|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:58 am
]Goth bless[ Motyl_nadziei Kolejna porcja zdjec whee : stare:1nowe:12345678 blaugh Zdechle szczeniaczki, zdechle sczeniaczki... mysl o zdechlych szczeniaczkach.... Ona to robi specjalnie..., to nie fair gonk xd za duzo szkoly uwodzenia xp ...wiesz moze ja nie bede wypoiwiadal sie na temat fotekz Ibris bo ...eee...a z reszta sam wiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:46 pm
Fajne fotki smile Troche czasu zajelo mi przejrzenie postow od poczatku smile Wszystie buzki byly sliczne...pozdrowionka wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:47 am
 tak dla kontrastu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 3:28 am
Gosiak  tak dla kontrastu biggrin fajniutkie whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:05 am
Gosiak  tak dla kontrastu biggrin Zakochalem sie (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:09 am
Vykk ]Goth bless[ Motyl_nadziei Kolejna porcja zdjec whee : stare:1nowe:12345678 blaugh Zdechle szczeniaczki, zdechle sczeniaczki... mysl o zdechlych szczeniaczkach.... Ona to robi specjalnie..., to nie fair gonk xd za duzo szkoly uwodzenia xp ...wiesz moze ja nie bede wypoiwiadal sie na temat fotekz Ibris bo ...eee...a z reszta sam wiesz blaugh Brawo dla pana, ktory poznal tytul! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:15 am
o.O motylek shlyczne fotki.. bb dobry fotograf.. model zreszta tez... gosiak zwalowe zdecie.. dlaczego ja na takich zawsze wychodze jak ..eee przejechany kot?? xp O.o IbriÅ› kogo to plakat z thf?? mash rozbrajajacy usmiech .. i ciemne wloski.... gonk gonk gonk gonk gonk tak dla rownowagi macie... moje brzydkie zdjecie XPmoje drugie brzydkie zdjecie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 6:27 am
Baliaur o.O motylek shlyczne fotki.. bb dobry fotograf.. model zreszta tez... gosiak zwalowe zdecie.. dlaczego ja na takich zawsze wychodze jak ..eee przejechany kot?? xp O.o IbriÅ› kogo to plakat z thf?? mash rozbrajajacy usmiech .. i ciemne wloski.... gonk gonk gonk gonk gonk tak dla rownowagi macie... moje brzydkie zdjecie XPmoje drugie brzydkie zdjecie XPPlakacik nalezy do Kage wink To bylo u niego robione. I co jak co, ale na tym zdjeciu wyszlam bardziej jak nacpana, ale okej... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:00 am
Baliaur o.O motylek shlyczne fotki.. bb dobry fotograf.. model zreszta tez... gosiak zwalowe zdecie.. dlaczego ja na takich zawsze wychodze jak ..eee przejechany kot?? xp O.o IbriÅ› kogo to plakat z thf?? mash rozbrajajacy usmiech .. i ciemne wloski.... gonk gonk gonk gonk gonk tak dla rownowagi macie... moje brzydkie zdjecie XPmoje drugie brzydkie zdjecie XPpiersza fotka mnie zatkala...a 2 rozbroila xp whee xd nie ma co tu duzo gadac xp a krzychu juz ma twoje zdiecie na monitorze xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:01 am
Gosiak  tak dla kontrastu biggrin oi! dupeczka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:04 am
opcy Gosiak  tak dla kontrastu biggrin oi! dupeczka heart xd ...i tacy sa faceci... xp jak tak to mowia ze nia ma zadnej...a tu prosze uganiaja sie za kazda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:07 am
Vykk opcy Gosiak  tak dla kontrastu biggrin oi! dupeczka heart xd ...i tacy sa faceci... xp jak tak to mowia ze nia ma zadnej...a tu prosze uganiaja sie za kazda blaugh czegos tu nie rozumiesz...... Gosiak na mnie tez muwi dupeczka....... taki slang........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:08 am
Vykk piersza fotka mnie zatkala...a 2 rozbroila xp whee xd nie ma co tu duzo gadac xp a krzychu juz ma twoje zdiecie na monitorze xp whee blaugh ja ci juz mowilam ze ja sie go boje?? xp no coz 2ga mi Julka robila z zaskoczenia .... i to jest mina typy "WTF is going on??" xp ale czym sie tu zatykac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:16 am
Baliaur Vykk piersza fotka mnie zatkala...a 2 rozbroila xp whee xd nie ma co tu duzo gadac xp a krzychu juz ma twoje zdiecie na monitorze xp whee blaugh ja ci juz mowilam ze ja sie go boje?? xp no coz 2ga mi Julka robila z zaskoczenia .... i to jest mina typy "WTF is going on??" xp ale czym sie tu zatykac? teraz sie boisz...poczekaj az przyjedziemy jako uczniowie z wymiany blaugh na wakacje xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:28 am
Vykk Baliaur Vykk piersza fotka mnie zatkala...a 2 rozbroila xp whee xd nie ma co tu duzo gadac xp a krzychu juz ma twoje zdiecie na monitorze xp whee blaugh ja ci juz mowilam ze ja sie go boje?? xp no coz 2ga mi Julka robila z zaskoczenia .... i to jest mina typy "WTF is going on??" xp ale czym sie tu zatykac? teraz sie boisz...poczekaj az przyjedziemy jako uczniowie z wymiany blaugh na wakacje xp whee xd o.O o s**t.. ide po sznur xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|