tia ...muza z Naruto jest bossska! ...Mam wszystkie 3 płytki i jest supaa! ...A ohayo - tak nawiasem sweatdrop sountracki z naruta to mam tylko dwa sweatdrop ale fakt naruto piekna muza jest...... wogule wspaniale anime........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris Radiohead mi sie podobal kawalek Climb up the wall czy cos w tym stylu, pewnie skojarzysz;P w ciagu ostatnich dni jestem raczej zasluchana w Genesis i Asia, czasem Opeth wpadnie. Genesis to to takie stare popowe z kawalkiem I can dance?? Ja ci zaraz pokaze pop! biggrin i wcale nie tak bardzo stare... moze troszke. Ale za to jaka porzadna muzyka wink to najwazniejsze. Racqel, ja sie chwytalam roznych gatunkow muzycznych, teraz sie troche bardziej ukierunkowalam. ale dalej rozne rzeczy mi wpadaja w ucho ^^ slucham tego co lubie i w zaleznosci od nastroju. A co do Opeth, polecam albumy Damnation, Blackwater Park i Still Life, kazda plyta inna biggrin no i bardzo dobrzem tak nalezy robic, trzeba duzo znac i wiedziec, zeby cieszyc sie malymi rzeczami (wiem, sprawdzilem!) Widze, ze mi sie lista rzeczy do przesluchani znowu powieksza, ale to dobrze, bardzo dobrze... Ale Genesis? Z Philem, czy juz bez niego, czy jeszcze bez niego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:54 am
...Ja bym chciał OST'a z Full Metala! ... ... ...no cóż ...dzis jest dzien babci (szkoda, ze moja babcia to nie Esme Weatherwax z Pratchetta...) ...i ja ide z bratem własnie ...hehe ...to trzymajcie się ciepło i pozdrówta wszystkie babcie w okolicy ...(nie lubie tego święta - jest takie...sztuczne) ...Trzymajta się ciepło ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:54 am
dobra ja lece bo z waszej rozmowy kojarze tylko to co sie w okol naruta kreci ............. a pozatym zaraz do babuni jade zyczenie jej zlozyc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:55 am
zauwazyliscie ze J-rock stal sie ostatnio bardzo "modny" w Polsce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:55 am
Delisa ok ide polowic papatki 3nodding papa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:56 am
Falcone dobra ja lece bo z waszej rozmowy kojarze tylko to co sie w okol naruta kreci ............. a pozatym zaraz do babuni jade zyczenie jej zlozyc 3nodding szkoda. narazie! A moja babinka daleko, ze hej. Ale trzeba bedzie zadzwonic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:57 am
Falcone dobra ja lece bo z waszej rozmowy kojarze tylko to co sie w okol naruta kreci ............. a pozatym zaraz do babuni jade zyczenie jej zlozyc 3nodding narks
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:57 am
racqel zauwazyliscie ze J-rock stal sie ostatnio bardzo "modny" w Polsce? Nie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:58 am
racqel no i bardzo dobrzem tak nalezy robic, trzeba duzo znac i wiedziec, zeby cieszyc sie malymi rzeczami (wiem, sprawdzilem!) Widze, ze mi sie lista rzeczy do przesluchani znowu powieksza, ale to dobrze, bardzo dobrze... Ale Genesis? Z Philem, czy juz bez niego, czy jeszcze bez niego? Mam spora ilosc albumow Genesis, z Peterem Gabrielem, Philem Collinsem i z Royem Wilsonem. Moj tata tez kocha muzyke... ^^' i to dobra. papa Falc, Yos ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:59 am
Eurina Vam racqel zauwazyliscie ze J-rock stal sie ostatnio bardzo "modny" w Polsce? Nie... stare a skad jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|