|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 3:21 pm
Kukus Ozzwald Kukus wracając do tematu... Ozzwald... przyprowadź ją na melanż do nas w takim razie... skoro cię lubi może polubić bardziej czy mnie lubi to by ją trzeba zapytać ... a melanż to chyba odpowiednie okoliczności natury by to uczynić wink jeśli jeszcze nie ma o mnie zdania to na melo napewno by sobie wyrobiła.. ale raczej nie zadobre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 3:23 pm
dobra wale kńcówke i jestem już zaprawiony dobrze że starsi nie widzą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 3:25 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus wracając do tematu... Ozzwald... przyprowadź ją na melanż do nas w takim razie... skoro cię lubi może polubić bardziej czy mnie lubi to by ją trzeba zapytać ... a melanż to chyba odpowiednie okoliczności natury by to uczynić wink jeśli jeszcze nie ma o mnie zdania to na melo napewno by sobie wyrobiła.. ale raczej nie zadobre... raz kozie śmierć... a może wyniesie z tego melanżu bardzo przyjemne odczucia i świerzbienie w paluszkach u stoop [if ya know what i mean wink ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 3:26 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus wracając do tematu... Ozzwald... przyprowadź ją na melanż do nas w takim razie... skoro cię lubi może polubić bardziej czy mnie lubi to by ją trzeba zapytać ... a melanż to chyba odpowiednie okoliczności natury by to uczynić wink jeśli jeszcze nie ma o mnie zdania to na melo napewno by sobie wyrobiła.. ale raczej nie zadobre... raz kozie śmierć... a może wyniesie z tego melanżu bardzo przyjemne odczucia i świerzbienie w paluszkach u stoop [if ya know what i mean wink ] albo stan zwany ojcostwem ... znowu musze do klopa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 3:27 pm
Ozzwald dobra wale kńcówke i jestem już zaprawiony dobrze że starsi nie widzą blaugh milcz, niewierny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 3:29 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus wracając do tematu... Ozzwald... przyprowadź ją na melanż do nas w takim razie... skoro cię lubi może polubić bardziej czy mnie lubi to by ją trzeba zapytać ... a melanż to chyba odpowiednie okoliczności natury by to uczynić wink jeśli jeszcze nie ma o mnie zdania to na melo napewno by sobie wyrobiła.. ale raczej nie zadobre... raz kozie śmierć... a może wyniesie z tego melanżu bardzo przyjemne odczucia i świerzbienie w paluszkach u stoop [if ya know what i mean wink ] albo stan zwany ojcostwem ... znowu musze do klopa... spokojnie... magiczne kwadraciki i odpowiednie farmaceutyki zapewnia apteka zwana Kukusem a ić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 3:31 pm
po tym lekkim znieczuleniu moge iść spać kolorowych snów pa pa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:42 am
cicho tu... za cicho sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:07 am
hej Kuskus widze ze rozmowa byla dosc otwarta blaugh az dziwne ze nie doszlo do walki na piesci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:56 am
A czemu nie na noże? :> Lubię noże :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:05 am
hej mam pytanie oco chodzi z tym giftwrap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze powiedzcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:07 am
nox123 hej mam pytanie oco chodzi z tym giftwrap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze powiedzcie pakujesz i dajesz komuś prezent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:08 am
Vykk hej Kuskus widze ze rozmowa byla dosc otwarta blaugh az dziwne ze nie doszlo do walki na piesci a czemu miałbym własnego brata bić? jak bym mu zrobił krzywdę to by ze mną nie chciał więcej woodki pić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:08 am
i tyle to troche chuijnia nic zupelnie z tego nie masz (ale ze mnie samolub biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|