Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Sun May 08, 2005 11:58 am

]Goth bless[
Motyl_nadziei
Kolejna porcja zdjec whee :
stare:
1
nowe:
1
2
3
4
5
6
7
8

blaugh

Zdechle szczeniaczki, zdechle sczeniaczki... mysl o zdechlych szczeniaczkach.... Ona to robi specjalnie..., to nie fair gonk
xd za duzo szkoly uwodzenia xp ...wiesz moze ja nie bede wypoiwiadal sie na temat fotekz Ibris bo ...eee...a z reszta sam wiesz blaugh
PostPosted: Sun May 08, 2005 5:46 pm

Fajne fotki smile Troche czasu zajelo mi przejrzenie postow od poczatku smile Wszystie buzki byly sliczne...pozdrowionka wink smile

Shizuka18

Gosiak

PostPosted: Mon May 09, 2005 2:47 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
tak dla kontrastu biggrin
PostPosted: Mon May 09, 2005 3:28 am

Gosiak

fajniutkie whee 3nodding

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ryhol

PostPosted: Mon May 09, 2005 6:05 am

Gosiak

Zakochalem sie (:
PostPosted: Mon May 09, 2005 6:09 am

Vykk
]Goth bless[
Motyl_nadziei
Kolejna porcja zdjec whee :
stare:
1
nowe:
1
2
3
4
5
6
7
8

blaugh

Zdechle szczeniaczki, zdechle sczeniaczki... mysl o zdechlych szczeniaczkach.... Ona to robi specjalnie..., to nie fair gonk
xd za duzo szkoly uwodzenia xp ...wiesz moze ja nie bede wypoiwiadal sie na temat fotekz Ibris bo ...eee...a z reszta sam wiesz blaugh

Brawo dla pana, ktory poznal tytul! 3nodding

Kagenoyami

Baliaur

PostPosted: Mon May 09, 2005 6:15 am

o.O motylek shlyczne fotki.. bb dobry fotograf.. model zreszta tez... gosiak zwalowe zdecie.. dlaczego ja na takich zawsze wychodze jak ..eee przejechany kot?? xp

O.o IbriÅ› kogo to plakat z thf?? mash rozbrajajacy usmiech .. i ciemne wloski.... gonk gonk gonk gonk gonk

tak dla rownowagi macie...
moje brzydkie zdjecie XP
moje drugie brzydkie zdjecie XP
PostPosted: Mon May 09, 2005 6:27 am

Baliaur
o.O motylek shlyczne fotki.. bb dobry fotograf.. model zreszta tez... gosiak zwalowe zdecie.. dlaczego ja na takich zawsze wychodze jak ..eee przejechany kot?? xp

O.o IbriÅ› kogo to plakat z thf?? mash rozbrajajacy usmiech .. i ciemne wloski.... gonk gonk gonk gonk gonk

moje brzydkie zdjecie XP
Plakacik nalezy do Kage wink To bylo u niego robione. I co jak co, ale na tym zdjeciu wyszlam bardziej jak nacpana, ale okej... xp

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:00 am

Baliaur

moje brzydkie zdjecie XP
piersza fotka mnie zatkala...a 2 rozbroila xp whee xd nie ma co tu duzo gadac xp a krzychu juz ma twoje zdiecie na monitorze xp whee blaugh
PostPosted: Mon May 09, 2005 7:01 am

Gosiak
oi! dupeczka heart

opcy

Vykk

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:04 am

opcy
Gosiak
oi! dupeczka heart
xd ...i tacy sa faceci... xp jak tak to mowia ze nia ma zadnej...a tu prosze uganiaja sie za kazda blaugh
PostPosted: Mon May 09, 2005 7:07 am

Vykk
opcy
Gosiak
oi! dupeczka heart
xd ...i tacy sa faceci... xp jak tak to mowia ze nia ma zadnej...a tu prosze uganiaja sie za kazda blaugh
czegos tu nie rozumiesz...... Gosiak na mnie tez muwi dupeczka....... taki slang........ wink

opcy

Baliaur

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:08 am

Vykk
piersza fotka mnie zatkala...a 2 rozbroila xp whee xd nie ma co tu duzo gadac xp a krzychu juz ma twoje zdiecie na monitorze xp whee blaugh
ja ci juz mowilam ze ja sie go boje?? xp no coz 2ga mi Julka robila z zaskoczenia .... i to jest mina typy "WTF is going on??" xp ale czym sie tu zatykac?
PostPosted: Mon May 09, 2005 7:16 am

Baliaur
Vykk
ja ci juz mowilam ze ja sie go boje?? xp no coz 2ga mi Julka robila z zaskoczenia .... i to jest mina typy "WTF is going on??" xp ale czym sie tu zatykac?
teraz sie boisz...poczekaj az przyjedziemy jako uczniowie z wymiany blaugh na wakacje xp whee xd

Vykk

Baliaur

PostPosted: Mon May 09, 2005 7:28 am

Vykk
Baliaur
Vykk
teraz sie boisz...poczekaj az przyjedziemy jako uczniowie z wymiany blaugh na wakacje xp whee xd
o.O o s**t.. ide po sznur xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games