|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 1:42 pm
Nem tudom miért, magam sem értem a reakciómat, de amikor megláttam Gaiát a Storyline Mangában, kicsordult a könnyem. Olyan érzés fogott el, mintha rengeteg év után végre találkoztam volna azzal a csodálatos személlyel, akinek életem egy jelentős részét szenteltem hűen és odaadóan. cat_crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 1:50 pm
Malreni napsugar nuuko napsugar Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin hova milyet? biggrin Mindkét bokámon egy-egy Hermes szárny. :3 Majd ha begyógyul mutatok képet smile Nagyon helyes! Kérni is akartam. cat_3nodding Egy ilyen van, csak még itt elég friss, meg béna a kép :'D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 2:17 pm
napsugar Malreni napsugar nuuko napsugar Igaz nem ma történt, hanem kedden, de kész az új tattoom :3 Ami ma történt hozzá, hogy végre nem fáj annyira biggrin hova milyet? biggrin Mindkét bokámon egy-egy Hermes szárny. :3 Majd ha begyógyul mutatok képet smile Nagyon helyes! Kérni is akartam. cat_3nodding Egy ilyen van, csak még itt elég friss, meg béna a kép :'D  Csinos! De pont a bokára?! Az az egyik legérzékenyebb bőrfelület! cat_gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 2:22 pm
Malreni Csinos! De pont a bokára?! Az az egyik legérzékenyebb bőrfelület! cat_gonk Hidd el, hogy éreztem cat_biggrin És még mindig érzem... A jobb valamiért jobban fáj, érzékenyebb, és még mindig be van dagadva.... Ráadásul a csont is közel van, így még fincsibb volt az élmény cat_blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2014 10:22 am
napsugar Egy ilyen van, csak még itt elég friss, meg béna a kép :'D  azta de jó emotion_jawdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2014 11:32 am
Sztyanime napsugar Egy ilyen van, csak még itt elég friss, meg béna a kép :'D  azta de jó emotion_jawdrop Köszi cat_4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 12:22 pm
napsugar Malreni Csinos! De pont a bokára?! Az az egyik legérzékenyebb bőrfelület! cat_gonk Hidd el, hogy éreztem cat_biggrin És még mindig érzem... A jobb valamiért jobban fáj, érzékenyebb, és még mindig be van dagadva.... Ráadásul a csont is közel van, így még fincsibb volt az élmény cat_blaugh Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 12:57 pm
Malreni napsugar Malreni Csinos! De pont a bokára?! Az az egyik legérzékenyebb bőrfelület! cat_gonk Hidd el, hogy éreztem cat_biggrin És még mindig érzem... A jobb valamiért jobban fáj, érzékenyebb, és még mindig be van dagadva.... Ráadásul a csont is közel van, így még fincsibb volt az élmény cat_blaugh Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop Én már tudom mi lesz a következő cat_sweatdrop Bár az hosszabb projekt lesz... cat_xd A minek kérdésre a megfelelő válasz: mert nekem tetszik cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 1:43 pm
Malreni Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop erre is ilyesféle gondolatok. valami annyira meaningful és számomra gyönyörű mintát szeretnék kitűnően és esztétikusan elhelyezve, hogy a végén sosem lesz xd meg hát mindig ott van nálam is a "minek", az örök vívódás (de jó lenne.. de még sem.. de igen.. de nem..). mondjuk én így is úgy is várok még a dologgal, mert érzékelem, hogy fiatal vagyok, és még érnie kell a döntésnek. úgy határoztam, minden ilyen vad baromságot 19. évemnek fogom szentelni, hogy a 2X-be már lelki békével és teljességgel léphessek. whee cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 1:46 pm
napsugar Én már tudom mi lesz a következő cat_sweatdrop Bár az hosszabb projekt lesz... cat_xd A minek kérdésre a megfelelő válasz: mert nekem tetszik cat_biggrin mi lesz? emotion_kirakira egyébként ez a lényeg. mindenki tegye azt ami neki tetszik és boldoggá teszi (persze azért bizonyos kereteken belül). emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 1:50 pm
nuuko napsugar Én már tudom mi lesz a következő cat_sweatdrop Bár az hosszabb projekt lesz... cat_xd A minek kérdésre a megfelelő válasz: mert nekem tetszik cat_biggrin mi lesz? emotion_kirakira egyébként ez a lényeg. mindenki tegye azt ami neki tetszik és boldoggá teszi (persze azért bizonyos kereteken belül). emotion_yatta Ezzel teljesen egyetértek smile Amúgy a következőhöz először kell egy gyerek, ugyanis a gyerekem nevét fogom a tarkómra tetováltatni smile Ha több lesz akkor majd haladunk lefelé biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 1:55 pm
nuuko Malreni Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop erre is ilyesféle gondolatok. valami annyira meaningful és számomra gyönyörű mintát szeretnék kitűnően és esztétikusan elhelyezve, hogy a végén sosem lesz xd meg hát mindig ott van nálam is a "minek", az örök vívódás (de jó lenne.. de még sem.. de igen.. de nem..). mondjuk én így is úgy is várok még a dologgal, mert érzékelem, hogy fiatal vagyok, és még érnie kell a döntésnek. úgy határoztam, minden ilyen vad baromságot 19. évemnek fogom szentelni, hogy a 2X-be már lelki békével és teljességgel léphessek. whee cool Én most, 23 éves fejjel csináltattam a második tetoválásomat (és kapásból kettő lett belőle biggrin ha már két bokám van) Szerintem itt nem a kor a kérdés, hanem a gondolkodásmód. Az első amúgy 4 éve készült biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2014 1:18 am
napsugar Malreni napsugar Malreni Csinos! De pont a bokára?! Az az egyik legérzékenyebb bőrfelület! cat_gonk Hidd el, hogy éreztem cat_biggrin És még mindig érzem... A jobb valamiért jobban fáj, érzékenyebb, és még mindig be van dagadva.... Ráadásul a csont is közel van, így még fincsibb volt az élmény cat_blaugh Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop Én már tudom mi lesz a következő cat_sweatdrop Bár az hosszabb projekt lesz... cat_xd A minek kérdésre a megfelelő válasz: mert nekem tetszik cat_biggrin A minek rész alatt főleg a motiváció és a miért hiányára gondoltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2014 1:21 am
nuuko Malreni Én még mindig nem találtam meg a megfelelő mintát és az akaratot. Persze, tök jó, mert szerintem az, csak nem tudom mit kéne magamra varratni, meg minek? cat_sweatdrop erre is ilyesféle gondolatok. valami annyira meaningful és számomra gyönyörű mintát szeretnék kitűnően és esztétikusan elhelyezve, hogy a végén sosem lesz xd meg hát mindig ott van nálam is a "minek", az örök vívódás (de jó lenne.. de még sem.. de igen.. de nem..). mondjuk én így is úgy is várok még a dologgal, mert érzékelem, hogy fiatal vagyok, és még érnie kell a döntésnek. úgy határoztam, minden ilyen vad baromságot 19. évemnek fogom szentelni, hogy a 2X-be már lelki békével és teljességgel léphessek. whee cool Ez így pontosabb, mint ahogy én mondtam. Nem találtam még olyan nagy jelentéssel bíró motívumot, mintát, vagy akármit, amit szívesen hordanék életem végéig.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|