Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6899 6900 6901 6902 6903 6904 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:33 am

widze chyba ze cos o J-muzie??ja akurat nie mam zbyt duzej stycznosci z tym gatunkiem muzy mam jakies japonskie techno ktore jest o wiele fajniejsze od tego ktory znam bo jest polaczenie roznych stylow...ale ja znam jakies pojedyncze utwory z teledyskami z anime xp i to by bylo tyle xp
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:34 am

"Tempus fugituje" jak mowia, ale juz jestem spowrotem, szybko poszlo.

racqel

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:36 am

Del, chcialabys razz ja tu jeszcze posiedziec. musze sobie czyms zapchac czas i zapomniec, dalej przezywam miniony poniedzialek...

Vykk, moze techno pani Hamasaki? a ona miala takie fajne kawalki... ja teraz z j-music jestem rozkochana w Asian Kung-Fu Generation (Haruka Kanata z Naruciaka i Rewrite z Hagarenu) i Orange Range (op. do Bleach i ending w Naruto XD)
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:37 am

Vykk
widze chyba ze cos o J-muzie??ja akurat nie mam zbyt duzej stycznosci z tym gatunkiem muzy mam jakies japonskie techno ktore jest o wiele fajniejsze od tego ktory znam bo jest polaczenie roznych stylow...ale ja znam jakies pojedyncze utwory z teledyskami z anime xp i to by bylo tyle xp
o nie! o nie!
my (ja?) sie tu o MUSE rozgadalismy - zespole ktory rzadzi swiatem rocka tak jak kiedys radiohead

a w ogole to MUSE na poczatku zarzucano, ze sa klonem Radioglowych. hahahah

racqel

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:38 am

Radiohead mi sie podobal kawalek Climb up the wall czy cos w tym stylu, pewnie skojarzysz;P w ciagu ostatnich dni jestem raczej zasluchana w Genesis i Asia, czasem Opeth wpadnie.
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:39 am

Ibris
Del, chcialabys razz ja tu jeszcze posiedziec. musze sobie czyms zapchac czas i zapomniec, dalej przezywam miniony poniedzialek...

Vykk, moze techno pani Hamasaki? a ona miala takie fajne kawalki... ja teraz z j-music jestem rozkochana w Asian Kung-Fu Generation (Haruka Kanata z Naruciaka i Rewrite z Hagarenu) i Orange Range (op. do Bleach i ending w Naruto XD)
hmmm? w ogole nie znam, wybacz.

A slyszalas moze Shonen Knife, albo Melt Banana?

racqel

Falcone

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:40 am

Ibris

no mi sie podoba haruka kanata a inne nie wiem zm kad wziasc xd
zawsze se to spiewam jak naruta ogladam whee
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:42 am

Ibris
Radiohead mi sie podobal kawalek Climb up the wall czy cos w tym stylu, pewnie skojarzysz;P w ciagu ostatnich dni jestem raczej zasluchana w Genesis i Asia, czasem Opeth wpadnie.
Genesis to to takie stare popowe z kawalkiem I can dance??

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:43 am

Falcone
Ibris

Mam 2 albumy ^________^ i jeszcze kilka mp3 ^_______^ i mam singiel panow, ktorzy spiewali Wind w Naruto *__* boski!

Rac, niestety nie slyszlam, przynajmniej nie kojarze ^^'
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:43 am

Ibris

jasne ze znam, bardzo, bardzo smacznny.

oooo. Opeth, wiesz, ze w ogole ich nie slyszalem, tylko strasznie mi sie podobala okladka takiej jednej ich plyty. Juz wiem - Blackwater Park, swietna! zamglona, w tle drzewa i chyba jakas brama. Rysunek podobny do Spawna McFarlane'a z najlepszego, mglistego okresu.

Dziwna ta moja wiedza o muzyce, jakas wybiorcza w ogole...

racqel

Falcone

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:45 am

Ibris
Falcone
Ibris

Mam 2 albumy ^________^ i jeszcze kilka mp3 ^_______^ i mam singiel panow, ktorzy spiewali Wind w Naruto *__* boski!

a masz strone skad sciagalas czy sciagalas za pomoca programow P2P ??
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:46 am

...tia
...muza z Naruto jest bossska!
...Mam wszystkie 3 płytki i jest supaa!
...A ohayo - tak nawiasem sweatdrop

RUFUS.ABBYSINIAN

Vykk

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:47 am

Ibris
Falcone
Ibris

aj tez sobie sciagfam OSTa z Naruciaka bo ma fajne piosenki tak gamo GitS SAC xd to jest super polaczenie rocku i techno...miodzio
PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:47 am

Vykk
Ibris
Genesis to to takie stare popowe z kawalkiem I can dance??

Ja ci zaraz pokaze pop! biggrin i wcale nie tak bardzo stare... moze troszke. Ale za to jaka porzadna muzyka wink to najwazniejsze.

Racqel, ja sie chwytalam roznych gatunkow muzycznych, teraz sie troche bardziej ukierunkowalam. ale dalej rozne rzeczy mi wpadaja w ucho ^^ slucham tego co lubie i w zaleznosci od nastroju. A co do Opeth, polecam albumy Damnation, Blackwater Park i Still Life, kazda plyta inna biggrin

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 6:48 am

Ja- Yosei
...tia
...muza z Naruto jest bossska!
...Mam wszystkie 3 płytki i jest supaa!
...A ohayo - tak nawiasem sweatdrop

hejka
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6899 6900 6901 6902 6903 6904 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games