|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 1:49 pm
ja tylko chcialam grzecznie powiedzieć : dobranoc 3nodding o ile ktos tu jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 12:45 am
tio teraz moowie : dzieńdobry ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 12:47 am
Lethiel tio teraz moowie : dzieńdobry ninja dziendobry aniolku...znaczy asiu ^_^ twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 2:13 am
Real_Twisted Lethiel tio teraz moowie : dzieńdobry ninja dziendobry aniolku...znaczy asiu ^_^ twisted wstretna baba xd !! witaj biggrin ninja .. znowu jestesmy tu same.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 2:26 am
Lethiel Real_Twisted Lethiel tio teraz moowie : dzieńdobry ninja dziendobry aniolku...znaczy asiu ^_^ twisted wstretna baba xd !! witaj biggrin ninja .. znowu jestesmy tu same.. ninja tja ... o moj boze nie chce zostac sama z toba gonk gonk gonk i...i....i... ninja twoim kotem ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 3:26 am
Real_Twisted Lethiel Real_Twisted Lethiel tio teraz moowie : dzieńdobry ninja dziendobry aniolku...znaczy asiu ^_^ twisted wstretna baba xd !! witaj biggrin ninja .. znowu jestesmy tu same.. ninja tja ... o moj boze nie chce zostac sama z toba gonk gonk gonk i...i....i... ninja twoim kotem ninja twisted kot biega za psami z sasiectwa xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 10:09 am
nazbieralem te 5k............
to jak skaldamy sie na te majtki Arife?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:59 am
Lethiel Real_Twisted Lethiel Real_Twisted Lethiel tio teraz moowie : dzieńdobry ninja dziendobry aniolku...znaczy asiu ^_^ twisted wstretna baba xd !! witaj biggrin ninja .. znowu jestesmy tu same.. ninja tja ... o moj boze nie chce zostac sama z toba gonk gonk gonk i...i....i... ninja twoim kotem ninja twisted kot biega za psami z sasiectwa xp xd co nie zmiena faktu ze juz wiecej nie dotkne twego kota...a tym bardziej nie wezme go na kolana... xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 2:55 pm
opcy dobra powiem tak..... jak ktos kiedykolwiek przez pomylke potwierdzi requesta aidanny albo kitty..... to ja je momentalnie zbanuje...... "losowo" oczywiscie......... wlasnie Twoja prosba zostala wysluchana...odmowilem Aidannie ...wiem jestem strasznym czlowiekiem...i bardzo tego zaluje... moze powinienem ja zaprosic?? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 1:55 am
Kiray opcy dobra powiem tak..... jak ktos kiedykolwiek przez pomylke potwierdzi requesta aidanny albo kitty..... to ja je momentalnie zbanuje...... "losowo" oczywiscie......... wlasnie Twoja prosba zostala wysluchana...odmowilem Aidannie ...wiem jestem strasznym czlowiekiem...i bardzo tego zaluje... moze powinienem ja zaprosic?? xd xd i bardzo dobrze..... 3nodding mozesz ja zaprosic.... na dzien dobry dostanie calkowicie losowego bana..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:01 am
opcy Kiray opcy dobra powiem tak..... jak ktos kiedykolwiek przez pomylke potwierdzi requesta aidanny albo kitty..... to ja je momentalnie zbanuje...... "losowo" oczywiscie......... wlasnie Twoja prosba zostala wysluchana...odmowilem Aidannie ...wiem jestem strasznym czlowiekiem...i bardzo tego zaluje... moze powinienem ja zaprosic?? xd xd i bardzo dobrze..... 3nodding mozesz ja zaprosic.... na dzien dobry dostanie calkowicie losowego bana..... mrgreen ja naprawde nie rozumiem co wy macie do tych dziewczat przeciez sa takie mile sympatyczne i inteligentne sweatdrop kogo ja oszukuje sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:23 am
Real_Twisted ja naprawde nie rozumiem co wy macie do tych dziewczat przeciez sa takie mile sympatyczne i inteligentne sweatdrop kogo ja oszukuje sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ...tak ...wedlug mnie szczegolnie inteligentne... ...i bystre...i mysla logicznie, racjonalnie... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:46 am
RUFUS.ABBYSINIAN Real_Twisted ja naprawde nie rozumiem co wy macie do tych dziewczat przeciez sa takie mile sympatyczne i inteligentne sweatdrop kogo ja oszukuje sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ...tak ...wedlug mnie szczegolnie inteligentne... ...i bystre...i mysla logicznie, racjonalnie... ... w ogole zajebiscie fajne...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:48 am
opcy RUFUS.ABBYSINIAN Real_Twisted ja naprawde nie rozumiem co wy macie do tych dziewczat przeciez sa takie mile sympatyczne i inteligentne sweatdrop kogo ja oszukuje sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ...tak ...wedlug mnie szczegolnie inteligentne... ...i bystre...i mysla logicznie, racjonalnie... ... w ogole zajebiscie fajne........... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|