Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 67 68 69 70 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 30, 2014 1:42 pm

Nem tudom miért, magam sem értem a reakciómat, de amikor megláttam Gaiát a Storyline Mangában, kicsordult a könnyem. Olyan érzés fogott el, mintha rengeteg év után végre találkoztam volna azzal a csodálatos személlyel, akinek életem egy jelentős részét szenteltem hűen és odaadóan. cat_crying
PostPosted: Fri May 30, 2014 1:50 pm

Malreni
napsugar
nuuko
napsugar
Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin

hova milyet? biggrin
Mindkét bokámon egy-egy Hermes szárny. :3 Majd ha begyógyul mutatok képet smile

Nagyon helyes! Kérni is akartam. cat_3nodding
Egy ilyen van, csak még itt elég friss, meg béna a kép :'D User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 30, 2014 2:17 pm

napsugar
Malreni
napsugar
nuuko
napsugar
Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin

hova milyet? biggrin
Mindkét bokámon egy-egy Hermes szárny. :3 Majd ha begyógyul mutatok képet smile

Nagyon helyes! Kérni is akartam. cat_3nodding
Egy ilyen van, csak még itt elég friss, meg béna a kép :'D User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Csinos! De pont a bokára?! Az az egyik legérzékenyebb bőrfelület! cat_gonk
PostPosted: Fri May 30, 2014 2:22 pm

Malreni

Hidd el, hogy éreztem cat_biggrin És még mindig érzem... A jobb valamiért jobban fáj, érzékenyebb, és még mindig be van dagadva....
Ráadásul a csont is közel van, így még fincsibb volt az élmény cat_blaugh

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sat May 31, 2014 10:22 am

napsugar

azta de jó emotion_jawdrop
PostPosted: Sat May 31, 2014 11:32 am

Sztyanime
napsugar

azta de jó emotion_jawdrop
Köszi cat_4laugh

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 12:22 pm

napsugar
Malreni

Hidd el, hogy éreztem cat_biggrin És még mindig érzem... A jobb valamiért jobban fáj, érzékenyebb, és még mindig be van dagadva....
Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 12:57 pm

Malreni
napsugar
Malreni

Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop
Én már tudom mi lesz a következő cat_sweatdrop Bár az hosszabb projekt lesz... cat_xd
A minek kérdésre a megfelelő válasz: mert nekem tetszik cat_biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

nuuko

PostPosted: Sun Jun 01, 2014 1:43 pm

Malreni

erre is ilyesféle gondolatok. valami annyira meaningful és számomra gyönyörű mintát szeretnék kitűnően és esztétikusan elhelyezve, hogy a végén sosem lesz xd meg hát mindig ott van nálam is a "minek", az örök vívódás (de jó lenne.. de még sem.. de igen.. de nem..). mondjuk én így is úgy is várok még a dologgal, mert érzékelem, hogy fiatal vagyok, és még érnie kell a döntésnek. úgy határoztam, minden ilyen vad baromságot 19. évemnek fogom szentelni, hogy a 2X-be már lelki békével és teljességgel léphessek. whee cool
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 1:46 pm

napsugar
Én már tudom mi lesz a következő cat_sweatdrop Bár az hosszabb projekt lesz... cat_xd

mi lesz? emotion_kirakira
egyébként ez a lényeg. mindenki tegye azt ami neki tetszik és boldoggá teszi (persze azért bizonyos kereteken belül). emotion_yatta

nuuko

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 1:50 pm

nuuko
napsugar

mi lesz? emotion_kirakira
egyébként ez a lényeg. mindenki tegye azt ami neki tetszik és boldoggá teszi (persze azért bizonyos kereteken belül). emotion_yatta
Ezzel teljesen egyetértek smile
Amúgy a következőhöz először kell egy gyerek, ugyanis a gyerekem nevét fogom a tarkómra tetováltatni smile Ha több lesz akkor majd haladunk lefelé biggrin
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 1:55 pm

nuuko
Malreni

erre is ilyesféle gondolatok. valami annyira meaningful és számomra gyönyörű mintát szeretnék kitűnően és esztétikusan elhelyezve, hogy a végén sosem lesz xd meg hát mindig ott van nálam is a "minek", az örök vívódás (de jó lenne.. de még sem.. de igen.. de nem..). mondjuk én így is úgy is várok még a dologgal, mert érzékelem, hogy fiatal vagyok, és még érnie kell a döntésnek. úgy határoztam, minden ilyen vad baromságot 19. évemnek fogom szentelni, hogy a 2X-be már lelki békével és teljességgel léphessek. whee cool
Én most, 23 éves fejjel csináltattam a második tetoválásomat (és kapásból kettő lett belőle biggrin ha már két bokám van) Szerintem itt nem a kor a kérdés, hanem a gondolkodásmód.
Az első amúgy 4 éve készült biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 1:18 am

napsugar
Malreni
napsugar
Malreni

A minek rész alatt főleg a motiváció és a miért hiányára gondoltam.
PostPosted: Mon Jun 02, 2014 1:21 am

nuuko
Malreni

Ez így pontosabb, mint ahogy én mondtam. Nem találtam még olyan nagy jelentéssel bíró motívumot, mintát, vagy akármit, amit szívesen hordanék életem végéig.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200