|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 10:48 am
Yeah! cool Mój coroczny dołek już minął xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 10:58 am
to lady majorie:
ALL THE BEST!
i gratulacje z wyjscia z dolka^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 11:00 am
pfff... hahahaha, ale mnie teraz setnie ubawiłyście xDDD
Ja nie rozumiem owca, jak tu czasem narzeka, a was to już kompletnie w takim razie xD
Mężczyźni takie rzeczy przechodzą w wieku powyżej 40-tki, ja mam nadzieję że obejdzie się bez żadnego kryzysu (pewnie płonną, ale cóż) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 11:07 am
KISa: Thank you! 3nodding 3nodding
ichcio: Wiesz, czasem to ja siebie sama nie rozumiem xDDDD Ale dobrze jest, mam nadzieje, że za rok juz tak nie będę miec bo to okropne uczucie xp
hiehiehie twisted
edit: Jeszcze mnuuustwo okazji do śmiechu będziesz miał rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 11:23 am
heh, najbardziej są dołujące są sześcio-siedmiolatki, które mówią "psze pana" do każdego, kto ma więcej niż 15 lat : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 11:28 am
dziki_wieprz heh, najbardziej są dołujące są sześcio-siedmiolatki, które mówią "psze pana" do każdego, kto ma więcej niż 15 lat : ( Jak zaczęłam chodzić na wolontariat, czyli pomagać dzieciom z klas 1-3 w lekcjach itp to ciągle do mnie "pani" mówiły, aż w końcu im tego zabroniłam i muszą to mnie teraz na "ty" mówic xDDD Ale to było bardziej śmieszne niż dołujące rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 12:22 pm
Dalej chodzisz na wolontariat?
To bardzo podbudowujące, że osoby w takim wieku zapisują się na takie przedsięwzięcia (ja na przykład się nie zapisywałem) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 12:58 pm
ja robię to samo, ale z wolontariatu szkolnego, więc pierwszoroczniacy mnie zbytnio znają, poza tym różnimy sie o dwa lata
>ichabot, tu chudzi tylko o punkty do liceum, tylko o punkty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 1:10 pm
dziki_wieprz heh, najbardziej są dołujące są sześcio-siedmiolatki, które mówią "psze pana" do każdego, kto ma więcej niż 15 lat : ( ja tez mowie do tych co wyglądają na więcej jak 15lat mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:08 pm
dziki_wieprz ja robię to samo, ale z wolontariatu szkolnego, więc pierwszoroczniacy mnie zbytnio znają, poza tym różnimy sie o dwa lata >ichabot, tu chudzi tylko o punkty do liceum, tylko o punkty mrgreen Nieeee, nie mów... bo zaczynam już tracić wiarę w ludzi! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:56 pm
hehe te terazniejsze gimnazjalisci, albo raczej materialisci;P nie to co ja postac se z 4 godz w sklepie zbierajac ruzne zarcie, nie majac nic w zamian, to bylo cos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 6:38 am
Chodze dalej xD Ale niestety okrutną prawdą to jest, że za chodzenie tam dostaję te 5 dodatkowych punktów i głównie z tego powodu tam uczęszczam raz w tygodniu rofl Ale nawet fajnie się tam przebywa. Powinnam zacząc tam chodzic od tego roku, ale już w tamtym roku szkolnym się zapisałam ale pod koniec zrezygnowałam xD 3nodding Chodziłam jeszcze do zerówki na wolontariat ale długo nie pochodziłam, bo nie chciało mi sie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 1:32 pm
kISaMur hehe te terazniejsze gimnazjalisci, albo raczej materialisci;P nie to co ja postac se z 4 godz w sklepie zbierajac ruzne zarcie, nie majac nic w zamian, to bylo cos Ratujesz mój świat przed apokalipsą! *_* Lady Majorie Chodze dalej xD Ale niestety okrutną prawdą to jest, że za chodzenie tam dostaję te 5 dodatkowych punktów i głównie z tego powodu tam uczęszczam raz w tygodniu rofl Ale nawet fajnie się tam przebywa. Powinnam zacząc tam chodzic od tego roku, ale już w tamtym roku szkolnym się zapisałam ale pod koniec zrezygnowałam xD 3nodding Chodziłam jeszcze do zerówki na wolontariat ale długo nie pochodziłam, bo nie chciało mi sie xD Oj ty niedobra jedna, no! scream Ok, ok, rozumiem Cię, sam też bym pewnie chodził na taki wolontariat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 2:23 pm
Baranina dziki_wieprz heh, najbardziej są dołujące są sześcio-siedmiolatki, które mówią "psze pana" do każdego, kto ma więcej niż 15 lat : ( ja tez mowie do tych co wyglądają na więcej jak 15lat mrgreen A ja to sie nie odzywam smile Ale czasami mam problem jak sie zwracac do np z osob z dalszej rodziny takich dwudziestoparo letnich, na ty czy per panipan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|